Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martusqabdg

zapomniana pierwsza tabletka - pomocy !!

Polecane posty

Gość martusqabdg

Witam ! Mam pytanie, we wtorek o 20:00 miałam wziąc pierwszą tabletkę po 7-dniowej przerwie, niestety zapomniałam o niej, wzięłam w środę ok 17:00 w czwartek kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia ( do samego końca był we mnie- byl to przedostatni dzien miesiaczki ), a dziś dopiero coś mnie tknęło i wzięłam do ręki ulotkę, w której wyczytałam ze przez 7 dni powinnam stosowac dodatkowe zabezpieczenie. Jakie są szanse na dzidziusia ? Dodam ze biore tabletki novunette od kwietnia zeszlego roku a moj cykl trwa 28 dni. PROSZE O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ :)

Gość alejehhajd
NOvy nette, niechce cie martwic ale ja "dzieki" tym tabletka mam śliczna coreczke.

Gość martusqabdg
ojej , a brałaś je regularnie ? jak myslisz mam szanse na dzidziusia ? po jakim czasie najlepeij zrobic test ?

Gość siedze sobie na kompiee
kurna bierzesz je od roku i teraz zajrzaaś do ulotki??coś nie tak z toba:Ojak ja dostalam tabl to przestudiowałam ulotkę wszerz i wzdłuż.No cóż najgorzej jak zapomni sie własnie tych pierwszych...hmmm test zrób po 2-3 tyg będzie wiarygodny tylko teraz nie wiem czy masz może zaprzestać tabl?nie wiem...

Gość martusqabdg
no wlasnie.. studiowalam ja wczesniej ale nie zwracalam uwagi na to bo zawsze bralam regularnie .. wrrrr

Gość martusqabdg
hallo moze ktos jeszcze sie wypowie na ten temat .. ?

Gość Michał Zaradny
Witam Jeżeli rozpoczęłaś nowe opakowanie tabletek antykoncepcyjnych z opóźnieniem i odbyłaś stosunek bez zabezpieczenia to powinnaś zażyć tabletkę antykoncepcji awaryjnej. Jest to skuteczna i bezpieczna metoda zapobiegania ciąży po niezabezpieczonym stosunku. Chociaż może być stosowana do 72 godzin (3 dni) działa najbardziej efektywnie po zastosowaniu w ciągu pierwszych 12 godzin po stosunku. Więcej na ten temat znajdziecie nawww.wpadka.pl , a jeśli chcecie zaczerpnąć porady eksperta przejdźcie na http://wpadka.pl/zapytaj-eksperta. Pozdrawiam --- eRzecznik serwisuwww.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdźwww.wpadka.pl/konkurs