Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakonnica nie z wyboru

nie chcę być juz dziewicą

Polecane posty

Mam prawie 22 lata i moje dziewictwo to dla mnie ogromne upokorzenie. Mam juz dość, nie chcę żyć jak jakaś panna z XIX wieku. Nie będę owijać w bawełnę jak 90% cnotliwych kobiet tu piszących, że one niby takie piękne och i ach i z nikim nigdy...Smiać mi się chce jak to czytam. Są zwyczajnie mało atyrkacyjne dla facetów, ale próbuja ten fakt wyprzeć. Ja mówię wprost. Nie jestem obiektem pożądania płci przeciwnej - co nie oznacza, że mam zamiar z tego powodu wyrzec się swoich potrzeb seksualnych. Nie jestem romantyczką, zależy mi tylko na seksie i dobrej zabawie. Taki mały hedonizm, z tymże na razie w sferze marzeń... a teraz pytanie - co ma zrobić średnio atrakcyjna kobieta, aby moć przespać się z w miarę przystojnym i doświadczonym facetem? Oto jest pytanie....

Gość trttrtrtr
oj chłopie chłopie ze tez takie prowokacje wzbudzają w tobie porządanie....

Gość trttrtrtr
oj chłopie chłopie...ze tez takie prowokacje wzbudają w tobie porządanie....

dlaczego uważasz, że to prowokacja? To takie nadzwyczajne, że dziewictwo może być dla kobiety żródłem wstydu? Nie rozumiem takiego toku myslenia. Nie jestem typem szarej myszki, lubię się bawić, choć z umiarem. Chciałbym uprawiać seks jak większość zdrowych kobiet w moim wieku....

Gość Dizewa
Co cie powstrzymuje ,rżnij sie aż dupa potrzaska

Gość mosashini
''Chciałbym uprawiać seks jak większość zdrowych kobiet w moim wieku'' ''Chciałbym'' trzymajcie mnie :D

Gość trttrtrtr
jak cie paciara parzy to sobie ją potrzyj-po co ci od razu maczugełe?

hehe no rzeczywiscie dziwnie to zabrzmialo..zapewniam, że to literowka :P Chciałabym oczywiście heh:)

Gość tez tak mialam tyle ze w wieku
19 lat , bardzo chcialam sie tego pozbyc i udało sie! z najprzystojniejszym facetem na swiecie! chocilo mi tylko o to aby sie tego pozbyć i potem juz go nie spotkac wiec wybrałam takiego ktory miaeszkał daleko.dyskoteka,alkohol,flirt,taniec i pojechalismy do niego (on wynajmował tu mieszkanie).proste. za dbaj o siebie,kup uwodzące ciuchy,makijaż,włoski,zrob sie na ostrą laskę i do dziela! powodzenia!

zakonnica nie z wyboru -> i mam rozumieć że chcesz to zrobić z pierwszym lepszym byle by zrobić? poza tym czego się wstydzisz? na czole ci nie pisze że jesteś dziewicą

Gość amadeooooooo
zakonnica nie z wyboru Maleńka jak jesteś nie brzydka,taka żeby można było Cie raz "puknąć" to z chęcią Ci pomogę.Tylko skąd jesteś??

Gość onahbjhmb
ale ty glupia jestes autorko braK SLOW

ale ty glupia jestes autorko braK SLOW Powiedz mi w jaki sposób mierzysz ludziom na kafeterii IQ? Jestem głupia, bo mam potrzeby seksualne i nie dorabiam do seksu jakiejś romantycznej ideologii typu: "róże, ksiązę z bajki i łąka kwiatami pachnąca"?Dawno wyrosłam juz z takich bajek

zakonnica nie z wyboru -> a bierzesz pod uwagę to że możesz zostać potem sama z dzieckiem/paroma chorobami bez adresu a nawet imienia ?

Gość tez zakonnica nie z wyboru
Wiem, co czujesz. Jestem w podobnej sytuacji tyle ze mam 23 lata i zadnego faceta na horyzoncie. Niestety ja jestem romantyczka i nie pojde z pierwszym lepszym do lozka:( To przykre, ze niezbyt ladne kobiety sa skazane na brak seksu=masturbacje:((

Gość PAN_prawiczek
jedyną szansą jest dla ciebie poznanie prawiczka :P

tez zakonnica nie z wyboru -> tylko nie czekaj na księcia ale sama też go szukaj ;)

Gość Dziewica czysta jak zakonnica
Ja mam 21 lat i tez nie pójde do łóżka z byle jakim chłystkiem z dyskoteki. Zresztą to by była straszna siara kiedy on zauważyłby, ze jestem /byłam dziewica i z nim to mój pierwszy raz:/

Leviatan - a TY co? Czekasz na tę jedyną, jak to babcia i mama każą? "Ten Jedyny" czy "ta jedyna" to jakieś kompletne bzdury, miłość to chemia, seks i ewentualne przywiązanie lub później już przyzwyczajenie. Życie juz za mocno dało mi w kość, żeby nadal żyć tą mrzonką na temat związków.

Gość PAN_prawiczek
dziewcie mają gorzej bo odrazu widać, że jest dziewcią, a prawiczka nie idzie rozpoznać :P

Gość onahbjhmb
nie nie mierze ludziom IQ ! Tylko to ze napisalam ze jestes glupia stwierdzam po twoim poscie, poniewaz sama sobie szukasz problemów.I co przespisz sie z tym "byle kim" i jaka bedziesz miala z tego satysfakcje ze nie jestes dziewica? heee dobre, chyba raczej bedziesz beczec po katach i zalowac ze zrobilas to z byle kim. Stwierdzam ten fakt bo juz nie raz tak sie zdarzalo wsrod znajomych, i sie zastanawiam jak mozna byc tak glupim? Albo z drugiej str nie znasz go a moze cie zarazic czyms... albo mozesz wpasc i wtedy dziecko poszkoowane... nie wiem jak mozna byc na tyle glupim zeby to zrobic " po to zeby sie pozbyc dziewictwa" smieszne normalnie...

Gość onahbjhmb
i mylisz sie ze seks to jak to ujelas " przyzwyczajenie" nie znasz zycia dziewczyno wszystko przed toba

hej ktoś uzył mojego nicka. Ja tego nie pisałam! Spadaj podszywie

Biorę pod uwagę rózne skutki uboczne przygodnego seksu, ale kto mówi, że ja szukam przypadkowego partnera seksualnego? Bez przesady. Chciałbym przespać się z kimś do kogo będę miała zaufanie, ale nie liczę na żadną więź emocjonalną. Chcę bezpiecznego i przyjemnego seksu! Czy to tak wiele?

ChiałAbym

Gość jhdjILEF
chciałabym miec takie problemy.......

zakonnica nie z wyboru -> to nie wiele tylko czy potem jak trafisz na lepszego partnera to nie będziesz żałować?

Gość kahsakhjhkdhkjhk
dziewcie mają gorzej bo odrazu widać, że jest dziewcią, A jak niby widać? Myslałam, że poznać mozna jedynie po błonie, to sa inne sposoby?

Gość PAN_prawiczek
podobno dziewice nie puszczają bąków.