Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

naprawde macie orgazm podczas samego stosunku (dziewczyny)??

Polecane posty

i to jest orgazm łechtaczkowy dlatego że stymulacja łechtaczki jest do osiągnięcia orgazmu Te ostre pchnięcia penisem powodują że spojenie łonowe faceta uderza o łechtaczkę Pochwa nie odbiera wrażeń dotykowych (jest nie czuła)

Gość to sprawa doświadczenia kobiet
Gdy byłam młodsza zdarzało sie rzadko,teraz mam zawsze kiedy chcę i mam ochotę:D.Wybieram pochwowy lub ten drugi;),a czasami razem..

Gość to NIE sprawa doswiadczenia!
tylko wrazliwossci pochwy i jej budowy 70% nie ma orgazmu podczas stosunku, tylko lechtaczkowy

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
Hmm, dziwne,ze tak niewiele kobiet ma orgazm pochwowy. Ja juz jako nastolatka miałam,ale tylko w 1 pozycji ( na jezdzca,ale mezczyzna powinien siedziec lub polsiedziec), najczesciej wtedy mam rownoczesnie z partnerem orgzam, bo u niego wystarczy jak patrzy jak ja dochodze. Czasem zdarza mi sie to czesciej niz raz,ale to w wyjatkowych sytuacjach:)I czasami wystarczy mi 1-2 minuty. W sumie dopiero niedawno odkryłam orgazm łechatczkowy, i jest pomiedzy nimi roznica, i to znaczna:) poza tym , zauwazyłam,ze moge dojsc tylko z partenarmi, z ktorymi laczy mnie wiez psychiczna. Czesto tez zdarza mi sie tez wytrysk w tej pozycji podczas orgazmu,ale nie jest to reguła. Czytajac to, wiele osob pewnie mi nie dowierza,ale ja wiem jak jest:) Chyba dzieki tej przyjemnosci uwielbiam seks, i mam duze(za duze libido),a niestety nie mam teraz stalego partnera;/

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
ale mam problem z orgazmem w seksie oralnym- nigdy go nie miałam;/ wibrator tak, palce tez, ale jezyk nie;/ nawet jezyk i palce nie. ehh. Macie jakies sprawdzone techniki?

Gość tez mam...
...duze (zaduże)libido

Gość znerwicowana zła kobieta
nie przeczytałam całego tematu, ale odpowiem na Twoje pytanie: w ciągu prawie 4lat z moim chłopakiem miałam ponad 1000 orgazmów. kochamy się często i orgazmu nie miałam: 1. przez pierwsze trzy razy w moim życiu 2. dwa razy, gdy wiedziałam, że nie jestem w stanie dojść, a mimo to miałam ochotę się kochać co prawda nie osiągam orgazmu w każdej pozycji, ale ZAWSZE, a ostatnimi czasu różnorodność tych pozycji wzrasta. no i jest jeszcze cud natury w postaci orgazmów wielokrotnych, ale to już kwestia partnera i eksperymentowania ;)

Gość znerwicowana zła kobieta
ale to do mnie? ;) bo nie rozumiem ;)

Gość ja taki orgazm miałam może ze
4 razy. Ale ponoć to tez łechtaczkowy, Zalezy od tego jaką łechtaczke ma kobieta.

Mam i takie i takie. Jeśli czuje że z pochwowym może być problem stymuluje w trakcie stosunku łechtaczkę i po problemie. U mnie wszystko zależy jak bardzo nakręcę się podczas gry wstępnej, pozycja nie jest ważna.

Gość nie moge dojsc
nie mialam orgazmu, bo czuje ze juz jest blisko ale nie moge, czuje ze jakbym sama pomogla sobie reka to zaraz bym miala orgazm ale sie wstydze tak sama dotykac , co powie moj facet na to wtedy

Gość gość
U nas facetów trwa to bardzo krótko choć intensywnie . Czy wy kobiety możecie opisać co się z wami dzieje przy tak intensywnym orgazmie . Nam chce się spać po oddaniu spermy .Ja osobiście lubię jak kobieta krzyczy , wzdycha jest to bardzo podniecające i lubię trzymać ją za włosy gdy robimy na pieska i głęboko siedzę w niej . Po akcie kończę całując i liżąc łechtaczkę i tak mogę zasnąć .

Gość gość
gość dziś Mi się nie chce spać mam ochotę na więcej po kilku minutach i tak po trzecim razie to choć bardzo chcę to penis już nie chce :D:D:D Po wszystkim czuję euforię a nie senność :D Moja kobieta po orgazmie ma ochotę na więcej ale nie udało mi się jej doprowadzić drugi raz pod rząd jeszcze.