Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytanko x3

Spotaknie z kochankiem

Polecane posty

Gość mariola1234
Myślę o Tobie kochana, bądź dzielna, napisz na gg jak byś chciała.

Gość pytankowaxxx
dziewczyny mam takie pytanie,co z zabezpieczeniem?jesli facet nie chce uzywac prezerwatywy?boje sie chorob wenerycznych,w sumie malo sie znamy,jak Wy sie zabezpieczacie?

Gość pytankowaxxx
jest tu kto?:)

Gość mariola1234
jak mało się znacie to zawsze żądaj gumki, jak nie chce to niech spada, moja koleżanka jest dermatologiem i wiem że takie leczenie może być drogie, kochanek na pewno nie da Ci na leczenie.

Gość pytankowaxxx
on stwierdzil,ze nie uzywal nigdy i nie bedzie uzywal,ja boje sie bez niej,wiesz jak to jest,w sumie nie wiem ile kobiet bylo przede mna,ja jestem zdrowa,ale skad moge miec pewnosc?

Wyslalam ;( zaraz byl odzew z jego strony, z pytaniami: dlaczego, co sie stalo? Pisal, ze chce byc zemna nadal. I ze przyjedzie do mnie do pracy porozmawiac. Pisal, ze jesli nie chce byc jego kochanka to przynajmniej przyjaciolka, bo nigdy nikomu nie ufal tak jak mi i ze mu na mnie zalezy. Ale ja nie moge sie z nim przyjaznic bo kocham go :( Odpisalam, zeby nie przyjezdzal, ze to juz skonczone, a przyjazn sie w naszym przypadku nie sprawdzi. Ludze sie tylko, ze zrozumi

Gość mariola1234
Bądź dzielna, lepiej to zakończcie, widzę że to za daleko zaszło, jak on wie nawet gdzie pracujesz. Może Ci w pracy narobić nieprzyjemności, wiesz jacy ludzie są wścibscy, ktoś coś usłyszy i już są plotki. Oj ja bym sobie nie pozwoliła na takie coś.

Gość mariola1234
do pytanko. jak nigdy nie używał to nich zacznie, dla twojego dobra, a jak dalej nie będzie chciał to go żuć i znajd innego. To ty masz mieć nad nim władzę, a nie odwrotnie.

Mariola On wie o mnie wszystko, nie tylko gdzie pracuje, gdzie mieszkam. Ciezko mi strasznie ale zdania nie zmienie i bede dzielna. Wiem, ze to zaszlo za daleko. Ale ja nigdy nie mialam reomansu to byl moj pierwszy taki wyskok, dla Niego tez i troche przegielismy. :( ale czlowiek uczy sie na bledach :( J

pytanko... Dokladnie, powiedz mu, ze nie chcesz kochac sie bez gumki, jesli tego nie zrozumie to daj sobie spokoj z nim. Ja nawet z mezem jesli juz cos jest to tylko i wylacznie z gumka, piernik wie co On robi i z kim na boku. Lepiej sie zabezpieczyc przed chorobami po co Ci klopot?

Gość zapytanko x3
no dokładnie,albo gumka albo wcale,to akurat musi zaakceptować,jak nie to niech szuka sobie innej (głupiej)

Gość samotna księżniczka
ale mając kochanka..takiego ,któremu ufasz,i wiesz,że jest w porządku,nie musisz chyba się obawiać żadnych chorób... no chyba,że spotykasz się z kimś ,kogo w ogóle nie znasz,i nic o nim nie wiesz ale to już inna bajka-nie zrozumiała dla mnie;)

Gość mariola1234
Dokładnie księżniczko, nasza koleżanka jeszcze go za dobrze nie zna. Jak mu zaufa to wtedy jak najbardziej bez gumki może.

Gość mariola1234
Alicja, człowiek powinien uczyć się na błędach innych.

Ja z moja kolezanka z pracy (jest mezatka) to juz od pewnego czasu bez gumy. Ale my znamy sie juz od lat jak ona byla jeszcze panna.

Gość mariola1234
a Ty żonaty

Gość pytankowaxxx
dzieki dziewczyny,w sumie to znamy sie 3 mies,on namawia mnie ,ale ja nie bede narazac sie na cokolwiek,jak moge mu ufac skoro dobrze nie znam,ale nie bede ryzykowac zdrowia:)

Gość mariola1234
Alicja kochana, jak Ci poszło z kochankiem.

:( ciezko mi strasznie, mam ochote wyslac sms i powiedziec, ze to byl tylko zart. Ale jakos przetrzymam, dobrze, ze maz jest w domu to nie moge sobie pozwolic na okazywanie rozpaczy i tesknoty. Dam rade jestem silna. Wytrzymam. A On dzwoni do mnie, wysyla smsy, posluchal mnie i nie odwiedzil w pracy, chociaz balam sie, ze moze mi wykrecic taki numer. Ale nie. Tylko strasznie mi smutno, ze juz nie bedzie mojego Misia. Juz nie bedzie tych potajemnych randek i juz nie bedzie mojego przyjaciela ktory doskonale wiedzial co czuje w danym momencie. Chociaz pozostana wspomnienia :( boje sie tylko tego, ze kazdego faceta bede z nim porownywac. Tesknie strasznie.

Gość mariola1234
Trzymaj się Ala, wiem że Ci ciężko sama to przechodziłam, potrzeba czasu, wszystko się ułoży.

Gość zapytanko x3
Ala i jak się trzymasz? jak to przechodzisz?

Gość miły_mąż_pozna_podkarpacie
alicja_podkarpacie_pozna bedzie dobrze, wlasnie przeczytałem twoje wypowiedzi, mialem podobnie i do tej pory nikomu nie zaufalem, ale znow kusi kogos poznac, a mialem podobna sytuacje jak ty, wszystko o sobie wiedzielismy

Hej dziewczyny, u mnie bez zmian, cholera to strasznie boli, ciezko mi, ale jestem glupia, tak sie zaangazowac :( Maz znwou wyjechal, takze teraz jestem sama i becze non stop. Nie moge sobie miejsca znalezc. Dobrze, ze w pracy teraz daja Nam wycisk to przynajmniej nie mysle o Nim. Ale w domu, wszystko mi go przypomina. Wszystko. A On nie daje za wygrana, caly czas sie przypomina nie daje zapomniec o sobie.

Gość miły_mąż_pozna_podkarpacie
alicja_podkarpacie_pozna moze chcialabys pogadac? masz moze gg?

Gość zapytanko x3
Alicja nie nawiązuj z nim kontaktu,nie dzwoń,nie pisz,nie odbieraj,a zapomnisz o nim,bo tak to ci poprostu serduszko bedzie pękać,a pomimo tego że teraz jest ci ciężko to pamiętaj że się poprawi,jeśli tylko skończysz ta znajomość,trzymam kciuki ;*

Gość mariola1234
Alicjo to będzie boleć, i może trochę trwać zanim troszkę Ci przejdzie, musisz to przetrwać, wypłacz się, zwierz przyjaciółce, wyrzuć to z siebie w jakiś sposób najodpowiedniejszy dla Ciebie. Ja na długo wyleczyłam się z romansów, Ty wiesz co dla Ciebie będzie najważniejsze. Pozdrawiam

Dzieki Mariola, tylko wiesz, ja nie bardzo mam sie komu wyzalic, wyplakac, nie mam nikogo takiego komu moglabym zaufac. Dlatego pisze tutaj, jestem anonimowa, wiec moge spokojnie sie wyzalic a wiem ze ktos to przeczyta i da czasami dobre rady.