pocalujcie mnie w cztery liter 0 Napisano Luty 27, 2011 http://zapodaj.net/110bfb951c37.jpg.html http://zapodaj.net/086afd3f726c.jpg.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sdffasdfasafsd Napisano Luty 27, 2011 Ile za godzinkę bierzesz i gdzie?? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tghyujkiolp Napisano Luty 27, 2011 piekna i kobieca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Luty 27, 2011 ładna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bert Power Napisano Luty 27, 2011 no własnie za ile sie bzykasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pocalujcie mnie w cztery liter 0 Napisano Luty 27, 2011 na głupie pytania, nie odpowiadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
girls 0 Napisano Luty 27, 2011 no ladna jestes ale twarz slabo widac ale chyba tez twarz ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hgdvfgdtdsft Napisano Luty 27, 2011 Ile za godzinę i na co pozwalasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 6.39 Napisano Luty 27, 2011 wygladasz na kurewkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ups.......... Napisano Luty 27, 2011 Wrzuć zdjęcie na "www.lustereczko.pl" tam jest strona do oceniania wyglądu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ale z ciebie cioota Napisano Luty 27, 2011 Wyglądasz jak tania kooorwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość warszawianka:)>) Napisano Luty 27, 2011 do porzadnych to ty nie nalezysz. ogolnie nic specjalnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tiaaa-aaa-aaa-aaa Napisano Luty 27, 2011 Jako kobieta heteroseksualna stwierdzam, ze jestes bardzo ladna dziewczyna! Nie rozumiem tylko po co wstawiasz swoje fotki do publicznej oceny??!!! Serio nie rozumiem tych wszystkich postow! Moze ktos mi wyjasni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość twoja morda Napisano Luty 27, 2011 odrzuca. Skojarzyła mi sie z moim... psem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sdfdefdr Napisano Luty 27, 2011 za ile dajesz? zadna porzadna babeczka nie wsatwi to neta polnagich zdjec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aSDFGHJK123 Napisano Luty 27, 2011 o nastepna tania dziwka na forum co prosi by ja ocenic.No wiec masz:wygladasz jak zjebane pudlo grajace,taki tani zlew na sperme. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofu 0 Napisano Luty 27, 2011 ciekawa uroda:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pocalujcie mnie w cztery liter 0 Napisano Luty 27, 2011 za te niecenzuralne oceny, taż dziękuję :) Co najwyżej świadczy o Waszej frustracji i poziomie inteligencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sdfdefdr Napisano Luty 27, 2011 haha o swojej nawet nie wspominaj bo ejst ponizej zera. Tylko dziwki wrzucaja do internetu polnagie zdjecia i sfrustrowane babsztyle ktore chca sie dowartosciowac bo w rzeczywistosci nigdy komplementu nie zaznala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pocalujcie mnie w cztery liter 0 Napisano Luty 27, 2011 sdfdefdr i właśnie pokazałeś swój mały, ograniczony umysł o wielkości orzeszka :). Jestem poczatkująca modelką, więc takie opinie nie sa dla mnie, ani obraźliwe, ani nie powodują, że się zapłacze. Chcąc znaleźć się w tej branży, trzeba liczyć się z tak przyziemnymi opiniami . A dla takich przyziemniaków i moherowych bereciarzy kobieta, w stroju kąpielowym,czy bieliźnie zawsze będzie nieczysta i kurwa. Oj żenujące i zaściankowe myślenie, ale czego można się spodziewac po zakompleksionej głowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fidieirew Napisano Luty 27, 2011 kurwa z niskiej półki porzadna dziewczyna nie wstawia takich zdjec by sie dowartosciowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamil- Napisano Luty 27, 2011 czego sie spodziewałas na kafe wstawiajac zdjecia pochwał czy co? modelka z ciebie jak ze mnie chinski mandaryn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sdffasdfasafsd Napisano Luty 27, 2011 kaiovas W sumie to widać że modelka z Ciebie bo masz taką dziwną urodę-brzydka twarz z dziwnym czołem,ciało jest nawet fajne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfh56u87uj Napisano Luty 27, 2011 A mi się podoba, może być dziwką i mam to gdzieś.Ważne że ma seksowne ciało, ładną twarz i wygląda super a nie jak 80% utuczonych Polek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nanaka Napisano Luty 27, 2011 za gruba i za niska jesteś na modelkę, ta branża jest bezlitosna. Przyjaciółka 175, 47kg kazali jej schudnąć 3 kg bo na wybieg jej nie wypuszczą...odpuść sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sdffasdfasafsd Napisano Luty 27, 2011 nanaka Może autorka jest foto modelką,wiec nie musi być aż tak chuda :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ty i modelka:) Napisano Luty 27, 2011 Nic tylko śmiać sie do końca świata i dzień dłużej:o Chyba modelka stóp :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 22, 2018 3U8cSbxrCxRc0sQ81j6htdbr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach