Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w potrzebie

Pilnie wynajmę mieszkanie od 10 marca warszawa

Polecane posty

Gość w potrzebie

WITAM!!! POSZUKUJĘ DO WYNAJĘCIA MIESZKANIA DLA 3 OSOBOWEJ RODZINY (MAŁŻEŃSTWO Z DZIECKIEM W WIEKU 6 LAT).MOŻE BYĆ KAWALERKA LUB 2 POKOJE,METRAŻ NIE GRA ROLI.CENA NA JAKĄ MOŻEMY SOBIE POZWOLIĆ TO MAX 1300 ZŁ+OPŁATY LICZNIKOWE.NA KAUCJĘ, NIESTETY NIE MAMY. MIESZKANIE NIE MUSI BYĆ W PEŁNI WYPOSAŻONE TZN. NIE MUSI BYĆ PRALKA CZY TELEWIZOR.INTERESUJĄ NAS OKOLICE GROCHOWA NP.ULICE CHRZANOWSKIEGO,DWERNICKIEGO,MYCIELSKIEGO, SIENNICKA,PACA,PROCHOWA,SZASERÓW,PODSKARBIŃSKA I INNE W POBLIŻU(ZE WZGLĘDU NA TO, ŻE CÓRKA CHODZI BLISKO DO PRZEDSZKOLA) JESTEŚMY LUDŹMI SPOKOJNYMI, UCZCIWYMI,BEZ NAŁOGÓW,POSIADAMY STAŁĄ PRACĘ,ZAWSZE JESTEŚMY WYPŁACALNI NA CZAS, OBECNIE WYNAJMUJEMY MIESZKANIE (5 LAT) U JEDNEGO WŁAŚCICIELA, NIESTETY WŁAŚCICIEL ZAMIERZA SPRZEDAĆ MIESZKANIE I ZOSTAŁO NAM JUŻ NIE WIELE CZASU NA ZNALEZIENIE ,MUSIMY SIĘ NIEDŁUGO WYPROWADZIĆ,ALE PROBLEM POLEGA NA TYM,ŻE Z DZIECKIEM JEST CIĘŻKO ZNALEŹĆ JAKIŚ KĄT, A TERAZ JEST ZIMA :( MAMY REFERENCJE OD WŁAŚCICIELA,ŻE JESTEŚMY GODNYMI POLECENIA LOKATORAMI. BARDZO PROSZĘ O POWAŻNE OFERTY OD OSÓB , KTÓRE ZECHCĄ NAM POMÓC e-mail omadzia5@op.pl

Gość o kurka wodna Max
wspólczuję sytuacji. Znajoma szuka lokatorów -ul Kirasjerów(szpital Grochowski).Podpytam

Gość kkkiiikkkaaa
Ja nie mieszkam w Wawie, więc z mieszkaniem nie pomogę, ale dam dobrą radę. napisz ten post jeszcze raz, bez użycia wielkich liter, które w internecie są odbierane negatywnie (jako krzyk) i cięzko się czyta. Sprawiasz tym wrażenie osoby mało kulturalnej i możesz zrazić potencjalnych wynajmujących. Poza tym zamieśc ogłoszenie na gumtree.pl

Gość warszawianka:)>)
w warszawie za taka cena znajdzesz kawalaerke gdzie na peryferiach.sprobuk z taka cena w miastach pod warszawa .wiem ze w piasecznie moze cos znajdziesz

Gość w potrzebie
dziękuję, nie wiedziałam że pisanie dużymi literami jest w ten sposób odbierane, myślałam, że po prostu to będzie bardziej widoczne, jakbyście coś wiedzieli to proszę o kontakt e-maila podałam,a na gumtree też dałam takie ogłoszenie.

Gość mam mieszkanie
ale nie na grochowie, ale powiem Ci szczerze, za takie pieniądze ciężko będzie coś znaleźć, zwłaszcza że masz dziecko i nie masz na kaucję. Na takich warunkach to chyba tylko jakiś filantrop ci wynajmie. ja z zasady nie wynajmuję ludziom z dziećmi. Wolę studentów.

Gość w potrzebie
ja szukam gdzie to możliwe n necie na gratce patrzyłam, na domiporta i na innych ogłoszeniach, dalam też ogłoszenie do oferty.Wszyscy chcą kaucję, a mnie nie stać wydać obecnie 2600 z góry, tym bardziej, że nie spodziewaliśmy się takiego obrotu sprawy,że bedziemy zmuszeni się wyprowadzić, bo właściciel nic wcześniej nie wspominal,powiedział nam niecały miesiąc temu,bo musi sprzedać.Kilka osób już był oglądać te mieszkanie i jak znajdzie kupca, to mamy nóż na gardle, bo nikt nam nie chce wynajć, córka idzie w tym roku do zerówki, a my nie wiemy co zrobić, gdzie zapisać, bo nie wiemy gdzie będziemy mieszkac.

Gość w potrzebie
mieszkanie może nie mieć wygód nie zależy mi na tym , może być nie umeblowane,byleby była chociaż lodówka i kuchnia gazowa, żeby można było coś ugotować,mieszkanie może być nawet do odświeżenia.

Gość w potrzebie
chociaż tylko do lata może krócej

Gość arekk

Najlepiej w Warszawie szukać mieszkania na megamieszkania.pl. Krótko to trwa, jeśli komuś naprawdę pilnie zależy na jakimś kwadracie w dobrym standardzie, zadbanym to polecam ich. Ciągle aktualizują bazę ofert, co chwilę się pojawia coś nowego, jest z czego wybierać krótko mówiąc.

Gość paulina

Jeśli szukacie mieszkania, bądź pokoju w Warszawie to polecam sobaczyć sobie oferty na stronie IMMO4RENT.pl. Sama znalazłam mieszkanie właśnie od nich. Polecam :D