Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bulwersss

Czy szpital udostępnia postronnym osobom

Polecane posty

Gość bulwersss

informację o przyjęciu danej osoby do szpitala?? Czyli może sobie zadzwonić do szpitala jakiś jakiś Pierdołkowski, podając personalia interesującej go osoby i sprawdzić czy i kiedy taka osoba została przyjęta na oddział? Czy pacjent może zastrzec brak zgody na udzielanie takich informacji komukolwiek poza policją?

Gość Gocha wszechwiedząca.
może zastrzec sobie wszystko w wywiadzie z lekarzem:D ja tak zrobiłam wyszczegolniłam wszystkich komu mogą powiedzieć i komu nie mogą pod żadnym pozorem:D no cóż na długi język kogoś w szpitalu rady nie ma bo jakby co to najpierw musisz odnaleźć paplę i jej to udowodnić. najlepiej zarządać aby w papierach zaznaczono twoją wolę dużymi literami czerwonym kolorem:D

Gość bulwersss
Dzięki Gocha

Gość WłochatyCiapek
Prawda jest taka, że szpital nie może udzielać żadnych informacji - zwłaszcza przez telefon. Jeśli chodzi o kogoś znajomego to się mniej więcej zorientuj na jakim oddziale leży. Centrala połączy Cię z tym oddziałem i jeśli trafisz na życzliwą pielęgniarkę to Ci powie;)

Gość Gocha wszechwiedząca.
no właśnie o tych "zyczliwych" chodzi :D lepiej żeby w tym wypadku zamilkli:D

Gość bulwersss
To ja jestem w szpitalu i SOBIE NIE ŻYCZĘ, żeby przypadkowym kmiotkom udzielać informacjo o tym czy byłam czy nie byłam przyjęta.

Gość zgodnie z ustawą o ochronie
danych osobowych nie może ! a na prawdę może być trochę inaczej.

Gość WłochatyCiapek
Ja bym potrafił się dowiedzieć;) Wystarczy że masz wśród znajomych kogoś kogo mama, tata, ciocia pracują w tym szpitalu;)