Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tarrrarrrrarrr

dziwne sny

Polecane posty

Gość tarrrarrrrarrr

śnią mi się naprawde pojebane sny. Niedawno przechodziłam depresję ale minęła sama nagle jak ręką odjał. A sny mam okropne Najczęściej koszmary o zombich, dzis taki psychopatyczny o facecie który miał kozę i chciał ją nauczyć mówić, koza zamieniła sie w dziewczyne ale dalej nie mówiła, pociął ją po twarzy pozszywał wielkimi szwami a na koncu wbił jej nóż w krtań po zadaniu pytania co spowodowało wydanie odgłosu podobnego do "tak" oprócz tego marylin monroe dobijająca się do drzwi i przezywająca męki raz musiałam wyskoczyć przez okno w śnie bo do pokoju wpadły zombie, a ja cięłam je podrzynałam im gardła, wyłaziły wnętrzności, nawet to śmierdziało... rano budzę się i nie męczy mnie to, czuję się normalnie

Gość kurvva ty masz guza
mózgu

Gość tarrrarrrrarrr
czy to może mieści się w normie? czy to są normalne sny?

Gość w twoim przypadku
jak najbardziej normalne Po operacji to minie

Gość mamusia nieroba i ćpuna
Super sen!

Gość tarrrarrrrarrr
na scenariusz jakiegoś krótkometrażowego filmu off, albo coś dla psychopatów to może tak...

Gość tarrrarrrrarrr
czy macie podobnie? odpowiedzcie prosze/ Czy śnią wam sie raczej normalniejsze rzeczy, znajomi, prawdziwe miejsca czy osoby

ja tez mam takie porabane sny... zombie snią mi sie bardzo często, ciagle przed nimi uciekam :D ale sądze ze to przez to ze ogladam bardzo duzo horrorów o tej tematyce. ogólnie koszmary mam czasem takie ze masakra :D ale zaraz po obudzeniu raczej sie z tego smieje. ostatnio nawet udało mi sie obudzic z krzykiem hehe pierwszy raz w zyciu mi sie cos takiego zdazyło. Chłopak tak sie wystrzaszył że cos mi sie stało ze az zbladł a potem mi powiedział ze nienormalna i dalej poszedł spac a ja sie smiałam choc byłam fest przerażona :D

Gość tarrrarrrrarrr
tak, dokładnie tak! często uciekam przed zombie, albo przed czymś innym, przed modercami i tak dalej! śnia mi się też inne straszne rzeczy i to często.

Gość to pokolenie dzieci NEO
jest zdrowo jeebnięte

ja nawet lubie to moje koszmary :) przed mordercami też czasem uciekałam, ale głownie przed truposzami :D najgorsze jest to, że przewaznie biegnąc w snach nie moge bo czuje sie tak chodźby coś mnie trzymało, wtedy musze sie od czegos rekami odpychać :) Ostatnio mi sie sniło że chodziłam po lesie i trafiłam na gospodartwo jakieś. Weszłam do środka, a tam takie mutanty jak na "Droga bez powrotu" i przez płot skakałam i do tego lasu uciekała i sie od drzew odpychałam zeby uciec.

Gość tarrrarrrrarrr
hm, a ja już od najmłodszych lat od czegoś uciekałam często latałam albo wysoko skakałam ale na ziemi zawsze było stado jakby zombiaków ( a to było zanim oglądałam te filmy) i musiałam chronić rodzinę. A ostatnio niemal dzien po dniu zombie które chcą mnie pżreć i moich przyjaciół i zawsze niestety na koncu dopadają tzn są bardzo blisko w budynku a jak patrze na zewnątrz to też tam są. Przez to raz musialam wyskoczyć z okna z piątego piętra.

ja w moich snach zwykle jestem sama. Rzadko kiedy snią mi sie znajome osoby. Może tobie sie śnia rzeczy, których podswiadomie bardzo sie boisz? Boisz sie o rodzine itp.