Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonybutelkowy

po beznadziejnym pierwszym seksie

Polecane posty

Gość zielonybutelkowy

kto czuje się gorzej - facet czy kobieta? kto bardziej potrzebuje "pocieszenia"?

Gość Agentka csi
nie mam pojecia??? kobieta odbierze to chyba bardziej emocjonalnie i uczuciowo, facet pomysli ze kiepski z niego facet

Gość aha i achhh
ja tam wiem, ze po beznadziejnym pierwszym seksie może być następny, baaardzo udany :D

Gość zielonybutelkowy
myślicie że facet może chcieć spróbować drugi raz czy to przekreśla w jego oczach dziewczynę, albo jest mu za bardzo wstyd jeśli sam się obwinia? czy dziewczyna powinna jakoś wychodzić z kontaktem na zasadzie "pocieszania" i łagodzenia?

Gość aha i achhh
ja tam uważam jak wyżej :D ale to zalezy od dojrzałości i odwagi, MY byliśmy dojrzali i odważni :P

Gość malatana
Nasz seks po raz pierwszy nie byl udany, ale wspominam to teraz z usmiechem na twarzy;) staralam sie nie zestresowac faceta bo i tak byl zestresowany To byl nasz piwerszy raz, wszytko odbylo sie doslownie w chwilke. Ale drugi byl juz ehh,az sie goraco na sama mysl robi.

Gość sdsdsadadasdas
co za głupi temat. hahaha pierwszy seks rzadko bywa bajerancki. tak samo jak z alkoholem. pierwsze nawalenie się jest mało przyjemne. szybki zgon i porządne odchorowywanie na drugi dzień.

Gość zielonybutelkowy
głupi temat jak się nie jest akurat w tej sytuacji, co? :( ech...