Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amicorum

Dlacego piękni ludzie mają więcej córek

Polecane posty

Gość bo to litość Boga
bo wyobraź sobie że brzydcy ludzie mieliby więcej córek, też brzydkich po rodzicach, wtedy byłoby więcej nieszczęśliwych brzydkich dziewczyn zakompleksionych z powodu braku urody i z powodu przykrych reakcji facetów na ich widok..........więc z litości Bóg daje brzydkim rodzicom synów którym brak piękności nie szkodzi, bo i tak wszyscy faceci są brzydcy, a ci starszawi faceci to wszyscy są już bardzo brzydcy................a dla równowagi rodzi się więcej dziewczyn tam gdzie geny dają szansę na piękno.

wdecvqaevg i Faith Hope Glory będziecie pasować do siebie jak "dwie krople wody" tym bardziej , że "piszecie na temat" i "jesteście sobą zafascynowani" nie ma co....:D a teraz biegiem na spotkanie....heh

Gość wdecvqaevg
Faith, skoro uważasz, że jesteś ładny, wklej swoją fotkę. Ja uważam, że jestem i wkleiłam swoją. Ty też bądź odważny i konsekwentny. Chyba,że w głębi duszy wiesz, żeś paskudnik okrutny i boisz się negatywnych komentów... :P

Gość 0101
to już rozumiem dlaczego moi rodzice maja córki ;-)

Gość wdecvqaevg
no to czemu wierzysz tym, co mówią Ci, że jesteś przxystojny, a nie wierzysz innym opiniom? gdzie tu konsekwencja? Nie bądź tchórzem i zamieść zdjęcie, bo ja i tak to zrobię :P

Gość wdecvqaevg
Czyli nie można mieć negatywnej opinii na temat Twojej "urody", a Ty możesz pisać, że tlen na włosach wyżarł mi mózg? Mało to sprawiedliwe i logiczne, nie sądzisz? :D

Gość wdecvqaevg
HAHAHAH, jasne. a to, że masz maciupkie, ledwo widoczne oczka, w zasadzie szparki, to też kłamstwo?? i to, że mas zwieeeelki, kartoflany nochal też?

Gość wdecvqaevg
tak to sobie tłumacz Faith :D:D masz mikrooczka, wyglądasz jak taki bezoki stwór z jakiejś książki... pod słońce, to wiadomo, że się oczy mruży, ale Ty mas ogólnie MIKROSZPARKI no i całą twarz niewymiarowa, jakbyś w dzieciństwie wypadł z inkubatora na maskę :P a nos masz b. duży, po prostu. i niekształtny, jak taka bulwa. mogę Ci szczerze powiedzieć, że masz fajne włosy (ale za długie) i nawet wysoki jesteś, klata też nienajgorsza. ale (szczerze) TWARZ MASZ DO WYMIANY. że o osobowości nie wspomnę.

Gość nxskbchcbshjc
coś w tym jest my mamy 2 córki są śliczne i my też niczego sobie to jest opinia osob postronnych ,ja za to słyszałam że piekne kobiety rodza po prostu zdrowe dzieci :)

Gość wdecvqaevg
zatkało kakao Faith? :D :D uznaję, że skapitulowałeś wobec blondynki z wyżartym przez tlen mózgiem :D\ narra brzydalooo :P

Nie siedzę cały czas w domu. Opinie takiej pustej idiotki nie robią na mnie wrażenia i nic mnie nie obchodzą. Jestem przystojnym fajnym mężczyzną. Każdy mądry to wie

Sam jesteś chory. Mnie trochę gardło bolało kilka dni temu ale jest już lepiej. A ty pewnie masz jakaś przypadlość umyslową

Gość buahahahahaha
po tej wypowiedzi wiem, już, że Faith jest projektem internetowym firmy o2, mającym na celu nabić użytkowników na Kafe :) a ludzie się bulwersują, dyskutują, licytują zdjęciami ogarnijcie się ludziska!

nie ma na to reguly o ludzie z przedszkola sie urwaliscie, jak sie trafi taka para lafdna z ladnymi corkami to od razu twierdza ze ta teoria to prawda-no bo u nich sie przeciez sprawdzilo ale to zzbdura, jest tyle ladnych par z brzydkimi dziecmi i tyle brzydkich ludzi ktorzy maja piekne dzieci moja kolezanka i jej facet wygladaja jak para z bajki ona blondynka jak lalka, on brazylijcvzyk przystojniacha a maja dwie tak brzydkie corki ze nadziwic sie nie mozna, pierws\a corka jest bardzo brzydka ale ta druga mlodsza to juz w ogle jakis urodowy fenomen. moja z kolei kuzynka ma dwoch przepieknych synow, sama tez jest sliczna, byla modelka. wiec....