Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybko szybko tuuuuu

śpicie?????

Polecane posty

ja jakoś nie mogę, wróciłam z imprezy i jakoś nie śpieszno mi do snu.... to głupie ale podłamałam się, że jest tyle ładnych dziewczyn na świecie, cholera chyba nigdy nie znajdę faceta:D

Gość jaf;ja;fja;nvnvnvnvn
a masz ich zdjecia? z chęcią zobacze taładne dziewczyny

nie mam zdjęc..... ale trzeba byc obiektywnym, na prawdę dużo ładnych dziewczyn chodzi po świecie

Gość ""ed
ja nie śpię piekę sernik :-) właściwie już upieczony tylko stygnie.............. a tera na cafe jestem...........

ja na szczęście mogę pospac:) tylko jutro pod wieczór wracam do domu już właściwie mojego i jak pomyśle o tej jeździe pociągiem znowu.....

mi w sumie też się nie śpieszy ale jak widzę jaka "konkurencja" jest:D

a ja jem ptasie mleczko, waniliowe:P

Nie ma tragedii zawsze znajdzie się ktoś ładniejszy ,ale to nie znaczy,że nie ma brzydszych :P:P:P:P tak na to trzeba patrzeć

Gość wkurzona złotowłosa
Też nie śpię. Pewnie zaraz padne, ale póki co właściwie walczę ze snem. Mężczyzna, który mi się podoba, śpi piętro niżej, a ja w żaden sposób nie mogę próbować powiedzieć mu, jak bardzo mi się podoba, bo on należy do innej kobiety i do innego świata. Wiem, że i ja kiedyś, może, trafie na swojego mężczyznę, ale póki co to strefa marzeń i planów. Nieprzyjemne. Przepraszam, że chrzanie, jestem pijana i nostalgiczna :O

nie ma sprawy wkurzona:) ja na szczęście jestem trzeźwa, po pijaku też pewnie masakrycznie bym się dołowała:D wychodzi na to, że musisz znaleźc nowy obiekt westchnień, co wiem, że nie jest łatwe:)

Gość nie chodzi o to ze są sliczne
dziewczyny bo zawsze były jakies ale teraz są czasy maksymalnego idealizmu a faceci to wzrokowcy i kodowani non stop nawet jak nie oglądają mediów czy prasy to coraz więcej jest chodzącego seksu fantazje maja coraz bardziej zboczone kazdy by chciał z małolatą w zasadzie nawet trudno sie dziwić osobiscie nie odpowiada mi zwiazek z kims kto bylby ze mna a zdradzał mnie na boku wole umowic sie na seks nie zobowiazujaco jak bede miala ochote

no pomijając, że na imprezie były takie laski zamówione do klubu, tańczyły, prawie nagie a potem kto chciał mógł się napic z nich tequili za 20 zł:) najlepsze, że mógł facet wybrac miejsce z którego zlizywali sól, tyłek albo pierś wybierali.....

Gość Lila 81
Tez czasem dola lapie...ze one maja to czego ja nie mam.Zawsze mialam przystojnych facetow i czasem nie czulam sie zbyt ladna, zbyt zgrabna, zbyt towarzyska by byli ze mna... A ile jest pustych,brzydkich i pewnych siebie lasek z silnym poczuciem wartosci!!!!zazdroszcze im podejscia!

ja raczej nie mam niskiego poczucia własnej wartości:P ogólnie wiem, że jestem i inni też uważają mnie za bardzo ładną dziewczynę, ja po prostu nie stwarzam okazji, żeby kogoś poznac, tak jak mówiłam, nie śpiszno mi do tego ale dopiero jak się wyjdzie do ludzi, to widzi się ile jest ładnych dziewczyn, Polki to ogólnie bardzo ładne dziewczyny

Gość ciekawy.......
szybko szybko tuuuuu no pomijając, że na imprezie były takie laski zamówione do klubu, tańczyły, prawie nagie a potem kto chciał mógł się napic z nich tequili za 20 zł najlepsze, że mógł facet wybrac miejsce z którego zlizywali sól , tyłek albo pierś wybierali....." a jaki to klub i gdzie?