Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomoar

Życie śmierdzi Pieniędzmi...!!!

Polecane posty

Gość Tomoar

Czy wszystko musi zależeć tylko od pieniędzy...???

tez się ostatnio nad tym zastanawiałam...o ile ja bym miała mniej problemów gdyby nie te cholerne pieniądze.

Gość Tomoar
Ja Też...Wiele żeczy bym juz miał ale zawsze w domku brakuje pieniążków i trzeba je dać.. na prawo jazdy zbieram juz trzy lata i nie moge uzbierać...:((((((((((((

Niestety tak ;( Jak ja tesknię za tymi chwilami, gdy głupie słodycze w święta cieszyły.... a teraz trzeba stawać na głowie, by komuś dać prezent, który ucieszy.....

Gość Tomoar
nie che sie zyć ale trzeba dla rodziny sie powstrzymac od grobu...:(((

Gość Kocham pieniadze
Kiedys mialam mialam niewiele, mnie one daly duzo szczescia i ulatwily zycie. Kocham je i wygode ktora daja, mozliwosci. Kocham wszystkie luksusy ktore mam dzieki pieniedzy. Zycie bez pieniedzy bylo bardzo ograniczone.

ja to ostatnio mam taki kryzys, że zapomniałam nawet o urodzinach mojego męża a co dopiero o prezencie...

Gość Tomoar
ci którzy maja nie chca nawet pozyczyć...Już prosiłem nawet na tym forum o 230zł i nic dlatego juz sie nie wysilam....:(((

Gość hhhgf34
niesety kasa to wszystko! bez tego gownem sie jest.

Gość Tomoar
ja pieniedzy nie mam ale jak gówno sie nie czuje...bo pracuje i z tego jestem dumny a taki co ma kase od dziecka nawet nie wie co to jest ciezka praca bo wszystko mu pokojówki przynosiły pod nos

Gość Taju
Ja mialem zawsze wszystko!!!! Poznałem biede w wieku 22 lat, u mojej przyszlej zony w domu. Jej rodzice są biedni mega, ja mam wszystko, razem z moralnoscią, Im tej moralnosci brakuje, za 5 zl zrobili by mnie w huja i tak sie tez stalo ale z 50 zł Wtedy ja o takich ludziach mowie ze sprzedali sie za ta cene jaka sobie wyznaczyli. Zazdrość i chciwosc biednych jest jak nóż w reku morderscy w ciemnej uliczce.