Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemOna

ile płacicie?

Polecane posty

Gość niewiemOna

Witam, chcę wynająć stancję w bloku ale nie wiem ile kosztuje ogrzewanie miejskie. mieszkanie ma ok 35mkw? ile mniej więcej będzie mnie kosztowało miesięcznie ogrzanie w jak najmniejszym stopniu ? myślę nawet o zakręceniu grzejników? czy wtedy także płacę?

Gość amadeooooooo
Zakręć grzejniki i wylej wodę z nich to będziesz miała ogrzewanie za frajer :P

CO mam w cenie opłaty za mieszkanie, po roku spisują liczniki i są ewentualne dopłaty lub nadpłaty. ostatnio musiałam dopłacić jakieś 680 zł , chyba ocipieli :o

Gość niewiemOna
a co ma wylewnie wody z grzejników do darmowego ogrzewania?

Gość lamella
Zależy od spółdzielni, przede wszystkim musisz dogadać szczegóły z właścicielami. Lepiej ich dopytać ile średnio płacą. Ustal, czy ty będziesz płacić czynsz do ADM, i czy w czynszu jest zaliczka na ogrzewanie? zazwyczaj jest, tylko zależy w jakiej wysokości. Jak zaliczka niska - to potem się dopłaca. W moim mieszkaniu (62m) zaliczka na ogrzewanie to około 150 zł, co roku jest nadpłata.

Gość niewiemOna
więc ile płacicie z ogrzewanie miejskie za miesiąc?

Gość niewiemOna
to nie tak dużo ... a za wodę?

Gość gość
ja mam ogrzewanie sieciowe i nie mialam zadnych nadplat nigdy takze wlasnie spoko, ogrzewanie mam od www.termika.pgnig.pl i polecam naprawde zapoznac sie z nimi, bo maja spoko oferty :)

Gość gość
ale jesteś głupia,ludzie by zaoszczędzić zrobią wszystko. Jak zakręcisz kaloryfery to zagrzybisz właścicielowi mieszkanie, w mieszkaniu nie może być mniej jak 16 stopni, bo wtedy jest wilgoć i robi się grzyb