Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e7mhmdpj

chcialbym zeby istniala poligamia,brak zwiazkow i milosci

Polecane posty

Gość e7mhmdpj

to wkurwiajace , milosc to glupota ...wiem ze kobiety mysla inaczej. Wiekszosc facet rowniez. Moze jestem zaburzony albo wy? Nie wiem. Kazdy na mnie naciska ze powinienem miec stala dziewczyne albo najlepiej zone ... Przez takie gadanie stracilem wielu znajomych. Nie jestem nieszczesliwy ale chcialbym by inni zyli tak jak ja.

Gość e7mhmdpj
no co? Kazdy pisze glupoty to i ja dodalem swoje

Gość uyytuyytuttyyu
No pewnie, wal konia dalej - po co ci dziewczyna hahaha

Gość zwiazki sadla mlodych zdrowych
pozniej sa ludzie razem z koniecznosci bo dzieci bo wspolne mieszkanie a gadaja tak do wolnych osob bo im zadroszczą ze csie tak nie męczą ale tez wiedza ze oni jak tego nie spobowali to nie wiedza i mysla ze to sam miod a co to za przyjemnosc jak sie ma rozne problemy zdrowotne i czlowiek nie ma juz nascie czy dwadziescia pare lat

Gość 56666
a ja zyje juz od 10 lat w poliamorii i jest mi z tym dobrze jak nigdy dotąd, nikt ci nie kaze zyc przeciez w monogami, wiec czego płaczesz, mi źle było i zrobiłam "se" dobrze hhhehhee

Gość ale durny ten demot
niby każdy seks w każdym związku jest super namiętny :D w większości przypadków to tylko kopulacja, mało romantyczne zaspokajanie potrzeb :D

Gość zwiazki sadla mlodych zdrowych
być troche dłuzej w związku i mieć satysfakcjonujący obustronnie regularny seks to prawie jak wygrana w totka hehehhe pomijajac ten początkowy szał ciał

Gość uyytuyytuttyyu
chyba lepiej mieć częsty i regularny seks niż zajebisty i niepewny raz na jakiś czas.

Gość omodeoo40
bo wszystko się przeje :O dlatego opieranie związku na seksie to głupota

Gość ale durny ten demot
chyba lepiej mieć częsty i regularny seks niż zaj**isty i niepewny raz na jakiś czas-- yyyhyy :D

Gość a ja uważam to samo co autor
i jestem kobietą! miłość, związki to same problemy już nie wspomnę o małżeństwie

Gość auuteea
a ja cie rozumiem,jestem zenska wersja piotrusia pana, pani piotrusiowa. Rodzina mowi znajdz sobie kogos , kasia zosia marysia krzychu zdzichu juz maja ,znajomi to samo, nie raz i nie dwa zostalam nazwana dziwka. Przykre. Nie chce zobowiazan, nie mam ochoty miec dzieci i rodziny. Jesli bylabym w zwiazku pewnie by tego odemnie wszyscy wymagali. Pocieszam sie tym,ze w szwecji sa same rozwody i to samo dzieje sie w polsce :D

Gość takie niby niezależne
jasne :O lepsze życie w samotności byle tylko jakiś facecik się znalazł żeby picze przetrzepać od czasu do czasu :O

no ale jak faceci są tacy be i w ogóle okropni to niech zainwestują w wibrator :O

Gość ..to nie przejdzie......
taak tak tu kazdy madry i tak ulegniecie i bedziecie zyc w normalnym zwiazku single sie wymadrzaja dopoki nie poznaja prawdziwej milosci

no tak ,ale facet to podobno zwierze które nawet w kontakt by wsadziło gdyby mogło :O kobiety podobno są ponad to :O

Gość a ja uważam to samo co autor
i tak ulegniecie i bedziecie zyc w normalnym zwiazku single sie wymadrzaja dopoki nie poznaja prawdziwej milosci - to właśnie Ty się nie mądruj bo to że ktoś jest singlem nie oznacza że nie wie co to miłość

Gość dziewczyny co lubia seks
naogoł lubia zmieniać partnerow tez a te co szukaja partnera i zwiazku chca sie ustabilizowac to seks niespecjalnie je interesuje chyba tylko na początku zeby zatrzymac faceta zeby zrobil dzieciaka .a potem to juz jak muszą bez specjalnej przyjemnosci wlasnej znam sporo takich zwiazkow.......... pozatym naprawde sporo mlodych kobiet ma problemy ginekologiczne rozne i nie mogą przez jakis czas wogle wspolzyc

Gość contacttt
.a potem to juz jak muszą bez specjalnej przyjemnosci wlasnej znam sporo takich zwiazkow.-- też wiele takich znam :O

Gość contacttt
no ,ale jestem z małej mieściny, może dlatego ;) ?

Gość skazanna na shawshank
ja tez nie wierze w milosc az po grob. I nie dawajcie przykladu 60-80 latkow ktorzy sa ze soba od x lat. Z drugiej strony nie potrafie byc w ukladzie sex-friends. Boje sie nie wiem czego i kolko sie zamyka