Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaa:(

prosze o rade.. o nim...

Polecane posty

witam!:) mam problem i potrzebuje czyjejś pomocy... wczoraj byl u mnie kolega z którym chodzilam.. zerwalismy ze soba rok temu.. ale caly czas mamy kontakt i szczerze mam wrazenie , ze jednak po tym wszyskim mamy do siebie slabosc.. wczoraj byl u mnie i wyglupialismy sie chyba z 3 godziny , smiech chuichy naprawde swietnie bylo.. az do momentu.. zaczelismy sie calowac.. przytulac.. az w koncu doszlo do czegos co nie powinno miec miejsca!:(

Gość nopytanie
i pewnie tego żałujesz i tp jeśli cos do sb czujecie nadal daj mu znak napisz mu sms ze czujesz cos do niego i chciała bys jeszcze raz spróbować związku z nim proste przełam sie a nie na kafeteri siedź i przymulaj zle zrobiłam opciagnelam mu dałam mu polizać ach ale sie czuje okropnie dziewczyno zrób pierwszy krok poz wiązek on mysli pewnie sb ze go nie chcesz a ty sb musisz ze on cie nie chce wiec jak zrobiliście sb nawzajem dobrze to czujecie cos do sb

taak:(

on nie chce byc ze mna przynajmniej tak mi sie wydaje.. nie chce mu nic mowic bo powie , ze jestem nienormalna i mozemy w ogole nie miec ze soba kontaktu:(

Gość nopytanie
pewnie jesteś młoda tak jak ja wiec nie drecz sie myslami niepotrzebnie zadzwon teraz do niego jesli masz mu odwage powiedziec co czujesz jesli nie wyslij smsa

Gość nopytanie
jesli nie chcial by byc z toba to by ci nie dal sb zrobic dobrze a tym bardziej nie zrobil minety

wlasnie to on zaczol w ogole mnie calowac powiedzialam mu" bedziemy tego zalowac " i nic,... i to on mi jeszcze pierwszy to zrobil..

Gość nopytanie
no wiec mu na tobie zależy posłuchaj mnie do cholery !!!! napisz mu co czujesz szczerość sie liczy

przepraszam , ze pytam ale mezczyzna mi to odp?:) co niby mu napisac?

Gość nopytanie
takFacetem jestem :) wiesz sporo kobiet podchodzi do mnie po nr i tp teraz jestem w szczesliwym zwiazku wiec znam troche zycie

Gość nopytanie
napisz mu tak i mnie posluchaj poprostu napisz to w sms :) Hej czy jak tam do niego piszeesz albo czesc chce ci coś powiedzieć nadal do cb cos czuje i chciała bym dać nam szanse po tym co sie stalo wiem ze jesteś kimś wyjątkowym jeśli to samo do mnie czujesz dajmy sb szanse

potrzebuje wlansie z mezczyzna na taki temat poromawiac bo naprawde ciezko mi... jak myslisz co on po tym moze sobie myslec? mam do niego taki cholerny sentyment! ale od naszego roztania caly czas sie cos ciagnie dzis kuzyznka mi to uswiadomila.. ps. ciesze sie ,ze masz to jedno wielkie szczescie!:) szczescia zycze!!:)

Gość nopytanie
to szczescie mam zaledwie od miesiaca wiec niedawno sie to zaczelo ciagle jakies do mnie pisza a ona sb radzi z nimi :) daje tylko jej nr a ona jakims cudem splawia :P wiec posluchaj mnie i napisz mu tak jak wyrzej :) skoro go kochasz w czym problem ja do swojej podeszlem i od razu krutka pilka kocham cie ona mnie pocalowala i powiedziala ze czekal na to :)

tu chyba az tak pieknie nie bedzie serio... ale uwielbiamy ze soba spredzac czas wyglupiac sie .. tak sie dawno nie wyglupialismy ze wczoraj trzy chodziny sie gilgotalismy i w ogole az powiedzial mi ze to jest lepsze niz silownia.. a jak myslisz co on teraz moze miec w glowie po wczorajszym.. ? poiwedzialam mu jak zaczelismy sie calowac ze bd zalowac poszlo dalej.. wychodzil powiedzielismy sobie za daleko to zaszlo..

Gość nopytanie
co mysli moim zdaniem ale zajebiście zrobiła mi loda bylo bosko czy ja zadowoliłem nie wiem mam nadzieje ze sprostałem napisz mu ze czujesz cos do nieg skoro mówilas ze bedzie cie tego żałować a on to zlekceważy to cos do cb czuje dlalej

jutro chyba napisze do niego.. kurde boje sie cholernie! dziwnie sie czuje po tym:(:(:(:( ale kiedys chyba bardziej mi na nim zalezalo..

Gość nopytanie
bardziej ci zalezalo bo cie przytulal calowal mowil ci ze cie kocha i wgl napisz mu to dzis przed noca bedzie myslal o tym

Gość nopytanie
ile ty masz lat moge zapytac ??

bylam z nim rok i bylam z nim blisko ale nie az zeby wiesz;) a tu nagle taka sytuacja szok:(

21 a Ty?:)

Gość nopytanie
hihi to powiem ci ze jestes starsza 19 :) to posluchaj młodszego kolegi czym sie ty przejmujesz jeku znam nie jedna ktura w wieku 14 albo 15 robila takie zeczy jak ty

on jest rok mlodszy ode mnie:) no ja nie potrafila bym robic takich rzeczy wczesniej.. on mnie tego nauczyl mozna tak powiedziec.. a ja jego.. boze jak to boli!

Gość nopytanie
boli boli wiesz chodz browara sie napij :) nie przynudzaj wes moja dziewczyna jest ode mnie rocznikowo o rok a w miesiącach 5 wiec nie ty jedna napisz mu to co ci mówilem wes tele i napisz albo daj nr to ja za cb napisze

heh nie no sama juz napisze;p nie przypuszczalam ze tak sie stanie .. widzialam sie dwa razy w tygodniu u mnie i ogolnie fajnie.. a na trzecim widzisz.. chociaz wina troche wypilismy ogladalismy film i poszlo dalej on zaczal! pamietam tego buziaka!

Gość nopytanie
takie piepszenie ze wypiliscie nie tlumaczy jak by cie ie chcial to by ci tego nie zrobil proste :)

ale dalczego on to zrobil? sam powiedzial ze zaszlismy za daleko.. a jak mowilam , ze bedziemy zalowac to nic.. nie wiem sama nic:( zaraz ide spac bo jutro do szkoly ide..;/ ale naprawde fajnie mi sie z Toba rozmawia i bardzo fajnie mi tu doradzasz i az dzieki Tobie mam inne mysli w glowie..

Gość nopytanie
no widzisz ja jestem fajny :0 przekonałaś sie ;p dlaczego on to zrobil hymm bo go nadal kręcisz nie wykluczone ze dal ci nak na nowy zwiazek :P

boje sie ze jak mu odp to nagle wszystko jeszcze bardziej sie jebnie i nie bd miec z nim juz nawet kontaktu.. ja lece spac.. mam nadzieje , ze jutro jeszcze bd miec czas pogadac na ten temat :)? pewnie tutaj;p

Gość nopytanie
jak bede mial czas to wpadne :) nie zjebie sie napisz mu to na nie chrzan:P poprostu no dobranoc

Gość nopytanie
i jak napisalas mu co czujesz czy sie wachasz ??