Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Informatyk :)))))

Kilka pytan do was ludzie :)

Polecane posty

1. czy lubicie wachac odbyty waszych partnerow/partnerek 2. czy lubicie lizac odbyty waszych parnerow/partnerek 3. czy lubicie jak dziewczyna sika na was podcas sexu albo w kabinie prysznicowej np na glowe lub klate albo na penisa. 4. czy podczas sexu wkladacie partnerce cos w pupe jakis duzy plug (korek) tym samym zeby cipka byla ciasniejsza ?? 5. kobietki czy polykacie cala sperme partnera, delektujac sie nia Prosze o ciekawe wypowiedzi

Gość facet na masie :)
Szczam na was wszystkich! :p

Nie jestem gróbasem jestem dobrze zbudowany! Szczam na was wszystkich! :p

Gość ttryrtyrt5u74wsu7
1/tak 2/nie 3/tak 4/nie wiem 5/ tak

Gość Edi:)
Informatyk, Ty jednak jesteś tępy! Co Cie widzę na jakimś temacie to wiecznie o pierdoleniu. Chłopie Ty nie masz życia osobistego? kumpli? Może ich zapytaj!

I co? zatkało kakao? Informatyk idz się przeleć sam hihihi bo na partnerkę nie masz co liczyć:) Żadna nie zechce być z takim idiotą!

Wlasnie ja mam zajebiste zycie tylko juz mnie mecza te ciagle imprezy i wydawanie kasy na dziwki. Mam lepsze zycie od waas wszystkich tutaj.

Imprezy hhahahah :o Siedzi pewnie po 10 godzin przed monitorem i bawi się myszką tą między nogami :p

Gość magdazlodzi
1. nie wacham odbytu moejgo mezczyzny ale lubie kiedy on wodzi nosem nieopodal mojego 2. lubie kiedy mnie tam lize :) 3. oblesne pytanie, bez komentarza 4.probowalam sexu analnego wiec w tym momencie rozne takie zabawki:) 5. calosc polykana :)

Ale dojebałes. jakbys jeszcze nie zauwazyl to jestem facetem i nie mam zadnej myszki miedzy nogami. Ale ty musisz byc ograniczony hahah zal mi cie leszczyku

hahahha właśnie wiem że jesteś chłopcem leszczu ale piszesz tak jak być miał pipkę

Informatyk to koles, którego bardzo łatwo wyprowadzić z równowagi!!! Gościu gdybyś miał udane życie osobiste, to po pierwsze nie musiałbyś chodzić na dziwki, a po drugie ie siedziałbyś non stopem na kafe. Nic tylko erotoman-fantasta-gawędziarz. ZERO PRAKTYKI!!!!

Młodzi przystojni mają kobiety za darmo:) na wyłączność. Co z Ciebie za oferma, że musisz płacić za sex??? Żal!!!

Gość magdazlodzi
informatyk ile masz lat?

jak już to nie leszczu, bo KOBIETĄ JESTEM!!!! Tępaku!!!

Kobieta z nickiem Edi hahah smieszne ja mam latek 26 . WIem ze duzo i nei powinienem sie tak zachowywac ale tak maja ludzie ktorzy w zyciu maja juz wszystko i traca czas na takie gowno jak kafe. Szkoda co nie

Magda, myślisz, że napisze Ci prawdę co do swojego wieku???

A coś Ci w moim nicku nie pasuje??? Tak Edi od Edyty, łyso Ci buraku????

No i co? zdziwiłeś się osiołku:) Jejku jak ja Cię nie lubię jakbym zobaczyła Cię na ulicy, to byłbyś biedny......

Gość magdazlodzi
Informatyk nie chce cie posadzac pochodpie ale wiesz... ) facet po studiach informatycznych ( wychodziloby tak z 26 lat) ie ma czego pukac, co robic wiec puka w klawiature bezmyslne sciemy i to jego cale zycie towarzyskie

edi od edyty wow genialne. znalem kiedys takeigo gosci Mowili na niego edi ale on byl niedorozwiniety i skojarzylo mi sie z toba poprostu. Jesli chodzi o wiek to mam 26 lat. Nie musze klamac no bo i po co.

A skad wiesz pusta lalo ze nei mijasz mnie na ulicy co. hahaha. ale dojebalas spadne z fotela zaraz. O tym czemu tutaj pisze to pisalem w innych topicach. wystarczy poszukac

dokładnie Magda zgadzam się. Koles to nieudacznik zyciowy. w realu sie z niego smieja wiec stworzyl sobie swoj swiat w necie i wylewa tu swoje frustracje. ma bardzo niska samoocene i podbudowuje ja sobie wyzywajac sie na ludziach. nic tylko współczuc

nie zainteresowales mnie swoja osoba leszczyku na tyle, zebym szukala twoich wypocin. Napisz skad jestes to powiem ci czy cie mijam na ulicy

Gość ,,Obserwator
Informatyk jest poj.ebany. Taki temat. Tam go krytykujcie. Bo to cwel. Sam sobie du.pe liże i pije swoje siki. De.bil jak ch.uj i tyle

hahaha a my na ciebie hahahaha

No i tak piwinno byc. To po chuj mi odpisujecie i tracicie czas. zalosne. jakbyscie byli madrzy to wogole byscie mi nie odpisywali. Widzicie ze trolluje a wy jak to bydło odpisujecie mi. zalosne