Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie hop

Gdzie jest Textil Market? Czy ma swoją stronę internetową (bo nie mogę znaleźć)

Polecane posty

No ja tez już dawno nie mieszkam ale tęsknić to raczej nie tęsknie...

no ja mam tam rodziców to wiesz no i teraz ciocią po raz kolejny zostanę :D

Gość pytanie hop
Ja też mam w łodzi rodzinę ...i to dużą. Plus jeszcze pod Łodzią w Łagiewnikach. Jaki ten świat mały. :) Dzięki za odpowiedzi.

Gość ja pisałam o tekstilu
w temacie ile kosztuje dziecko ;-) W tekstil markecie z dziecięcych rzeczy to jest: wszelkiego rodzaju body, koszulki, pjacyki, spioszki, piżamki i bielizna polskich producentów, fajne czapki tam mają, np za czapkę dla dziecka płace tam 10 zł, podczas gdy w zwykłym dziecięcym ten sam producent kosztuje już 20 zł. Mają dresy producenta MK Golińscy, ta estetyka nie bardzo mi odpowiada, ale akurat miłam i nie zdarły się nijak. Widziałam kombinezony zimowe, jakies kurteczki, często sa promocje na różne artykuły, ale ja przynam, ze regularnie chodzę tam tylko po czapki i rajstopy. Są rajstopki wola po 6,99, disney rajstopki po 9,99. Trochę zabawek dla niemowląt i większych dzieci, dziś nawet butelki widziałam. Są koce, ręczniki, pościel, pieluchy tetrowe. Odzież dla mnie często raczej bazarowa, ale niemowlęciu bez problemu zrobisz tam wyprawkę. Z damskich rzeczy to tanie rajstopy i szale, apaszki, czapki, paski, bielizna. czasem mężowi w sezonie letnim fajne koszulki kupuję, sobie przyznam jeszcze nic nie nabyłam z odzieży bo mi się nie podobało.

Gość pytanie hop
Dziękuję ci za szczegółową odpowiedź! :)

Gość ja pisałam o tekstilu
nie ma za co, mam pepco i tekstil na 1 ulicy i ciągle tam łażę :classic_cool: A w pepco są własnie fajne spodnie dzinsy na szerokiej dzianinowej gumie, od rozmiaru 92 wzwyż za 19,90. Werska chłopięca i dziewczęca. Dla maluchów też sa, ale inny model

Gość Isiowa
U nas textil jest , ale szczerze mówiąć masakra... jak coś fajnego to cena jak w sklepie, a jak tanio to cienkiej jakości. Polecam ci Pepco tak jak panie powyzej ,tam jest baaardzo tanio i ja jestem zadowolona z jakości, trzeba tylko prać zgodnie z wymaganiami z metki Fajne ciuszki dla dzieci są często w lidlu :) trzeba trafić

Gość pytanie hop
Lidla znam, ale tam nie zawsze jest towar dla dzieci, a jedynie okresowo. Do Pepco wybieram się za 2 tygodnie na wielkie zakupy. Nad Textilem jeszcze pomyślę. Spróbuję jeszcze sprawdzić czy jest jakaś posezonówka w C&A bo tam też nieraz są rzeczy po 5 złotych. Dzięki za odpowiedzi! ;) Z ubranek dziecięcych mam dopiero skarpety Soxo kupione za 6 złotych w Rossmannie w ubiegłym tygodniu ...i to na razie tyle. :P Reszta wciąż przede mną.

Gość pytanie hop
Też chciałabym mieć wszystko na jednej ulicy, jednak wszystko mam rozstrzelone po okolicach i w dodatku w dużej odległości od siebie. :/

Mam w Malborku i Textil i Pepco i zdecydowanie bardziej polecam Pepco. Można tanio ubrać całą rodzinkę i to w rzeczy często dobrej jakości.

Gość pytanie hop
Muszę powiedzieć, że bardzo mnie zachęciłyście tym Pepco. :) Już nie mogę się doczekać kiedy tam wpadnę.

U mnie Textil Market jest w Kauflandzie, w pasażu, czynny chyba do 20tej, dzięki temu można późno zrobić zakupy:) Kupowałam tam i kupuję mnóstwo rzeczy: bielizna, skarpetki, rajstopy, pantofle, ręczniki, pieluchy tetrowe, ciuchy dla małej (śpiochy, kaftaniki, pajace, bodziaki, czapeczki, skarpetki itd), koszule nocne - i musze przyznać że fajne mają rzeczy, dobre jakościowo. Ciuchy dla dzieci wytrzymują niejedno pranie i nie tracą kolorów, a ceny niższe niż gdzie indziej. Czy kupuję sobie skarpetki za 2,99 czy za 10 zł - różnicy nie widzę, dlatego wolę kupić te tańsze;)