Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia asia i marzenka

Ludzie doradzcie mi, ale szczerze...

Polecane posty

czy wypada chodzić po sklepach (zarówno odzieżowych jak i spożywczych) i pytać czy nie ma wolnego miejsca pracy? Bo szukam pracy rozpaczliwie i dzwonie i wysyłam mailem CV ale nikt się nie zgłasza

a jak mówię w domu rodzinie ze szukam i wysyłam cv i dzwonię to oni mówią ze to nie wystarczy by znaleźć pracę... to ja nie wiem co mam robić

Gość czy wypada????
matko boska. tak się szuka pracy !!

??? Wchodzi sie do sklepu i pyta się sprzedającej czy jest wolne miejsce?

proszę o pomoc, naprawdę tej pracy potrzebuję..a pracuję w miescie gdzie są tylko 2 galerie a reszta to sklepy odzieżowe z 1 panią sprzedającą a do sklepu spoż trzeba obsługę kasy fiskalnej znać

Gość czy wypada????
o jaaa... tak właśnie. wchodzisz do sklepu. mówisz, że szukasz pracy i czy są wolne miejsca. proste? proste. tak się szuka pracy. sorry ale zacofana jesteś czy co z tobą nie tak?

kasia asia i marzenka ??? Wchodzi sie do sklepu i pyta się sprzedającej czy jest wolne miejsce? NIGDY SPRZEDAJĄCEJ, zawsze jakiejs kierowniczki, wlascicielki

w moim mieście jest masakryczny kryzys, albo ma sie znajomego i pracujesz albo nie masz i jest bieda... są tylko 2 galerie a reszta to sklepiki małe z 1 panią sprzedająca...

a jeśli niema jej i jest tylko sprzedająca ..zazwyczaj kierowniczki niema na miesjcu jesli chodzi o sklepik

Gość czy wypada????
właścicieli zazwyczaj w sklepach nie ma. lepiej zapytać o kierownika. ale żeby go poprosić trzeba się zwrócić do sprzedającej. chyba, że akurat kierownik jest za ladą.

Gość czy wypada????
kierownik musi być na miejscu. a jak go nie ma to pytasz sprzedawczynię kiedy bywa w pracy.

Gość czy wypada????
jest jeszcze zastępca kierownika a poza tym u nas można pytać sprzedawczynię. nie rozumiem w czym problem. najwyżej odeśle cię do osoby odpowiedzialnej za zatrudnianie. może podać numer telefonu albo godziny w których przebywa na terenie sklepu.

dziękuję za informację, na pewno popytam... moja kuzynka ostatnio zobaczyła ogłoszenie w sklepie z bielizną, poszła, zapytała a baba zaczęła ją sprawdzac czy potrafi rozmwiać, kazała jej sprzedać pierwsze lepszej osobie stringi za 50 zł, wiadomo szans nie było,