Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja mam cię w dupie!

A JA MAM CIĘ W DUPIE!!!

Polecane posty

A JA MAM CIĘ W DUPIE!!! - do mojego byłego KONIEC WEGETACJI! minęły 2 miesiące po rozstaniu ( już drugim rozstaniu z tym samym chłopakiem) koniec myślenia o nim, teraz czas na nową ja! -Za 2 tygodnie farbuję włosy - zmieniam fryzurę -za 2 miesiące wyjeżdżam nad morze -bardziej zadbam o siebie, wypocznę pooddycham świeżym, morskim powietrzem, zacznę się jeszcze bardziej atrakcyjnie ubierać, schudnę 2 kg. zadbam o swoją cerę i włosy! w końcu zacznę myśleć o sobie a nie o nim i o zmartwieniach. OTO MOJE POSTANOWIENIA A BYŁEGO MAM W DUPIE, NIECH SOBIE POSZUKA INNĄ NAIWNĄ, O KTÓRĄ NAJPIERW BĘDZIE ZABIEGAŁ A PÓŹNIEJ OLEWAŁ I OKŁAMYWAŁ.

Gość Tiaaa-aaa-aaa-aaa
I tak trzymaj.... :-) Zapewniam Cie, ze jak spotkasz takiego EKSIA po roku lub latach kilku to bedziesz zastanawiac sie powaznie co tez takiego w nim widzialas!!!!!!

oj, offerma, offerma Ty zgorzkniały prawiku.... Tępa nie jestem, szmatą tym bardziej, nie chcesz to nie czytaj. A ja Ci powiem jedno - wszystko jest dla ludzi, kultura także. Jeżeli została urażona męska duma, to nie moja wina, najwidoczniej jesteś człowiekiem tego samego pokroju co mój ex, dlatego Cię tak zabolało.

Pewnie jesteś pryszczatym 15-sto latkiem. W szkole cicha szara mysz a przed komputerem dorosły facet pełen wulgaryzmu... No, no nie szanujesz siebie, to nie oczekuj, że inni będą Ciebie szanowali.

Gość oby tak dalej, oby tak dalej!
oby tak dalej, oby tak dalej!