Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytanko x3

Spotaknie z kochankiem

Polecane posty

Dzisiaj dostalam od niego z 20 smsow. Dzwonic tez dzwonil, az wylaczylam tel. On mnie zaczyna wkurzac!!! Ja chce zapomniec a On sie przypomina i te jego hasla, ze wnosi pozew o rozwod, ze chce byc zemna i ze mnie kocha. Twierdzi, ze zrozumial to gdy dostal ode mnie pozegnalnego smsa. Sama nie wiem co mam juz robic. Najchetniej to poszlabym z nim na koniec swiata. Ale jaka mam pewnosc, ze za jakis czas nie zrobi mi takiego swinstwa? Ktos mi powiedzial, ze jak raz zaczniesz to pozniej kusi by zrobic to znowu. Prawda to czy nie?

Gość mariola1234
Witaj Alicja, tak jak ci pisałam ja miałam podobną historię z moim pierwszym kochankiem, zerwałam z nim, najpierw był płacz, rozpacz, bolało strasznie, on nie dawał za wygraną, potem szantaż, śledzenie nieprzyjemne sprawy, trochę to trwało. Szukałam pomocy, wygadałam się przed przyjaciółką chociaż strasznie się bałam że komuś rozpowie, albo mnie potępi i co się okazało, ona też z kimś się spotykała. Pomogły mi rozmowy z nią. Tylko ktoś kto przeżył coś podobnego może nas zrozumieć. p.s piszę do ciebie na gg nie odpowiadasz?

Hej dziewczyny postanowilam, ze jeszcze napisze, otorz wczoraj podjelam, podjelismy wspolnie decyzje. Moj "kochanek" stanie sie moim zyciowym partnerem. Milalam ciezki dzien, a On zadzwonil. Chwilke rozmawialismy i zaproponowal spotkanie. Nie zastanawialam sie zbyt dlugo, spotkalismy sie w miejscu gdzie poraz pierwszy zobaczylismy sie na zywo :) Jak cudownie bylo sie do niego przytulic, poczuc jego zapach, jego bliskosc. Teraz juz bedziemy razem, nigdy nie bylam tego taka pewna. On juz wniosl pozew o rozwod, teraz kolej na mnie. Moj Misiu chce stworzyc zwiazek oparty na milosci, zaufaniu i szczesciu. Czasami dostaje sie druga szanse, i nie zawsze kochanka musi byc ta druga. Dzien Kobiet dzisiaj? To ja jestem najszczesliwsza kobieta na swiecie. Mam nadzieje, ze nie bede tego zalowac. Dzieki za rady i dobre slowo :*

Gość manianowak
polecam stronkę www.erotyzmo-oczami-kobiet.pl tam znajdziecie dużo ciekawych pomysłów na spędzenie nocy z ukochanym, poza tym można obejrzeć ciekawe fotografie autorstwa kobiet, oraz filmiki tworzone przez kobiety jak i znalezione przez nie w internecie