Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość girl frend one

"dziewczyna cieszy sie ze zdrady uwazajac ze facet ja wybral" - co sadzic ?

Polecane posty

Gość girl frend one

Co myslec o dziewczynie ktora jest z facetwem w zwiazku 6 lat. Wyszlo, ze od 3 lat ja zdradzal z inna, a dziewczyna sie cieszy z tego, ze ja zdradzal bo wmowila sobie, ze to, ze facet jak zdrada wyszla chce dalej byc z nia to oznacza, ze zostala zaszczycona , ze ja WYBRAL a nie tamta i z tego powodu uznala , ze w nagrode bedzie sie starac jeszcze bardziej aby temu facetowi bylo dobrze i jeszcze lepiej oraz ze wyjdzie za niego za maz. Bo skoro po 3 latach zdrady jak wyszlo , powiedzial ,ze chce byc z nia, a tamta nic nie znaczyla, oznacza to ze WYBRAL ja i ja kocha w zwiazku z czym dziewczyna cala jest zadowolona i uwaza ze za te 3 lata zdrady zamiast wykopanie za drzwi nalezy sie nagroda.I jak idiotka zachwyca sie tym, ze facet ja WYBRAL ??????? Czy tez tak ktoras ma? Ze za zdrady nagradza jesli facet po zdradzie jak wyjdzie zostaje dalej z nia ??? I jeszcze czy ktoras uwaza, ze facet wtedy dokonuje wyboru????? Nagradzacie facetow za zdrade i cieszycie sie jak po zdradzie facet chce zostac z wami??? Co myslec o takiej dziewczynie co ma powiedzmy 26-30 lat???

Gość powyzszy komentarz
Chyba nie dalo sie tego lepiej ujac Faith ! Dolaczam. Jesli jest dziewczyna ktora tak mysli to powinna sie leczyc na mozg! Myslenie jak u dziecka pozbawionego abstrakcyjnego myslenia :/ Dla pozbawionych takiego myslenia jest wzor : Zdradza=nie kocha + oszust + klamca + skurwysyn niezaleznie od tego jaki jest kochany, co mowi, czym sie zajmuje, robi, jak wyglada, ile ma kasy.

Gość ja uważam że ona
jest pierdolnięta !

Gość cóż, każdy ma prawo do
do spierdolenia sobie życia. Powodzenia jej życzę :O

Gość jajkssssssssssssssss...
se wynalazła wytłumaczenie, bo naiwna nie umie mu kopnąć w tyłek... łatwiej w ten sposób, bo niby bez uszczerbku na dumie, przynajmniej we własnym mniemeniu może se dalej z nim być... naiwna jakaś desperatka