Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaanielka188

odkochać się czy walczyć?...

Polecane posty

Gość smutnaanielka188

Nie wiem co mam robić...Spotykałam się z nim około 2 miesiące.Przez cały czas pokazywał jak mu zależy,ja tego nie doceniałam.Wystawiałam go do wiatru ...No i ostatnim razem nie wytrzymał i odpuścił.Nawet już nie zapytał dlaczego nie przyszłam na spotkanie,ja również się nie tłumaczyłam i od tamtej pory kontakt się urwał.Od tamtej sytuacji minął jakiś miesiąc.Niestety dopiero teraz poczułam jak bardzo mi go brakuje,jak bardzo pragnę jego pocałunków,dotyku.Myslę o nim codziennie,co robi,gdzie jest i co najwazniejsze - z kim jest... Nie mam pojęcia,czy on też o mnie myśli.Od tamtej pory dwa razy napisał na gg,ale po bardzo krótkiej konwersacji ,przestał cokolwiek pisać ,coś na zasadzie - ,, -hej,-hej,-co tam?,-spoko." I to wszystko...Nie chcę się narzucać,ale boję się,że się w nim zakochałam... Co mam zrobić,żeby np sprowokować go do kontaktu ze mną? Albo cokolwiek? Poradźcie coś,proszę.. ;( P.S. Jesem niedoświadczona w tych sprawach,mam 17 lat i pierwszy raz czuję coś tak silnego i głębokiego...On ma 20.

Gość JJAHZyuzh
matko boska............................................gówno masz zrobić u tyle nio.!!

Gość smutnaanielka188
liczyłam bardziej na poważne rady osób,które przeżywały coś podobnego ,a nie śmieszne komentarze...Nie wiem co Ci dało napisanie tego,ale mi na pewno nie pomogło.

Gość czy wypada????
matko boska. odpuść sobie. nikt nie lubi być wystawianym do wiatru. stwierdził, że masz go w głębokim poważaniu. sama chciałaś to masz!

Gość Dziuniek Deflorator
mała, każdy kto w miłości okazuje słabość dostaje po dupie. Zapamiętaj to i zastosuj !