Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puchowykocyk

ZERWALIŚMY 6 TYG. TEMU A JA CZASAMI TĘSKNIE...

Polecane posty

Gość puchowykocyk

Zerwaliśmy 6 tyg. temu a ja czasami tęsknię. Nie płaczę, nie myślę o nim często, nawet czasami mam wrażenie, że go nienawidzę.W niektórych sytuacjach przypomną mi się te dobre chwile i jest mi smutno, nawet czuję tęsknotę. Ja do niego nie pisze,on do mnie też.Nie wiem co u niego słychać. Chciałabym już poznać swojego wybranka ale ten dzień chyba tak szybko nie nadejdzie :(

Gość Matka Boska od Aniołów
Mnie chłopak rzucił 3tyg temu. Rozstaliśmy się w kłótni. Na co dzień o nim nie myślę i staram się odrzucać dobre wspomnienia powiązane z nim. Najgorsze są jednak soboty i właśnie weekendy bo prawie każdy weekend spędzaliśmy razem a teraz jak siedzę sama w domu, to dopadają mnie ogromne smutki ;(

Gość puchowykocyk
czasami czuję, że go nienawidzę ale jeszcze go kocham...ile tak można wytrzymać.Najlepiej by było jakbym kogoś poznała, kogoś zdecydowanego a nie...

Gość wanilliaaa
a ile ze soba byliscie?

Gość puchowykocyk
2 lata :( a teraz zachowujemy się jakbyśmy się nigdy nie znali...go nie interesuje co u mnie, jak się czuję, kiedy wyjeżdżam.

Gość wanilliaaa
a ty pytalas sie faceta co u niego i jak sie czuje?

Gość puchowykocyk
nie, bo to ja odczuwałam przez ostatnie miesiące, że ma mnie gdzieś i mnie zlewa więc po co mam pisać i się mu narzucać...

Gość puchowykocyk
nie, bo to ja odczuwałam przez ostatnie miesiące, że ma mnie gdzieś i mnie zlewa więc po co mam pisać i się mu narzucać...

Gość dziwny jest ten świat..
dziwny jest ten świat..