Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafedal

Ile czasu trzeba spędzić w urzędzie paszportowym?

Polecane posty

Gość rafedal

Ile trwa załatwienie paszportu (chodzi mi nie o czas oczekiwania), ale o czas spędzony w urzędzie (z i bez kolejki)

Gość Ups..........
w biurze paszportowym dają Ci adres stroni internetowej i twój kod i po 10 dniach możesz sprawdzić czy możesz już odebrać paszport.

Gość nie bardzo wiem i pojmuję
zalezy gdzie sie sklada wniosek i gdzie sie paszport odbiera. Jak w malym burze, w malej miejscowosci, to to nawet sprawnie i szybko idzie. Gorzej w wojewodzkich, tam jest zawsze kolejka, ale tez kilka okienek czynnych. Mysle, ze trzeba srednio godzine liczyc.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
To zależy od tego ile jest akurat danego dnia osób. Jeśli pytasz o samo złożenie wniosku, jeśli masz już wypisany i zrobioną opłatę to max. 10 minut. Jak trzeba zrobić opłatę i jest kasa to może 15-20 minut. A jak jest kolejka to już nie da się określić, bo zależy jaka ta kolejka i ile okienek otwartych. Ale samo złożenie wniosku przez jedną osobę trwa ok. 10 minut.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
Gorzej w wojewodzkich, tam jest zawsze kolejka, ale tez kilka okienek czynnych. _____________________________________________________________ Uwielbiam takie generalizacje :o Ja składałam w Warszawie i była przede mną jedna osoba.