Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolalojalna

co sądzić o koleżance która oddała mi swoje przeterminowane kosmetyki

Polecane posty

Gość jolalojalna

czasami daje mi to i owo, bo jest w nieco lepszej sytuacji finansowej a jej siostra pracuje w drogerii, czasami pożyczamy sobie ubrania bo mamy podobne wymiary, znamy się długo i bardzo dobrze.

Gość hbdvk lm,.
problemy gimgowna💤

Gość Agentka csi
darowanemu koniowi ....i tak dalej

Gość zmysły nie śpią
ja bym jej oddała, chyba że to kosmetyki kolorowe typu cień do powiek one mimo, że są już po terminie mają w sobie tyle chemii, że nawet po 5 latach nadal nie są stare

Gość jolalojalna
nie gim, mamy po 26 lat...

Gość Agentka csi
no ale w czym problem??? nie chcesz uzywac to wyrzuc, moze ona nie zauwazyla daty, ja mam cala szafe kosmetykow, moze czesc po terminie i co z tego?

Gość bo wiesz jak to jest
Że jest ok bo się potrafi z kimś dzielić. Że jest nieuważna bo nie zwraca uwagi na daty na kosmetykach.

Gość dla siura
jolalojalna nie gim, mamy po 26 lat...' no kurva taka stara ,a takie dziecinne problemy ma :D ps z takimi pytaniami raczej wyskakuja 16 cymbale pierdolony:D

Gość jolalojalna
ej, ale nie musisz mnie obrażać-ok? chodzi mi o to czy nie poczułybyście się urażone i w jakimś sensie uważane za gorsze przez taką osobę

może po prostu nie zauważyła? może nadają się do użytku? nie prościej ją zapytac a nie siedzisz na forum i się zastanawiasz czy powiiaś się obrazic -.- to głupie.

Gość jolalojalna
zdaję sobie sprawę że to troche głupie, ale chciałam poznać czyjąś subiektywną opinię

Gość to zależy -czy to z tego że
nie zauważyla tego czy podświadomie traktuje cię jako utylizator jej śmieci tj jeśli np daje ci byle jakie prezenty przy innych okazjach(jej niepotrzebne graty),albo nie jest szczera z przyjaźnią w stosunku do ciebie takie rzeczy się czuje po pewnym czasie znajomości,myślę że stąd twoje wątpliwości....