Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielka malina

nietypowy bukiet ślubny

Polecane posty

Gość wielka malina

witajcie. z racji tego, że lilie wodne to moje ulubione roślinki wymyśliłam ostatnio, ze chcialabym z nich bukiet ślubny. myslicie, ze jest mozliwe zrealizowanie mojej wizji? wole najpierw popytac Was tutaj, bo moze okazac się, ze takim pomyslem wzbudzilabym ogólny smiech w kwiaciarnii...

no napewno latwo nie bedzie, ja pracuje w kwiaciarni i szczerze mowiac poierwszy raz sie spotkalam z takim pomyslem wiem ze nie byla bym w stanie zrobic takiego bukietu przede wszystkim z powodu braku lili wodnych u nas w hurtowniach nie wystepuja

Gość nie, nie zrobisz
bo są one pod ochroną

Gość wielka malina
no właśnie tak myslalam, ze są trudno dostępne i bedzie ciezko. poza tym pewnie by padły szybko bez wody. szkoda. myslalam, ze moze jest jakiś rodzaj / gatunek nie pod ochroną (takie jak czasami występują w przydomowych oczkach wodnych) no dobra. nie będę zatem wydziwiać, skoro kwiaciarka się wypowiedziała :)

Gość wiesz że na deszczu
i po zachodzie słońca kwiaty się zamykają?

Gość DolceVitaFloystyka
Dla Pań z Trójmiasta, które poszukują niebanalnych wiązanek ślubnych, a także florystycznej oprawy ślubu i wesela: http://www.facebook.com/pages/Dolce-Vita-Florystyka/185803838120166?v=info#!/pages/Dolce-Vita-Florystyka/185803838120166?v=wall http://www.facebook.com/pages/Dolce-Vita-Florystyka/185803838120166?v=info zapraszamy! :)

Gość nie, nie zrobisz
to są kwiaty które typowo muszą być w wodzie, one zwiędną zwyczajnie i się zamkną więc nici z bukietu będzie. Może bukiet ze zwykłych lilii?

Gość lokatka
te kwiaty są niezwykle piękne, delikatne ale przede wszystkim są gatunkiem chronionym, do nie wystarczający powód żeby nie robić z nich bukietu?