Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość watpiacyzxxz

Bog mnie nie slucha. Po co sie modlic jak nie wysluchuje moich prosb.

Polecane posty

Gość pan white
tez sie modle - napisz do mnie prywatną wiadomość na e-mail, a chętnie nakieruje Cię.

Gość tez sie modle
hmmm ale co mam ci napisasć???? o co sie modle to nie jest jedna sprawa modle sie tak jak potrafie i wieżę ze tak będzie

Gość pan white
Jeśli chcesz poznać Boga, który modlitwy wysłuchuje to napisz, porozmawiamy, przekażę Ci to co mnie spotkało, jakich Bóg wysłuchuje modlitw. Bóg chce nam pomóc, ale nam się wydaje że jest inaczej. Jest wiele spraw, które na nas nieświadomie wpływają, a jednocześnie przeszkadzają by modlitwa zaowocowała.

Gość gość
Bóg pomaga tym, którzy sami sobie pomagają, nie ma sensu roztrząsać tematu. Wiara, która czyni cuda jest wiarą tych, którzy mają wszystko. Biedacy, opuszczeni, chorzy i cierpiący dostają w d**ę każdego dnia i Bóg nie ma z tym nic wspólnego.

Gość gość
jest wielu bogów miłość pieniądze władza to też bogowie dla nie kturych ludzi ale jest tylko jeden Jezus on jest droga i prawda i dzisiaj też leczy ludzi jak 2 tys lat temu nawet żartuje sobie z ludzi np uzdrowił paralityka a ksiądz dostał poznanie od ducha sw ze jakiś paralityk doznał uzdrowienie i ten ksiądz każe mu wstać i żadnej reakcji puzniej znowu sie modli ksiądz o uzdrowienie i doznał poznanie ze głuchoniemy słyszy i prosi ze by dał świadectwo i nagle wstaje paralityk z wózka inwalidzkiego sie okazało ze to paralityk był głuchy Jezus 2 razy uzdrowił

Gość gość
A mnie zawsze słucha, pomaga tylko tym którzy naprawdę wierzą a nie tym którzy myślą " skoro się modlę to ma mi pomóc" Musisz wierzyć w niego i być pewna że istnieje. Ja wierzę jestem tego pewien i za każdym razem kiedy się pomodlę o coś to się to spełnia. Najlepiej było z egzaminem z matematyki, jestem kompletnym tępakiem z tego byłem pewien że obleję, dzień wcześniej jak i przed samym egzaminem modliłem się i prosiłem żeby jakimś cudem się udało i co ? udało się do dzisiaj jestem w szoku.