Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 32-latka

mlodszy o 9 lat.....

Polecane posty

Gość 32-latka

zaczelo sie niewinnie....,piwo,dyskoteka.... od poczatku wiedzialam ze mu sie podobam. Od poczatku wiedzialam,ze nie chodzimu tylko o sex.O normalny zwiazek... Dla mnei to bylo smieszne,byl za mlody i tyle.. Ale ciagle byl obok,moglam liczyc na niego. Poszlismy do lozka. Nie musze chyba pisac ze bylo fantastycznie.... Nalegal na slub,a ja go ciagle zbywalam...,myslac ze po jakims czasie m przejdzie. Nie przeszlo. Minely 3 lata. Kocham go.Ale.... chyba ne na tyle zeby wyjsc z a niego za maz.... Czy to ma wogole sens? Chlopak jak wszyscy ma wady-ja tez je mam. .. Jest zazrdosny-wrecz chorobliwie... Ale ja tez ... i co byloby za 5czy 10 lat.... Czy warto dla kilku lat babrac sie w malzenstwo..? Nie wiem czy zniose ten bol kiedy on po jakims czasie odejdzie do mlodszej:(

Gość umc umc u mc
na zachodzie nie mają takich problemów, nawet jak kobieta jest 20 lat starsza 🖐️ żyj chwilą, przecież nie wiesz ile jest ci dane przeżyć

Gość 32-latka
dodam,ze na razie nie widac tej roznicy wieku,ale jestem swiadoma ze im dalej tym bedzie gorzej:(

Gość analowy pan penis
tak młodo wygladasz, czy on jest taki umeczony zyciem

Gość 32-latka
ja mieszkam na zachodzie,tyle ze Polski... W dodatku w niewielkiej wiosce,sasiedzi mnie ,,zjedza''.... A ja zawsze przejmuje sie wszystkimi pierdolami.... Nie wiem czy dalabym rade

Gość taa ta taa
pocieszaj się że nie iwdac róznicy.. taaa yhm hahah bo zejde......

Gość 32-latka
jeszcze rok temu musialam sie okazywac dowodem gdy kupowalam alkochol....

Gość a to przykład
w twojej wiosce nie ma zadnych kobiet, wszystkie stamtad uciekły tylko ty jeszcze zostałaś, więc nie dziwi że gościu jest taki zdesperowany :D

Gość 32-latka
moze zle napisalam ,ze nie widac roznicy,....-nie rzuca sie takw oczy na razie....

Gość 32-latka
chlopak jest przystojny,i nie glupi... Moglby miec kazda dziewczyne w swoim wieku.

Gość 32-latka
:(

Gość lubię tooooooooo
nie przejmuj się opinią innych. wyjdz za niego jak chcesz a jak nie to zyjcie bez ślubu

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
czy odrazu jak sie poznaliscie mu powiedzialas ile naprawde masz lat? czy myslal ze masz mniej lat?

Gość IMO13258
Ale kretynka.

Gość bierz poóki możesz
póki jeszcze jako tako wyglądasz, za 2-3 lata już będziesz wyglała wyjątkowo staro... bez obrazy - to że piszesz z tym dowodem to totalne bzdury to ostatni moment - jeżeli mu zależy i Cię kocha... to i kochaj Ty

Gość tez bylam z mlodszym 76
witaj, ja tez bylam 3,5 roku z mlodszym facetem o 7 lat. Mam 34 lata. byla to najwieksza milosc mojego zycia. po trzech latach zaczelo sie psuc. odeszlam, nie walczyl, obecnie spotyka sie z 20 latka. nie polecam, on zawsze odejda do mlodszej..