Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za bezsensss

czy on moze mnie teraz zdradzic

Polecane posty

Gość co za bezsensss

20 lat po slubie jestesmy i maz zatrudnil u siebie mloda dziewczyne, strasznie atrakcyjna. pracuja sami, ale nie przez 8 godzin. wiem ze on sie kobietom podoba, ja juz niestety nie wygladam za dobrze, w zwiazku monotonia. czy on moze mnie zdradzic?

Gość do: co za bezsens
E tam, ładna to nie wszystko. Może być nudna, złośliwa, głupia. Łepetyna do góry! :) Trochę więcej wiary w siebie. :) :)

Gość ....D....
Jak monotonia to zrób coś z tym... Week jest kup wino załóż superrr bieliznę zrób ulubioną kolację !! I do dzieła.... przynajmniej raz w miesiącu coś wymyśl żeby odżyło to COŚ w WAS !!

Gość co za bezsensss
no tak, ale powiedzcie czy on moze zdradzic albo czy ktos zna taka historie? nie chce stawac na glowie i wpadac w obsesje.

Gość struktura kryształu
musisz męża zapytać bo generalnie jak chłop zdrowy to zawsze może:D ale jak z jego emocjami do ciebie to ja nie wiem:)

Gość co za bezsensss
no ale tyle sie slyszy, ze robia to nawet gdy kochaja, ze nie chce z jego milosci robic wyznacznika. nasza milosc nie byla nigdy wielce plomienna, wiecej rozsadku, powagi. nie bylo szalenstw, my obydwoje na wysokich stanowiskach. ona jest inna, calkowite przeciwienstwo- promienna, pelna zycia, otwarta, ale przy tym bardzo subtelna i kobieca. zazdroszcze jej troche tego wszystkiego. fizycznie maz moze jak najbardziej. pytam czy moze zdradzic, bo nie wiem co potem.

Gość co za bezsensss
na pewno sie szanujemy, ale zybysmy tryskali emocjami- to juz za pozno troszke.