Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzwo

Jak myslicie napisac esa czy nie?

Polecane posty

Gość dzwo

Poznalam gocia jakis czas temu... flirtowalismy ze soba ale okazalo sie ze ma dziewczyne wiec on stwierdzil ze mu na niej zalezy wiec stwierdzilam ze nie ma ensu wiec ie usunelam w cien. Ostatnio okazalo sie ze nie sa juz ze soba razem hm jak myslicie zaczepic go zeby wyczuc sytuacje?

Gość prawik
nie

Gość dzwo
odpowiedzi prosze bardziej sprecyzowane... podajcie powod dlaczego nie albo dlaczego tak.

tak, bo okazji nie należy marnowac. a zagadac zawsze można, na pewno się nie obrazi a prawdopodobnie będzie mu miło że o nim pamiętasz. wystarczające uzasadnienie?

Gość prawik
słuchaj prawika bo zostaniesz dziwką (jeśli już nią nie jesteś)

Gość dzwo
poznlam go juz na tyle ze nie jest sciemniaczem itp. hm na facebooku jakis czas temu jeszcze widnialo "jestem w zwiazku" a teraz nic.... na nk podobnie w "czym sie aktualnie zajmuje" tez poznikalo hmm stad te wnioski i dlatego pytam Was czy na zaczepke pisac eska:) hm a podajcie przykladowe zaczepki eskowe tylko takie zebym sie nieskompromitowala ehhh :)

Gość dzwo
prawik sorka ale nudzisz wybacz ehhh

Gość prawik
dlatego żadna mnie nie chce 🖐️

prawik, jeszcze nie słyszałam żeby jakaś dziewczyna została dziwką od napisania smsa, ale słyszałam o paru osobach które są samotnymi frustratami dlatego że bały się odezwac ;)

Gość prawik
do takich osób ja właśnie należę 🖐️

Gość prawik
jestes dziwka bpo rwiesz juz faceta

Gość prawik
a ja m,am smierdzacy odbyt a tutaj moge sier pochwalic

Gość dzwo
prawik wracaj do swojego postu , sasasassaa soka bede malo uprzejma teraz aniechcemy Cie tu! WYPAD

Gość dzwo
OK podpowiedzcie mi teraz moi kompani jakiego eska mu wysla hm? :)

przepraszam Cię dzwo, ale ktoś się pode mnie marnie podszywał

w sumie chyba nie musi byc oryginalnie, zapytaj czy by nie chciał na jakieś małe piwko wyskoczyc, albo zrób małą sztuczkę i napisz mu że akurat jesteś gdzieś niedaleko jego domu, albo umów się z większą grupą ludzi niedaleko jego domu i napisz mu że jak już jesteście niedaleko to może by do was dołączył.

Gość dzwo
no to masz pecha sasassasa :D ze sie ktos podszywa pod Ciebie, i nie przpraszaj bo skoro to nie Ty hehehe tylko masz podszywa

Gość dzwo
propozycje sa ok. :)

Gość Do Dzwo
Kochana, ja jestem osobą starej daty i być może, że tracę na tym, ale kiedyś miałam podobny dylemat - dzwonić, czy nie... Biłam się strasznie z myślami aż w końcu zdecydowałam się zadzwonić mimo że będąc starej daty przyszło mi to z trudem. Cieszę się, że pokonałam swój upór.Nic nie wyszło z tej znajomości, ale ja się uspokoiłam i nabrałam dystansu. Rozmowa była miła. Dlatego, jeśli żywisz jakieś uczucia do tego faceta - zadzwoń lub wyślij smsa. Musisz wiedzieć, że może Ciebie spotkać coś miłego albo i nie, ale będziesz miało czarno na białym. Pamiętaj tylko o tym, że robi się to tylko raz. Jeśli nie będziesz miała odzewu to znaczy, że gra nie warta świeczki. Odwagi!!!

Gość dzwo
wiem wiem krotko i na temat... podchodze do sytuacjo na luzie takze spokojna glowa :)

Gość dzwo
pytam Was o zdanie poniewaz chce znac zdanie innych... pytam poniewaz podcza flirowania roznie to bywa, on jet mlody jeszcze nie tak doswiadczony , a ja starsza od niego wiec nasz flirt zaczelam ja a on go kontynuowal ale ze dowiedzialam o jego pannie to przystopowalam....

Ja bym nie pisała, gdyby chciał sam to by napisał :) ale zrobisz jak uważasz :P

Gość dzwo
dume kamilka czasami trzeba schowac do kieszeni :) jak nie probujesz to nie wiesz na czym stoisz a sklamalabym jesli napisalabym ze mnie nie ciekawi to co on nato skoro jest wolny hehheheh :D

Nie lepiej zadzwonić i pogadać? Co można zawrzeć w 150 znakach?