Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniołkowaBlondynka

Dzisiejsza masakra w centrum handlowym...

Polecane posty

Gość Ale macie problemy...
Co takiego, że nakarmiła? Nie mam dzieci, a nie przeszkadza mi to. Jak wam przeszkadza to odwróćcie głowę w drugą stronę i nie patrzcie. Karmiła tylko dziecko. Jakby uprawiała seks to jeszcze, ale nie wiem jak o karmienie można mieć pretensje. Do kibla chciałaby ją z dzieckiem wygnać... Żal.

sutlive Najwyrazniej inne osoby nie znają innych metod na karmienie jak wc czy swoje łóżko hehehehe Są tez chusty specjalne, taka chyba dzisiejsza wygodna nowość :D dziecku tylko nozki wystaja, a co sie dzieje pod chustą to rzadko komu przyjdzie do glowy ze akurat jest karmione :)

Gość AniołkowaBlondynka...
To sobie wpierdalajcie deserki patrząc na wywalony obwisły cyc, to takie miłe :o Mój facet by z zazdrości padł jakbym cyckami świeciła i takie rzeczy ludziom pokazywała, ,masakra :o

Noooo... ma nierówno pod sufitem. Ale jak jej rodzice kazali jesc w kiblu, to co sie dziwic. Ona mysli ze cycki sluzą niczym gąbki rehabilitacyjne dla mężczyzn. Racja !!! Nie masz ochoty, nie patrz, a jak patrzyłaś, to zapewne powodem była zazdrość. Przyszła z shoppingu i siada odrazu na kafe i pisze o tym... masakra.

Laska, a czy Ty wogole masz te cycki? masz co wywalać? bo tutaj piszczy mi zazdrością, a nie obrzydzeniem jak to okreslasz... daj tego typu kobietom spokoj. NIe jestem za tym, by wywalac cycka na wierzch, ale tez nie rob z tego afery, do tvn napisz a nie na kafe.

Ona nie miała nawet tej chusty, tylko było tam wszystko widać. Matki polki takie są, a potem takie przemądrzałe się robią. A się poniżają, ja szacunku dla takich nie mam. Powiedziałabym coś, zwróciłabym uwagę, ale nie chciałam sobie humoru psuć:o

Czego niby miałam zazdrościć? :o Mam ciekawe życie i na razie nie myślę o dzieciach, a jak przyjdzie czas to będę wychowywać je na poziomie, a nie na pokaz :o

Karmienie piersią to nie jest wychowywanie na pokaz to raz. Dwa co chcesz napisac i udowodnic slowami "bede je wychowywac na poziomie" ? Jak Ty go tutaj teraz nie potrafisz okazać, to nie licz na poziom nawet na ten najniższy. Trzy... Taka matka ktora wywali cycke, zeby nakarmic swoje dziecko nie jest powodem do tego by pisac, ze sie poniżają, bo znam laski ktore tez widuje w centrach i ponizaja sie samym wygladem czy ubiorem. One jak wywala cyca, idą koslawo w tych szpilach czy skaczą, cyckami tak machają, ze oczy podbite maja, prawie sut im wychodzi i takie laski są ok? Takie nie zasluguja na szacunek a nie matka karmiaca. Moze ona tak lubi, a nikt Ci sie nie karze patrzec w jej strone !!!

Ale jak się nie patrzeć, skoro siedziała na fotelu przy przejściu? A wokół pełno stolików z innymi ludźmi? A jak ktoś lubi srać publicznie, to tez może tyłek wystawiać? Nie. Trzeba się szanować i być kobietą na poziomie i zawsze znajdzie się jakiś sposób, jakieś wyjście by się nie ośmieszać. A potem faceci będą nas postrzegać jak takie krowy i szukać kochanek na poziomie :o

Gość i co z tego ze inne pokazuja
cycki i sa obrzydliwie ubrane? To argument by matka sie znizala do ich poziomu i skoro one wywalaja to kobieta karmiaca tez moze? Jak dla mnie nalezy patrzec na wlasna klase i kulture a nie szukac usprawiedliwienia w tym, ze ktos zachowuje sie gorzej. Jesli juz to szukac przykladu wsrod tych kulturalnych i obytych. Apropo tematu nie mam nic do karmienia publicznego jak dla mnie moze taka matka chodzic z cyckami na wierzchu skoro bierze przyklad z galerianek...

ja jeszcze rozumiem jak jakis dewiant, dewot etc, facet czy tam gej co ma nierowno pod sufitem czul obrzydzenie na widok karmienia dziecka ale zaby kobieta brzydzila kobiete??? na basenie tez sie brzydzisz w przebieralni czyjegos cycka zobaczyc? tyle nagich cial wokol nas. ja moze bede oryginalna i powiem, ze widok karmiacej matki mnie rozczula, zawsze mam ochote cos milego powiedziec takiej pani.

Gość Ale macie problemy...
przyczepić się do byle czego. Kilka razy widziałam takie karmienie i nie przeżywałam tego tak jak autorka. Po prostu jako fakt, że jakaś kobieta karmi, ale widzę, że niektórzy tutaj nie mogą znieść widoku piersi. :D Takie dekolty się teraz nosi, że nie wiem co w tym strasznego, że zobaczysz trochę więcej. Trzeba zrozumieć, że dziecko też jest głodne.

Gość i co z tego ze inne pokazuja
ja tobie malunia radze spojrzec na te, ktore potrafia dyskretnie karmic. W nich szukaj przykladu a nie w lalach rozebranych. No chyba, ze sie z takowymi utozsamiasz:O

Sorry, ale tam był też mój kumpel, młodzież, dzieci. Intymność powinna być dla nas, a nie do pokazywania wszystkim, bo natura. Z jaskiń już dawno powyłaziliśmy, więc zachowujmy się jak przystało :o

Gość lkjhyui,
ależ te baby są głupie, zdesperowana, to łaż na golasa do pracy głupia pipo

To może zaczniemy się bzykać publicznie, bo to przecież takie naturalne :o

Gość do AniołkowaBlondynka...
I tak cię facet zostawi, bo jesteś pusta. 🖐️ A tak na marginesie to facet nie baba i byle czego się nie brzydzi.

Faceci tez patrzą, a potem są głupie komentarze z podtekstami. Czy nie lepiej tego uniknąć i zamknąć intymność za drzwiami :o

Gość tttttrilili
"Sorry, ale tam był też mój kumpel, młodzież, dzieci." Każdy kiedyś pił z cycka. Tylko dla ciebie to coś niezwykłego. Sama jesz publicznie, a komuś zabronisz. Wskakuj w burkę i jedź do Arabów to będziesz miała poszanowanie kobiecego ciała i wszystko zakryte.

Co innego ubrać się wyzywająco, a co innego publicznie karmić ot tak sobie. To poniżające i zdania nie zmienię

Gość tttttrilili
Poniżające jest nie dbać o swoje dziecko i go nie nakarmić. Bycie matką to nic poniżającego. Krótka spódniczka też nie. Urodziłaś się nie w tym kraju co trzeba. Tak jak mówię, u Arabów byłoby ci lepiej.

Gość ja mama nie jestem
moja koleżanka jak wychodziła to ściągała sobie mleko i karmiła dziecko jak było głodne. Także są sposoby i takiego świecenia cyckami też nie rozumiem.To są chyba matki które po porodzie nie są już kobietami ale tylko i wyłącznie mamami.

Gość lkjhyui,
bardzo dobre porównanie tylko betony nic nie kapują, dziecko karmi się w domu a nie wyłazi do galerii na cały dzień i tam wychowuje niemowlaka, oszołomki pozostaną oszołomkami

Gość tttttrilili
I po co piszesz pod różnymi nickami?

Gość tttttrilili
Zajmowanie się dzieckiem i karmienie go nie odbiera kobiecości. Akurat karmienie piersią to jest coś czego mężczyźni nie robią.

ale jak mleko sie nie naprodukowalo to nic nie sciagniesz. nie ma tak ze nakarmisz dziecko i sciagniesz sobie na zapas, kazda matka wie ze trzeba ten czas odczekac. ja mialam glodomora ktory jadl co 2 godziny. urodzil sie bardzo mal to mial sporo do nadrobienia, i tak mi na leb padalo ze musialam non stop z nim siedziec w domu pratyczmie wiec wychodzilam i do galerii na zakupy dla swojego wlasnego zdrowia psychicznego. o to wlasnie chodzi ze jak urodzimy to nie jestesmy tylko matkami ale nadal kobietami, ludzmi ktorzy chca wiesc normlane zycie. skoro dla matki karmiacej nie jest to ponizajace to co cie to obchodzi tak wogole.

Gość tttttrilili
Ale ja znam już ten wasz typ. Na innym forum marudzicie, że kobiety robią zdjęcia swoim brzuchom, eksponują brzuch ubraniem, że w ciąży uprawiają seks itd. Ja już doskonale znam te wasze teksty...