Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

max1234

Krótkie wakacje z dziewczyną? Doradzcie

Polecane posty

Witam chcę zabrać moją dziewczynę na niezapowiedziane krótkie wakacje na 2 dni do Hiszpanii. Planuję jej powiedzieć tylko tyle aby zarezerwowała sobie czas na weekend ze mną, a o tym że lecimy chcę jej powiedzieć dopiero w sobotę rano ? dlatego mam pytanie nie myślicie że to zbyt głupie, jesteśmy ze sobą dwa miesiące może to za wcześnie na coś takiego bardzo się kochamy i ufamy sobie Doradźcie

Gość ...małolatka...
To bardzo fajny pomysł, ale powinieneś uprzedzić, żeby się odpowiednio przygotowała :)

masz rację powiem jej dzień przed wylotem to nasz wypad zacznie sięjeden dzień wcześniej

Gość hohohohoho
Na twoim miejscu zadzwonił bym do niej w dzień wylotu jakieś 2 godz wcześniej przygotowała ;) Wtedy będzie się cieszyć chyba że chcesz zobaczyć ją rozczarowaną na lotnisku ;)

fajny pomysł, ale radziłabym jako kobieta powiedzieć jej o tym nieco wcześniej :) wiesz my tak mamy, że lubimy się odpowiednio wcześniej przygotować :)

Gość Misza xo
A gdzie konkretnie???2dni to troche malo, same przeloty zabieraja po pol dnia...Tez uwazam, ze powinienes ja przygotowac.Moze nie mow gdzie, tylko wspomnij zeplanujesz wycieczke :)