Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierdolnietykogoucik

Pomozcie mi odrobic Wos:(((( blagam:):)

Polecane posty

Co waznego w polityce i w ogole w kraju wydarzylo sie w tym tygodniu?? Chodzi o wiadomosci tylko i wylaczenie z Polski. Nie ogladalam wiadomosci.. nie interesuje sie tym, a dowiedzialam sie, ze musze zrobic taka prasowke na Wos. Jesli jestescie na bierzaco to dajcie hasla czy linki do jakis artykulow, bo ja nie wiem co sie wydarzylo kompletnie bylam wylaczona mialam ferie heh..

ładnie proszę..

Gość Pomocnadlonlodz
Rozwiązali struktury PiS w Lodzi. Na przyszłość: Onet i WP nie biją.

ale ja szukam tylko nie wiem co jest w ogole wazne, bo sie tym nie interesuje czasem sorka nam mowi, ze jakies pierdalasy przygotowalismy, a trzeba wazne rzeczy wychwycic, ale dziekuje posuzkam sobie na ten temat :)

Gość głupich nie sieją - sami rosną
poza w kółko wałkowanym tematem Smoleńska i obrażaniem się przeesa PiSu i jego członków na wszystkich i wszystko, krytykowaniem obecnie rządzących i wywaleniem członków PiS w Łodzi, bo nie głosowali tak, jak chciał prezes to nic się szczególnego nie działo. Aha, embrauer poleciał po naszych rodaków do Libii. To byłoby w skrócie. No i Dubienieckiego ostatnio ostro krytykują aż się wkurzył i w brzydkich słowach pogonił dziennikarza, a ten to nagrał...

Gość głupich nie sieją - sami rosną
aha no i sondaże wyborcze (swoją drogą wcześnie zaczęłi jak na październikowe wybory) Raz rośnie PiSowi a maleje PO, a raz odwrotnie