Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiorex....

Ważę 66kg przy wzroście 178 cm

Polecane posty

Gość Kasiorex....

czy to dużo?

waga zależy od wielu czynników, niektórzy mają tzw. grube kości i choć sa szczupli ważą więcej. Ja pewnie przy tej wadze wyglądałabym jak pączek w maśle. Ważę 50 kg, a mam 165 wzrostu. A niektóre moje znajome przy tym wzroście ważą ok 60 i są tak samo szczupłe.

Gość Kasiorex....
Niby wg bmi powinnam miec 62kg ale wydaje mi sie ze przy takiej wadze wygladalabym okropnie, od 4 miesiecy sie odchudzam schudłam już 14kg :)

gratuluję takiego schudnięcia :D powiem Ci tak, a czujesz sie dobrze w swoim ciałku? ja mam 168 a wagę 52 kg i tak sie czuje najlepiej

Gość lololoioaewfoiawef
ja mam 180 cm i 66 kg jako facet; o

Gość Kasiorex....
No nie za dobrze ciągle mi sie wydaję że za gruba jestem, niby cwiczę ale nie mogę zejść z brzucha, z tego co zauważyłam to mam bardzo grubą skórę. Teraz jak schudłam to trochę dziwnie wyglądam nogi mam bardzo szczupłe a tyłek i brzuch duży. Chciałabym do wiosny zrobić tak aby moja figura wyglądałam w miarę poprawnie nie wiem jak mam zejść z brzucha i tyłka. Kolejnym problemem jest biust jak ważyłam 80kg miałam dosyć spory teraz niby biustonosz który nosiłam wcześnej jest dobry ale kurde wisi mi gdybym miała chłopaka i miała sie przed nim rozebrać to chyba jedynie po ciemku. Robię codziennie brzuszki 20 minut rowerka i jakieś jeszcze inne ćwicienia średnio 45 min dziennie ćwiczę. I ciągle mam napady jedzenia gdybym się nie hamowała w jedzeniu to pewnie przytyłabym jeszcze bardziej niż wygladałam rzed odchudzaniem :/

Gość Kasiorex....
Ale faceci maja inna budowę ciała. Mój brat ma 182cm wzrostu wazy prawie 80kg a wygląda szczuplej ode mnie ;/

polecam zieloną herbate przed jedzeniem, zachamuje apetyt biust poćwicz, są na internecie fajne cwiczenia na biust, ja przed ciazą miałam miseczke C a podczas ciaży i karmienia miałam chyba z E, teraz znowu wróciłam do C bo juz nie karmię ale cały czas cwiczyłam te partie mieśni aby nie wygladały na sflaczałe :D no i masaz zimna i ciepłą wodą pod prysznicem :D pozdrawiam

Gość Kasiorex....
No dobra poszukam jakis cwiczen na biust a co do zielonej herbaty to probowalam i naprawde nie da sie tego przelknąc przynajmniej w moim przypadku ;/ I dzięki za rady :) Może uda mi się do kwietnia poprawić wszystkie mankamenty mojej figury a jak nie to będę dalej próbować :)

Gość Czy ten temat to zart czy jaki
jakies jaja? Bo nie wierze ze na serio... wg bmi powinnas wazyc 68-78kg!!! Jak wazysz 66kg to masz niedowage, wiec na pewno nie wygladasz grubo, bo to niemozliwe!!! Nie odchudzaj sie juz, tylko jesli nie podobaja Ci sie Twoje proporcje, ujedrniaj i cwicx! To Ci tez na zdrowie wyjdzie

Najlepszym ćwiczeniem jest sex wierzcie mi. Poza tym nie ma brzydkich kobiet są tylko nie zadbane. Ja przy wzroście 180 ważę prawie dwa razy więcej i nawet nie musiałem pakować to mam w genach. Mam grube kości byczą szyję (ale w dresach nie chodzę), mój pradziadek był kowalem, tak samo jak dziadek a ojciec rwał ciężary w młodości to wiadomo że ja linoskoczkiem nie będę do baletu też się nie nadaję. ale sporo innych zawodów w których się całkiem sprawdzam.