Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Absurd_ja

Koronka gdzie ją mogę kupic???

Polecane posty

Gość Absurd_ja

Witam! Postanowiłam uszyc sobie suknię u krawcowej, najbardziej do gustu przypadła mi granatowa koronka ew. w kolorze nude, pudrowy róż... no i tu zaczyna się problem:O o ile matreial na sukienkę znalazłam o tyle koronki granatowej lube w kolorze nude nigdzie nie mogę znalezc no fakt mieszkam w dziurze zabitej dechami mam tu 2 sklepy z tkaninami :O ale nie myslalam ze bedzie tak cięzko :O... myślalam ze moze mozna zamowic a tymczasem Nie mozna kupic tylko czarną, białą i bordową .... dziewczymny moze znacie jakies sklepy internetwoe gdzie mozna zaopatrzyc sie w fajne matreialy tzn super granatową koronkę która będzie nadawała sie na sukienkę

Gość Absurd_ja
nie ja chce kupic materiał koronkowy na sukienkę a nie sukienkę koronkową. Mimo to bardzo dziekuje za fatygę🌻

Gość ghikljgf
Zobacz w pasmanterii, albo w jakims zakładzie krawieckim.

Gość Absurd_ja
cco raz mniej czasu a ja koronki dalej nei znalazłam... facet z jednego sklepu z tkaninami ma przynieśc katalog na czwartek i tam popatrzymy.... ale dalej pytam was czy znacie jakis internetowy sklep gdzie mogę zakupi materiał koronkowy???? Aha i jaki materiał proponujecie pod koronkę podłożyc??? I ostatnie pytanie:P czy uważacie że taka sukienka lepsza będzie na suwak czy taka bardziej elastyczna, bez suwaka???

Gość mowie z sensem
a na allegro patrzalas?