Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość max....

Dziadkowi zachciało sie amorów

Polecane posty

Gość max....

Dziadkowi zachciało sie amorów i mówi do babki: - Chodź babka do łóżka pokochamy się. Babka na to że nie ma ochoty. Dziadek zaczął głowić się jak tu babkę zaciągnąć do łóżka i wymyślił: - Chodź babka do łóżka to dam ci stówę Babka myśli stówa piechotą nie chodzi, zgodziła się, poszła do łóżka, pokochali się, dziadek dał stówę. Wtenczas babka zapala światło i mówi: - Te dziadek ale to jest stara stówa jeszcze z Waryńskim. A dziadek na to: - Stara dupa - stara stówa!

Gość Maniaczka16
He he he dobre :)

Gość fajnoł dziołszka
dziadkom chciało się seksu , a że starsi brak wzwodu poszli do lekarza -ten im dał żóltą tab. dla dziadka - białą tab .dla babci ze wskazaniem by nie pomylili -na zajutrz dziadek pędzi do lekarza Panie doktorze niewiem co się stało , babka leży sztywna a mi się wszystkie rany pootwierały !

Gość siedzi dziadek z babką koło
pieca i sie grzeją. Nagle wstaje babka, bierze pałę i wali po plechach dziadka. Pamiętasz jak mnie zdradziłeś 40 lat temu!!!!!! Pamietam, ale to tak dawno było.....a widzisz dziadu, jakby to się teraz przydało!!!!!!

Gość fajnoł dziołszka
pewien kierowca zabiera autostopowiczkę ,okazuje się że to babuleńka wczasie jazdy kierowca zagaduje babcię - nie boicie się ze mogę was obrabować ? babcia -NIE -nieboicie się ze was mogę zabić ? babcia - NIE - nieboicie się ze mógłbym was zgwałcić !! babcia A BYLIBYŚCIE TACY DOBRZY !!! I TO ZROBILI ?