Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trudne pytanie?

można kochac "na zawsze" więcej niż jeden raz w życiu?

Polecane posty

Gość trudne pytanie?

ciężko mi i zastanawiam się nad tym, może Wy mi powiecie jak to jest z "kochaniem na zawsze"?

Gość a za kim? może...
??

xDdd kocha się dopóki sie chce/dopóki widac sens, itp. określenie "na zawsze" jest takie... szczylowskie.

Gość teska44
Stasiu co racja to racja

Gość IMO13258
Huńćwok, zdjęcie piersi?

Jak się kocha, to się kocha i nie zastanawia się nad tym, czy to jest takie kochanie "na zawsze"..

Gość trudne pytanie?
Staszku staszku nie przesadzaj, na wszystko przyjdzie czas:) przynajmniej tak myśle... A czy można kochać dopóki sie chce? czy to takie proste? nie wydaje mi sie

Gość kocha sie raz potem drugi
i trzeci i znow ......... na zawsze kocham siebie a partnerzy mogą sie zmieniać podobnie jak uczucie do nich raz większe raz mniejsze az do zupelnej uczuciowej obojetnosci bez zadnej namiętnosci

Staszek ty pokochaj chociaż raz:D można kochać na zawsze .... raz w życiu .... z tego co wiem to każdą osobę kocha się inaczej :)

Gość Agentka csi
nie wiem ja wlasnie kocham, a wczesniej to byly tylko zauroczenia, nie wyobrazam sobie kochac kogos innego

Staszek mydlisz oczy ..... kasa szczęścia nie daje w życiu ...możesz tylko zrealizować swoje marzenia ...zależy też jakie masz marzenia

Gość Agentka csi
Staszek - co nas nie zabije to nas wzmocni :D nie wydaje mi sie zeby kobietka od razu chciala cie zgladzic

słabszy??:D.... wszystko zależy od tego jaką tą osobę sobie wybierzesz ....nieraz człowiek staje się silniejszy ... ale nie neguje twojej wypowiedzi bo mam podobne zdanie... nie chce się wiązać ...przynajmniej w tym momencie mam takie myślenie ...a lata lecą :)

Gość m2222222222222222222222222222
Prawdziwa miłość- człowiek zje sie bardziej wartościowy, kochany, silniejszy , do tego zna tę drugą osobę potrafi wyczuć, ze cos jest nie tak i stara sie znaleźć rozwiązanie -po prostu uskrzydla; nigdy świadomie nie pozwala spadać tej drugiej osobie w dół