Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęśliwa żona

do sprzedania oryginalna suknia śłubna

Polecane posty

Gość szczęśliwa żona

Sprzedam suknię ślubną w rozmiarze (38) 40/42 szyta na zamówienie w salonie Karina. Suknia jest prześliczna, na żywo wygląda dużo ładniej niż na zdjęciach, ma podpinany tren. Sprzedam ją z dodatkami : suknia+bolerko+halka+rękawiczki+ welon. Sukienka jest w kolorze ecru z wstawkami z koronki. Z tej samej koronki uszyte jest tez bolerko. Suknia szyta na wzrost 167 cm + 4-5 cm obcas. Cała suknia z dodatkami kosztowała 3600zł. Sprzedam za 1000 zł ( możliwośc negocjacji ) Sukienka jest w stanie idealnym po czyszczeniu i nieuszkodzona. Jeśli ktoś jest z Warszawy można przyjechać i zamierzyć. Jeśli jest ktoś zainteresowany mogę więcej wymiarów wysłać na maila. UWAGA!!!! ponieważ bardzo schodziłam z wagi przed ślubem, suknia ma duża możliwość regulacji !!! Poniżej zdjęcia: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/823f28cc0 9a03c7b.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c8f1b5dd4 9e55248.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/990b26de6 647560a.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/40ab8e705 381d110.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ef6e5f5fe 858b2e6.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ae49a0af0 152fc58.html

Gość ladna jest ale wygladasz w nie
j tragicznie na pewno nie na 38 rozmiar raczej na 42 i tak jakbys pozyczyla ja od starszej siostry tak nieladnie wisi na tobie nic nie sciagnietie figura nie wymodelowana prawie 170 cm i 38 rozmiar to jest szczupla laska ty masz wielki bebrzdun tluste biodra i grubasne rece

Gość szczęśliwa żona
a czy ktoś cię prosił o komentowanie figury!!!! Ja sprzedaje sukienkę a nie swoją figurę. Jakbyś dobrze przeczytała to wiedziałabyś, że ta sukienka ma gorset i nim można regulować rozmiar!!!

no ma gorset i co z tego na twoim przykladzie widac ze wiazanie nie pomaga suknia jest niedopasowana naprawde jest piekna ale nie wiem czy ja sprzedasz bo prezentuje sie to okropnie suknia niby poprawiania dla ciebie a wyszedl koszmarek to jak myslisz co potencjalna kupujaca moze sobie pomyslec jak na kupujacej ma lezec jak na tobie w ogole nie lezy

pozatym kupujaca sie wystraszy ze w 38 rozmiarze mozna wygladac jak kluska

Gość szczęśliwa żona
a od czego jest przymiarka???

ale zrozum nikt sie na przymiarke nie zdecyduje nie bedzie sie fatygowal jak zobaczy te zdjecia

Gość szczęśliwa żona
czyli wg Ciebie powinnam zrobić zdjęcia samej sukni???

Gość te zdjęcia nie wchodza
a chciałam obejrzeć

Gość szczęśliwa żona
hmmm przed chwilą jedna dziewczyna oglądała, niewiem co się stało, jeszcze raz zaraz spróbuję wkleić

Gość te zdjęcia nie wchodza
teraz ok,dzieki :)

Gość szczęśliwa żona
jeśli będzie ktoś zainteresowany więcej zdjęć mogę przesłać na maila, jak również można się umówić na przymiarkę

Gość SDdsfddf
nie przesadzajcie widziałam gorsze panny młode:) poprostu ta dziewczyna trafiła na zły salon, zle jej doradzili...

Gość youhoutou
O matko, co wy dziewczyny piszecie??? Piękny kawałek apetycznego ciała, naprawdę podobają wam sie anorektyczne wieszaki?! Tu przynajmniej widać , że to prawdziwa kobieta - pełny piekny biust, talia na swoim miejscu, bioderka... Co prawda suknia nie w moim typie ale panna młoda jak najbardziej :-)

Gość Jiiinnnnnnn
Faktycznie sukienka ładna, ale zupełnie niedopasowana... No i za duzo ciałka, zdecydowanie za dużo. No tak jest jak ktoś daje swoje zdjęcia, to sie zaczynają komentarze. moja rada- jestes pewnie badzo młoda, a figruka juz nie pierwszej jedrności. za duzy brzuch, ramiona zwisają, biodra to w ogóle ... popracuj nad tym bo po dziecku bedziesz narzekała ze mąż za innymi dupeczkami się ogląda.

Gość szczęśliwa żona
wiesz jakurat mój mąż nie narzeka na moje ciało, a po dziecku ( bo mam ponad roczną córeczkę, wcale nie jest tak źle jak piszesz!! Nie każdy do ślubu idzie w rozmiarze 36!!! a ja do grubych osób też nie należę!!

Gość szczęśliwa żona
ale tu własnie o sprzedaż sukienki chodzi!!!!! a nie o moje ciało więc o co kaman :-)

Gość grugieln
jeju jaka tłusta panna młoda:O złapałas męza na dziecko?:O

Gość szczęśliwa żona
do wiadomości tych co czytać nie umieją!!! Czy gdzieś napisałam, że byłam w ciązy jak ślub brałam!!! Boże niektórzy to jacyś nienormalni są!!! I nie jestem pseudo-katoliczką!!!

Gość ja nie trzymalam bo po co?
hej autorko ślicznie wygladasz. ale moja rada-skasuj swoje zdjecia z kafe bo ci zyc nie dadza te tłuste świnie z kafe. to chore kobiety tu siedza serio.

Gość kurak m.
Moim zdaniem nie jest przesadzona - ale czy na ślub? To już sama oceniaj. Nie wiemy czego oczekujesz - jeśli możesz sobie pozwolić właśnie na taką, to czemu nie? Wykorzystuj okazję ;-)

Gość wszyscy jesteśmy z małp6-1
Hmm..Nawet niezła ta sukiienka..ale.....coś długo nie możesz jesj sprzedać.. Zdaje sie że już te zdięcia na tym forum widzialam

Gość kurak m.
Moim zdaniem suknia jest bardzo ładna, żeby nie powiedzieć zjawiskowa ;-) Sama bym taką chciała, ale nie tą pokazaną przez autorkę, a tą, pokazaną kilka postów wyżej. W końcu coś "nowego".