Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawik

zagubiony prawik - przegrałem życie

Polecane posty

Gość prawik

Zastanawiam się, co robić. Nie chcę już wracać na studia i myślę, że już w ogóle na nie nie wrócę. Mam dość tego bezsensownego wkuwania - na co mi ono? I tak po pewnym czasie wszystko zapominam, to się mija z celem. Pracy też mi się odechciało szukać - latanie z CV w pysku po mieście jest poniżające. Cóż, przegrałem życie w pewnym sensie 🖐️ Żyję z dnia na dzień, od ludzi mnie coś odpycha i trzymam się z daleka. Nie wychodzę z domu i jakby boję się ludzi, sam nie wiem. Za bardzo się przejmuję negatywną opinią o mnie. Powoli mam wszystko gdzieś. Miał ktoś podobnie jak ja? Nie wiem, kiedy się z tego otrząsnę :o Widocznie czeka mnie życie prymitywa i osiadły tryb życia, do tego pasożytniczy :D

bo to się nie wkuwa bezmyślnie kołku. robisz mapę mentalną i samo wchodzi na zasadzie logicznych powiązań. w ogóle co studiowałeś? a pracy pepiej szukac w necie, bo jak będziesz biegał nie wiadomo po co w tą i z powrotem z cv to się wykończysz. masz chociaż dobrze napisane?

Gość jolalojalna
nie martw się , jeszcze ci się ułoży. zawsze możesz założyć własną firme. a teraz z czego żyjesz???

Gość julam79
depresja, lekarz

Gość jolalojalna
jak bystry, pomysłowy i zaradny to i bez wykształenia się uda. przegrany-on teraz tak sądzi-nie znaczy że tak jest

Gość IMO13258
Bystry, pomysłowy i zaradny są cechami, których "przegraniec" przeważnie nie posiada, czy może tylko mi tak się wydaje...

Gość prawik
Ciekawe jak by się zmienilo moje życie gdybym w końcu zadupczył:D

pewnie wcale. tylko zmieniłbyś ksywkę z "prawik" na "przegraniec" i dalej byś marudził na forum ;)

Gość IMO13258
Gdy zamoczysz kutasa, automatycznie zmieniasz sie w hiper maczo, dostajesz super pracę (a jeśli prace juz masz to 200% podwyżki), wszyscy zaczynaja Cie szanować i lubić. Praktycznie stajesz się nadczłowiekiem...

Gość prawik
Ale przynajmniej bym wiedzial co to znaczy zamoczyć a to by juz bylo coś na początek:D

Gość IMO13258
No przecież Ci mówię, że doświadczenie to jest tak niesamowite, że odmieni Twoje życie na zawsze.

Gość prawik
Wiesz bo nie jesteś prawiczkiem?

Gość hihihihihihihihihahaha
to prawda z tym zamoczeniem, kiedyś mój były wyznał mi że był mega nieśmiały, niedowartościowany i w ogóle anty na wszystko, ale jak go przeleciałam to automatycznie odmienił się, zresztą nie kłamał, bo znamy się do dziś i to nie ten sam facet. Coś w tym jednak jest, powiedział mi że wszystko mu się przewartościowało i poczuł że nagle może wszystko, potem jeszcze parę razy sypialiśmy razem, ale szybko się rozkręcił, hehe, ostro na nim jeździłam i wyuczyłam więc ruszył na podoboje. Dziś przyznam że ma super lasencję i został panem magistrem, robotę też ma fajową.

Gość IMO13258
Pomiem Ci prosto z mostu. Tak abys zrozumiał wreszcie. Sam seks jest fajny, ale nie aż tak jak ludzie opowiadają. Poczucie bliskości+seks jest lepsze. A jeśli jesteś zjebem, to i po ruchanku dalej będziesz zjebem.

podsumowując prawiku - to prawictwo Cię uwiera najbardziej, zresztą nie dziwię Ci się. Sex jest strasznie ważny, ja każdy dzień rozpoczynam od bzykania i kończę też, więc nie mogę sobie wyobrazić jak można nawet nie mieć pojęcia jak to jest sie bzykać, przecież to takie zajeb**te!!!!!!!!!!!

Gość IMO13258
Koleja światem bajek żyje...

"Sam seks jest fajny, ale nie aż tak jak ludzie opowiadają. Poczucie bliskości+seks jest lepsze. A jeśli jesteś zj**em, to i po ruchanku dalej będziesz zj**em." Czasami ktoś tu pisze jeszcze z sensem :).

IMO13258 - masz rację, moje życie to bajka :D Ja se chopie pościelesz, tak się wyśpisz. Mam kumpla - informatyka który całe życie przed kompem, jak poznał moją kumpelę, to pąs na twarzy nawet jak nie gadali to się czerwienił, na szczęście ona wzięła sprawę w swoje ręce, przeleciała go, tak mu się spodobało że zostali parą, są ze sobą już 3 lata! Często urządzamy wypady we czwórkę w góry i nieźle się tam bawimy :P hehe Nawet z zahukanego prawika można zrobić ogiera!

a jeśli mam 38 lat i jestem łysy to też? A to zależy od \ciebie, czy dasz się przelecieć :D

w jakiej cenie? 0,50zł? :P

Gość IMO13258
Kobieto, kluczowe słowo to ZROBIĆ. Po jednym bzykanku (często kiepskim) zrobić to można tylko bachora (albo z(a)robić AIDS :P )...

Jak jestes przegrancem to juz taki pozostaniesz. Ilu przegrańców miałam na koncie co teraz są po ślubie, huhuhuhu

Gość IMO13258
Fakt, ślub wyklucza bycie przegranym...

Gość prawik
czuję, że to i tak nic nie warte, po pierwsze która mi da umoczyć :D to by graniczyło z cudem, a po drugie nawet jeśli, to i tak niewiele by to zmieniło tak jak mówi PBW :) i tak jestem zjebem i takim pozostanę 🖐️

Kobieto, kluczowe słowo to ZROBIĆ. Po jednym bzykanku (często kiepskim) zrobić to można tylko bachora (albo z(a)robić AIDS )... Czytaj co pisałam. Jedna co go przeleciała to zostali parą, są 3 lata ze sobą. Co zaś do reszty, to tak się chłopaki rozbujali, że po 1 razie radzą sobie świetnie sami :D To jak w pracy. Jeden załapie w mig jak pracodawca przedstawi mu jego zadania, drugi - choćbyś mu przez miesiąc tłumaczył, to nie pojmie ni w ząb. Nie wiem do jakiego typu facia się zaliczasz.

prawik - i tak jestem zj**em i takim pozostanę No to faktycznie ciebie nie da sie "zresocjalizować". Takim mówieniem odpychash babki od siebie.

Gość prawik
ja się zaliczam do ciężko myślących tzw. ckmy, którym brak kreatywności i elastycznego widzenia. Poza tym mam tzw. zaćmienie umysłu, przez co nie odezwę się pierwszy nie zapytany 🖐️ niektórzy nazywają to zespołem Aspergera, ja na to mówię krótko i dobitnie: zespół zjeba 🖐️

Gość IMO13258
"(...)Jeden załapie w mig jak pracodawca przedstawi mu jego zadania, drugi - choćbyś mu przez miesiąc tłumaczył, to nie pojmie ni w ząb.(...)" Dziękuje, że (niechcący?) poparłaś MÓJ punkt widzenia...

Gość prawik
kreatywnego myślenia miało być kurwa :o

Gość prawik
a co do firmy to większej głupoty nie słyszałem :D