Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

naprawde macie orgazm podczas samego stosunku (dziewczyny)??

Polecane posty

Gość milioner jakich mało
z 8 lachonami jakimi sie ruchałem tylko jedna dochodziła przy walonku bez dodatkowej stymulacji, pozatym najbardziej ze wszystkich sie tam moczyła, sluzu było co nie miara :)

Gość Jaaaa:(
To zależy od sprawnego w te gierki faceta, który umie kobietę doprowadzić w każdej chwili do orgazmu, oczywiście pochwowego, bo pocierania łechtaczki, to każdy gamoń potrafi, o ile ma sprawne paluszki

Gość samotna księżniczka
czyżby ze mną było coś nie tak? orgazm mam za każdym razem

Gość ja mam :)
zawsze podczas seksu jestem taka mokra, że masakra, a jak dochodzę to jeszcze bardziej.

Gość milioner jakich mało
samotna księżniczko-już Cię lubię ;) i wszystko z Tobą jest jak najlepiej

Gość samotna księżniczka
:) dzięki,bo juz się zaczynałam martwić

Gość kojomija
a co jeśli ja nie czuję nic podczas stosunku? żadnej przyjemności? :( dla mnie to zwykłe wkładanie i wyjmowanie. Więc ja mam większy problem.

Orgazm pochwowy miewam baaardzo rzadko. Za to z łechtaczkowym nie mam problemu. Dochodzę parę razy pod rząd.

Gość ło jejeje
Dziwne bo ja tylko jednej partnerki, nigdy niedoprowadzilem do orgazmu . Oczywiscie bez urzywania palców i jej łechtaczki, Cała reszta miala po 5 na jednej sesji :)))) A mój konik to za dużych nienalezy :) zwykla 15ka Ale wyobraźnia za to jest niezwykla :)))))

Gość Bez pseudonimu jestem...
No ja mam pałek 14 cm i tylko raz mi sie udalo doprowadzic dziewczyne do orgazmu pochwowego. Ale jak dla mnie to za duza meczarnia, moze jakbym mial wiekszego to latwiej by mi bylo zaspokajac laske w ten sposob. Dlatego wycwiczylem jezyczek i w jedna noc moja laska ma po 4 orgazmy dosyc silne i dluuuugie. A potem zasypia bo jest wykonczona. Tzreba se jakos radzic skoro natura nie wyposazyla hehe

U mnie to chyba nie zależy od rozmiaru. Gdy zaczynałam przygodę z seksem miałam partnera z duuużym sprzętem, dobrą wyobraźnią i doświadczeniem a i tak nie zawsze doprowadzał do pochwowego. Taka moja natura.

dobry kochanek wcale nie musi mieć gigantycznego penisa a męską osobowość i predyspozycje do uwodzenia.

Gość kaseńka
Ja z poprzednimi partnerami nie mialam orgazmu nawet lechtaczkowego, dopiero z obecnym mi sie udalo. Zawsze czerpalam przyjemnosc z seksu mimo to, nawet za pierwszym razem. A teraz czasem orgazmu nie mam, a czasem zdarzaja sie dwa, z rzadka nawet trzy.

Gość kaseńka
Zdarza sie, rzadko, ale zdarza. Facet czasami jest uparty ;) Albo ja szczegolnie 'zainteresowana', i sie zdarza. Dodam, ze mlodzi jestesmy i staz tez relatywnie niewielki mamy, wiec nuda malzenska jeszcze nam do lozka nie zajrzala.

dlaczego uważasz że małżeństwo wprowadza nudę w seksie To jest stereotyp powielany przez związki przypadkowe i... wyrachowane Małżeństwo powoduje dopasowywanie się par do siebie w sposobie dochodzenia do orgazmów

Gość Bez pseudonimu jestem...
W przypadku mojej dziewczyny 4 orgazmy w ciagu jednej sesji jest ok. I zawsze mi to wychodzi. Mam wypracowany jezyk i lubie sie bawic cipka mojej dziewczyny. takze jak facet wie co i jak to kilka a nawet wiecej orgazmow lechtaczkowych to zaden problem

Gość kaseńka
To Ci powiem, Doradco, choc pewnie nie uwierzysz, moj facet nie mial zadnego doswiadczenia. Po prostu bardzo szybko sie nauczyl. Albo wrodzony talent.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeheeeeeeeee
moze ja jestem dziwna pochwowy orgazm jak najbardziej.. lechtaczkowy?? hmm czasem ale za bardzo nie lubie? drazni mnie.. :O czy to normalne?

Gość kaseńka
Pewnie, ze normalne, niezbyt typowe, ale normalne. Mnie sie wydaje ze orgazm przy stosunku jest lepszy niz przy stymulowaniu lechtaczki. i bardziej romantyczny ;)

Gość rombik
ja tak jak większość - tylko łechtaczkowy :( , może ze 2 razy w życiu miałam pochwowy....a życie nie takie krótkie 50- tka na karku :)

Gość faceci to naprawdę naiwniacy
"Cała reszta miala po 5 na jednej sesji" Taaaa, jasne, moze 10... :D Tak sobie mów, frajerze :) One cię nabierały, łosiu! :D

bez doś to rzadkość ale jesteśmy istotami żywymi i nie podlegamy szablonikom naukowym i to jest piękne w w układach damsko-męskich

Ja 18 lat(no...19 w tym roku ale ciii), moja dziewczyna doświadczenie zerowe (17 rocznikowo) a i tak nikt nie dał mi takich orgazmów jak ona więc tu również obalam mit o doświadczeniu, które daje orgazmy.

do rombika a czy to takie ważne tak naprawdę orgazm pochwowy ,łechtaczkowy , sutkowy Ważne jest że było spełnienie i cudowny seks

łechtaczkowy drażni bo nie może już być u ciebie dalszej stymulacji po orgazmie natomiast wejście do pochwy nie jest tak erogenne i sprawia przyjemność Dlatego dużo kobiet jako grę wstępną po osiągnięciu orgazmu łechtaczkowego zgadza się na kontynuację stosunku z penisem w pochwie.

Gość o ja cie pie...
ło rany...Przecież nie ma reguł!!! Każdy jest inny!!! Od maqsy rzeczy zależy...95% moich partnerek miało:)

hmm:) ja nigdy nie mialam orgazmu tylko pochwowego, ale znam do niego droge:) u mnie to dziala tak: najpierw lechtaczka, gdy juz jest odpowiednio pobudzona, to wtedy dzieki mocnym pchnieciom penisa dochodze do orgazmu pochwowego polaczonego z lechtaczkowym:)