Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaa:(

prosze o rade.. o nim...

Polecane posty

nie napislam mu,. bo mam wrazenie , ze on mnie unika i tak dziwnie.. tylko powiedz mi czemu on przyszedl do mnie wchodzil na mojego facebooka na moja nk i wszystko patrzyl .. pozniej wszystkie zdj ktore mam na kompie swoje z jakis imprez czy cos:(

a jak tam u Ciebie/? jak sie z dziewczyna układa:)? cos moze tez moge doradzic:)?

Gość Jaaaa:(
Jest OK mam dwóch ruchaczy, którzy nic nie wiedzą, że dziś jeden, a drugi w innym dniu. Boję się, że kiedyś się to skończy z wielkim bólem.

to pytanie bylo do kolegi z ktory wczoraj fajnie mi doradzal:)

chyba kolega zapomnial o tej rozmowie;p

Gość nopytanie
nie zapomniałem :) spokojnie z dziewczyna jak najbardziej mi sie układa A wiesz dlaczego sprawdza śledzi twoje życie towarzyskie bo jest zazdrosny wiec do niego napisz i to szybko :)

Gość nopytanie
dzisiaj miałem troszkę kłopotów rodzeństwo na zaczyna a pomóż mi bracie i murze się bić za nich już 4 raz tak jest ) :) choć tego nie lubię to itak wygrywam :)

nie pisze do niego .. on ma na mnie wyrabane.. bo powiem Ci , ze ogladalismy zdjecia jego jakie je mam na kompie i prosil mnie abym mu wyslala i dzis mu napsialam czy wszystkie a ten tak na pisalaam ze poszly zeby sprawdzila on ok dzieki bez niczego tak odechcienia.. chyba musze zapomniec

heh mlodszego masz brata:)?

Gość nopytanie
wydaje ci sie :) ze cie unika mowie ci to :) a no to masz facetów do bzykania :)

nie rozumiem?

Gość nopytanie
o właśnie wyślij mi twoje zdjęcie na meila swoja droga ciekawi mnie kto za druga strona monitora tak sie dołuje :)

Gość nopytanie
12:57 [zgłoś do usunięcia] Jaaaa:( Jest OK mam dwóch ruchaczy, którzy nic nie wiedzą, że dziś jeden, a drugi w innym dniu. Boję się, że kiedyś się to skończy z wielkim bólem. tak napisalas :)

to nie ja zauwaz;p ze nawet z duzej litery jest nick;p i ja pod spodem napsialanm ze to nie do niego bylo.. nie wiem kto taki madry... ja z nim wspolzylam nigdy nawet..

ja nigdy tak nie robilam.. nigdy nie calowalam sie z chlopakiem ktorym nie bylam.. on jest pierwszy po tym wszystkim..;/

Gość nopytanie
aha jakis podszywasz pierdolony !!! ei no nie doluj sie jakos sie to ułoży zobaczy :) ja tez mialem zjebane kilka miesiecy bo bylem sam a teraz patrz :) zajebiscie jest

tez tak bym chciala.. ale widzisz od roku tak mi sie z nim ciagnie.. a on sam mi mowil ze uwielba sie ze mna wyglupiac normalnie.. az w siniakach cala bylam na nastepny dzien i on tez

Gość nopytanie
macie do sb sentymen i wgl napisz mu to co ci pisalem jak zerwie kontakt to facet niewart niczegp wiesz co pare dni temu napisala do mnie dziewczyna z ktura krecilem pewien okres zresztą bardzo ładna i wgl napisała ze mnie kocha ale ja jej odpisałem ze niestety za pózno napisałaś too myślałem ze i nie zalezy i napisałem ze ja kocham jako siostrę :) ona sie poryczala ze mnie kocha i wgl a za chwilke zadzwoniła i powiedziala ze jestem juz oficjalnie jej bratem i wgl :) mozna kochac jako przyjaciulke :) siostre czy kuzynke od tamtej pory bylismy na lodach :) bylem jej doradzic bo szukala jakis fajnych ciuchów i wgl :) jest fajnie batdzo ja lubie z Niki sie zaprzyjaznila zaraz beda sie kumplowac :) i wgl

wiesz co chce zrobic? nie odzywac sie tydzien tez jakos unikac gadu i w ogole jak on bedzie i zobaczyc czy sie zainteresuje.. jak myslisz? wiesz co Ciesze sie ze kogos takiego spotakalam na kafeterii i moge tak fajnie pogadac!:)

to nie byl seks , bo nigdy do tego nie doszlismy i pewnie nie dojdziemy.. ale tez dziwie sie ze on tu chce mnie odprowadzic zebym sama nie wracala tu zebym w piatek z nim szla na impreze porabane wszystko;/

Gość nopytanie
zależy mu na tobie jesli cie oleje to jest zerem odprowadza bo sie o cb boi nie wykluczone ze cie kocha ja stawiam ze dalej jestes dla niego kims ważnym nie boj sie mu powiedzieć o swoich uczuciach jesli odmówi zaproponuj przyjaźń :) a do cb kolego wyżej powiem ze ja bym nie dal rady przelecieć np koleżanki jeśli ja nie kocha widać jestem innym typem faceta który myśli głowa a nie penisem

Gość nopytanie
i nie wmawiam głupot mam więcej doświadczenia i więcej wiem o związkach nisz ty mimo młodego wieku

on nie byl z nikim tak blisko jak ze mna i powiedzial mi niedawno , ze nikt nie wie o tym jak bylismy blisko i to jest fajne ze mamy wszystko miedzy soba ...

Gość nopytanie
i co ty jej wmawiasz na starcie odpuść !! what później tego będzie żałowała wiec z takimi radami do sb

ja bylam kiedys z chloopakiem innym ponad dwa lata laczylo mnie z nim wieceij i on o tym dobrze wie bo bylismy ze soba bardzo szczerzy.. ostatnio spotkalismy sie na imprezie i przyszedl moj byly a ten jak go zobaczyl to odrazu szukal gdzie ja jestem bo kolega mi mowil.. ale nigdy prosto w oczy mi tego nie powiedzial;/ chyba bede probowac zapomiec o nim.. jak bd chcial to sam bd walczyl nie wiem czemu ale jakos nie potrafie walczyc o chlopaka

Gość nopytanie
mam prośbę do Kanapka z serem prosze nie pisz tutaj bo zle dziewczynie doradzasz i wgl baby maja inne poglądy ha heh tak doradzę ze jeszcze będzie miała z nim 5 dzieci duzy dom i auto :)

nie chce narazie miec dzieci;d studia trzeba skonczyc;d

Gość nopytanie
poyrafisz now es on czeka na twoj krok a ty na jego w taki sposób nic z tego nie wyjdzie wiec napisz mu to do cholery !!!

kurwa!!!!!!!!!! wlansie pranie chcialam robic.. i ta bluzke co mialam jak byl u mnie pachnie jego perfumami!!;(

boje sie ze nie bd miec czasem juz w ogole kontaktu..