Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona.mama

pomóźcie mi.

Polecane posty

Gość zawiedziona.mama

hej, mam problem i chciałam się Was wszystkich poradzić. nie jest to temat do żartu, więc proszę o szczerze opinie, odpowiedzi. jestem samotną matką 16 miesiecznego synka, mam 20 lat, studiuję dziennie. miesiąc temu poznałam wspaniałego chłopaka, pomagał mi przy Kubusiu, jeździliśmy we trójkę gdzieś na zakupy, połazić, do niego do domku. jego mama była zachwycona moim dzieckiem. układało nam sie pięknie, cudownie. mogłam sobie wymarzyć takie życie. niestety, moje szczęście nie potrwało długo... były walentynki, spędziliśmy super razem czas. wieczorem zadzwoniła jego była, spytała czemu ze mną jest skoro mam dziecko. wkurzyłam sie szczerze. od tego momentu czułam, ze cos sie zepsuło między nami, jednak jak się widzieliśmy po tym dniu, zapewniał, ze wszystko jest ok, że mnie kocha... u niego na osiedlu zaczęły krążyć plotki, że jak był ze swoja eks to ja zaszłam z nim w ciażę i teraz sie zeszlismy. skasował moje i Kuby zdjecia ze swojego profilu na nk i komentarze... we wtorek dodałam wieczorem nowy i w środę napisał mi sms-a ' rozmawialiśmy na temat komentarzy na nk '.... od tamtej pory kontakt sie urwał. nie wiem co myśleć. nie chodzi o moje uczucia, lecz o uczucia mojego synka, przyzwyczajał sie do niego, patrzyłam jak sie przytulają do siebie wzajenie, aż się na sercu robiło cieplej. nie wiem co robic, niektórzy mi radzą, zeby jechać do niego i domagać się wyjaśnień, inni zaś, zeby nic nie robić... pomóżcie, co o tym myślicie...

Gość Aniolek 26
Witaj. Ja myślę że twój chłopak po rozmowie z była dziewczyna trochę zwątpił w to czy dobrze robi. Ty jesteś dość młoda nie napisałas ile on ma lat, ale mógł wiesz przestraszyć się dziecko to nie zabawka na chwilę to odpowiedzialność i może po prostu boi się że jej nie sprosta. Myślę że szczera rozmowa wam pomoże chociarz od faceta trudno wymagać by mówił otwarcie co czuje oni nie są zbyt wylewni. Po za tym nie ufalabym za bardzo byłej dziewczynie znam ich sztuczki czasem celowo mieszają w związku żeby go zniszczyć. Być może z zazdrości że byłemu się z inna lepiej układa a może dlatego żeby go odzyskać. Ja myślę że powinnas porozmawiać z nim spytać czy się przestraszył i dać mu czas jeśli naprawdę cię kocha to da radę a jeśli jednak będzie to dla niego nie do udźwignięcia to lepiej daj se spokój bo w przyszłości mogą być niepotrzebne konflikty między wami. Pozdrawiam głowa do góry :-)

Gość zawiedziona.mama
on ma 23 lata, jest po studiach i pracuje...

Gość Aniolek 26
No czyli tak samo młody jak ty porozmawiajcie i zdecydujcie tak najlepiej

Gość zawiedziona.mama
boję sie, że jak pojadę do niego to mnie wporst wyprosi z domu... nie wiem o co chodzi naprawdę. nie sądzę, by chodziło o te głupie komentarze na nk... po prostu to co się stało, nie pasuje mi do tego faceta, z którym byłam miesiac czasu... jestem zrozpaczona

Aniołek ma rację:) Jest jeszcze kwestia plotek,jeżeli on jako mężczyzna nie może im sprostać i iść dalej z podniesioną głową to dużo o nim mówi. Kasować komentarze,zdjęcia?Coś tu nie tak.

Gość zawiedziona.mama
toczemu robił nadzieję mi? czemu nas zabierał do siebie, na zakupy, na wspólne wypady? pomagał mi strasznie przy dziecku...

Nie dorósł do poważnego związku. Nie poniżaj się,miej swój honor.Nic na siłę,jeżeli on już nie chcę to nic nie zmienisz. Jeżeli jemu będzie zależało to będzie wiedział gdzie Cię szukać.

Gość Aniolek 26
Cóż jeśli cię wystawi za drzwi czego się boisz to wtedy będziesz miała 100% pewności że on nie jest dla ciebie i łatwiej będzie ci podjąć wtedy decyzję. A co z telefonem? Nie odbiera?

Gość zawiedziona.mama
nieodbiera, nie odpisje. na telefon, na meila, nagad... nic a nic na telefonie poczta sie odzywa, a wiem, ze ma na abonament...

Gość Aniolek 26
Hm... To oznacza że twój chłopak zamknął się w swojej skorupie. Ma problem i nie wyjdzie z niej dopuki go nie rozwiąże... Ten typ tak niestety ma, wiem coś o tym. Cóż możesz tylko czekać aż sam się odezwie aczkolwiek jego decyzja może nie być taka na jaką czekasz, albo zapomnieć o nim co łatwe nie będzie. Ja miałam z moim mężem podobny problem bo też zamknął się w skorupie tylko że miałam o tyle lepiej że mam go przy sobie i z jego zachowania poznałam o co chodzi. Problemem była szwagierka bo go buntowała. A skoro wy się nie kontaktujecie to masz trudniej. Ale możliwe że też ktoś zasiał mu jakieś wątpliwości coś mu nagadal o czym nie chce powiedzieć i teraz zmaga się z tym bo nie wie co zrobić. Jeśli macie wspólnych znajomych to może tam spróboj dowiedzieć się co się stało ktoś musi przecież wiedzieć. A jak nie to pogadaj z jego mama. Skoro była zachwycona twoim kubusiem to może ona coś wie i będzie mogła poradzić bo przecież zna twojego chłopaka najlepiej

Gość zawiedziona.mama
nie mam na tyle z nią kontaktu, by rozmawiać z nią na ten temat... jeżeli mogłabyś, napisz do mnie na gadu 22882478 chciałabym z kimś pogodać na serio, a widzę, że miałaś podobny problem

Gość Aniolek 26
Gadu nie mam to jest mój e mail aniolek_25@go2.pl pisz jeśli chcesz to podam ci numer tel