Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katkka

Bycie z rozwodnikiem

Polecane posty

Gość katkka

WItam. Zamieszkałam z mężczyzną-rozwodnikiem. MIeszka u mnie. Ma tez swoje mieszkanie. Nie ma dzieci z poprzedniego związku. Ja tez jestem "z odzysku" i mam kontakt choćby w kwestii mojego dziecka z byłym partnerem. Mój obecny partner go zna , uczestniczy przy spotkaniach . On utrzymuje ze z byłą żoną nic go nie lączy , nie utrzymują kontaktów. Nie wymagam tego bo wiadomo ze kazde z nas miało życie zanim się poznaliśmy, każdy jakąs przeszłość i bagaz przezyc i doświadczen ale wiem ze ma te kontakty, choćby życzenia z róznych okazji, czasem jakas kawa. Tylko dlaczego otwarcie nie potrafi spotkac się również ze mna i z nią na kawie np? Ja tak robię. Ostatnio zauwazyłam ze m moim mieszkaniu znalazła sie jego kaseta ze ślubu z ich zdjęciem. I to mnie zastanowiło dlatego też pisze. Czy nie powinien takiej pamiątki mieć u siebie w mieszakniu? Czy jest tak wazna dla niego? Z początku nie zastanawiałm się nad tym ale po kilku dniach jednak zaczełam mieć wątpliwości. Co o tym myślicie?

Gość xyzxyzxyzxyz
widze ze wielka tolerancja jest u was w związku, az za wielka, dla mnie to dziwne. spotykacie sie na kawki jakbyście dalej ze soba byli:)

Pewien etap w życiu trzeba zamknąć żeby rozpocząć nowy. Szczera rozmowa.Dlaczego rozpadł się jego związek?Może jeszcze coś do niej czuję?Porozmawiaj z nim.