Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaplakana hanna

OCENCIE

Polecane posty

Gość zaplakana hanna

Zawsze w soboty po przebudzeniu lece na zakupy a potem sprzatam. W zwiazku z tym ze w pt mam egzamin wczorajsza sobote inaczej zaplanowalam. Najpierw zakupy potem kiedy umysl swiezy jeden dzial z ksiazki nastepnie w przerwie kolo obiadu porzadki i wieczorem nauka. Mama pyta czy zamierzam sprzatac bo jakos nie wyglada. Odpowiadam ze w okolicach poobiednuch bo teraz sie ucze. Nie bylo jej po nosie. Przed obiadem wparowala mi do pokoju ze mam natychmiast zostawic te ksiazke i posprzatac bo ona nie bedzie pol dnia na kapciach smieci nosila. JA na to ze mam inne obowiazki i chce je skonczyc i przeciez obiecalam posprzatac po obiedzie. Ona na to ze w takim razie jak mam lenia do sprzatania to moj kot ma nie opuszczac mojego pokoju. Po obiedzie i po skonczeniu dzialu jak obiecalam wzielam sie za sprzatanie. Rodzicie mieli dzrwi otwarte wiec jak wychodzilam po odkurzacz kot wlecial im do pokoju. I SZOK mama podleciala do mnie zaczela mnie SZARPAC O OKLADAC BIC drzec sie ze jej nie slucham i mowila ze kot ma nie wychodzic z mojego pokoju. Jak w jakiejs patologicznej rodzinie:(

Gość asssssiiiiiaaaaaaalllleee
faktycznie jak patologia. bo z rodzina dobrze wychodzi sie tylko na zdjeciu

Gość zaplakana hanna
Mama chodzi teraz po mieszkaniu i ma focha uwaza ze jestem zla wyrodna niedobra corka

nie przejmuj sie tym. przeciez nie bedziesz wiecznie mieszkala z rodzicami.

Gość zaplakana hanna
za pol roku za maz wychodze tyko osttanio tez zastanawiam sie nad tym czy dobrze robie samotna bardzo sie czuje miedzy matka wariatka a pytaniem czy bede z mezem szczesliwa

a masz jakies podstawy sadzic, ze bedziesz nieszczesliwa z mezem?

Gość magnezzziaaa
a ja uwazam,ze powinnas zamieszkac z narzeczonym przed slubem skoro nie ejstes pewna czy bedziesz z mezem szczesliwa...

Gość zaplakana hanna
ostatnio mam wrazenie ze on w ogole mnie nie slucha nie interesuje go co ja chce musze sie wiecznie poswiecac robiac slodkie minki a jak juz powiem ze cos mnie nie cieszy bo nie tego chcialam to zero reakcji pozatym czuje ze on zaczyna mna rzadzic nawet ma fochy ze sama decyduje o WLASNYM nazwisku i on chce zbeym miala jego a ni podwojne

Gość zaplakana hanna
jestem przececzona pracuje studiuje mamy slub na glowie prosilam jedzmy gdzies musze wypoczac chcialam jechac w gory na sylwestra i co nic sylwesterz tesciami bo jego zdaniem w sylwestra jest glosno w gorach prosialm jedzmy po moim egzaminie ok pojedziemy policzylam kase okazalo sie ze po polaceniu szkoly i sukni slubnej nie stac mnie na 2 dni w gorach rozmawialam z nim mowie to moze w kwietniu jak bede miala kase na co on ok jak bedziesz miala kase nie spidziewalam sie tego po nim poczulam sie jak pierwsza lepsza ciekawe co bedzie po slubie jak nie bde miala kasy to nie kupie butow bo nie zarboilam ??

moze faktycznie jak ktos tu pisal zamieszkaj z nim. wtedy bedziesz wiedziala na 100%

Gość zaplakana hanna
w tej chwili zbieramy na mieszkanie bo chcielismy kupic ceny sa bardzo wysokie kazde tysiac zlotych sie liczy plus wesele trzeba oplacic u mnie w miescie 1000 zl wynajem kawalerki nie stac nas na takie proby zreszta co ja mam do gadania zarabiam 3 razy mniej od niego starcza mi tylko na szkole i jedzenie nic wiecej

no to kombinuj tak zeby bylo dobrze, bo twoje watpliwosci za dobrze nie wroza