Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość watpiacyzxxz

Bog mnie nie slucha. Po co sie modlic jak nie wysluchuje moich prosb.

Polecane posty

Gość watpiacyzxxz

Moze jakies osoby wierzace mi to wytlumacza.

Gość nie wytlumaczą, zaczną zato
pisać ci o tym, że jesteś niemoralny i jak w ogóle śmiesz o cokolwiek prosić Pana Najłaskawszego ((:classic_cool:))) Proście a będziecie prości :D Ale zaczekaj, może Pam Buk za chwilę zrzuci na ciebie jakąś plagę nieszczęść dzięki którym zrozumiesz, że to o co prosisz nie jest tak naprawdę warte uwagi :classic_cool:))))

Gość watpiacyzxxz
Prosilem bardziej o opinie wierzacych osob.

nie wiem jak się modlisz i o co?

Gość boga nie ma
temu cię nie słucha

Gość aSDFGHJK123
jak moze cie wysluchac cos co nie istnieje?????????

Gość watpiacyzxxz
Dzieki za wszystkie odpowiedzi ale ja nie zastanawiam sie nad tym czy Bog istnieje tylko dlaczego nie wysluchuje moich prosb dlatego wolalbym zeby napisaly tutaj jakies osoby ktore sa wierzace.

predzej ty go nie sluchasz!!! modl sie nadal ufaj ze cie wyslucha uwierz w to a tak sie stanie!!

Gość koszt ogrzewania podłogowego
a to zależy o co prosisz ... Czasem jest bowiem tak, że jak prosisz o coś, co mogłoby się w dłuższej perspektywie źle skończyć, to tego po prostu nie dostajesz, dla własnego dobra :) Ja mniej więcej tak się staram sobie pewne rzeczy wytłumaczyć.

ja jestem wierząca i zadałam ci pytanie powyżej

zal mi was ludzie. Bog Cie w koncu wyslucha. nie oczekuj ze sie pomodlisz a za 5min voila. potrzebna jest mocna wiara i czas

Gość watpiacyzxxz
Wyslucha, wyslucha... Tylko ciagle jakies klody pod nogi. Czytalem o tym w necie i tam sa jakies pokretne wytlumaczenia ze On wie co jest dla mnie dobre i za 2 lata moze sie okazac ze cos co wydaje mi sie dobre moze sie w przyszlosci okazac zle. Co mnie obchodzi co bedzie w przyszlosci. Wszystko przeciez zalezy od nas podobno. Wiec skad wiadomo co bedzie dla nas dobre a co zle kiedys tam.

Gość koszt ogrzewania podłogowego
I po pewnym czasie się okazuje, że tak jednak było lepiej, że nie dostałam tego co chciałam, bo ominęłoby mnie coś lepszego, lub też to, co tak bardzo marzyłam, żeby dostać okazywało się nic nie warte... Są takie rzeczy , które od nas niewiele zależą - np. zdrowie. Wtedy trudno cośkolwiek mądrego zaradzić. A są takie rzeczy, które po części zależą od nas samych i naszych zachowań, a wtedy też trudno mieć do Boga pretensje, że nie kładzie nam świata u stóp, podczas, gdy się siedzi na fotelu i liczy na to, że On za nas wszystko załatwi.

Gość watpiacyzxxz
Co za roznica o co prosze. O cos bardzo waznego dla mnie.

Gość aSDFGHJK123
zal mi ludzi co maja taka sieczkę we łbie.Za duzo katechezy w jebanym panstwie klecht a potem mamy skutek.Jak by bog istnial to nie byloby tyle zla,co to za bog co pozwala na smierc niewinnych osob?? gowno masz w glowie,ktos ci mozg wypral.

Gość watpiacyzxxz
Niektorym osobom wszystko przychodzi tak latwo i wcale sie nie musza starac mocno i pozniej tez okazuje sie ze to bylo w przyszlosci niekorzystne dla nich. Wiec nadal nie rozumiem.

Gość watpiacyzxxz
I biore sie za siebie. Staram jak cholera, bardziej niz inni. I co?? I nic?

Gość watpiacyzxxz
Jak bylem szczesliwy jeszcze to tez sie modlilem i zauwazylem ze jak bylem np. w kosciele to stawalo sie cos zlego.

Gość watpiacyzxxz
Jakie poczatki satanizmu znowu:)?

to musisz też iść ku temu,żeby się udało,czasem myślimy,że jesteśmy mądrzejsi.Np.ja w piąte w pracy miałam dużo okładek do złocenia napisów.Tak się spieszyłam,ale uważałam,żeby nie było literówki.I po jednej okładce wyleciały mi wszystkie litery i się wkurzyłam.Mówię,,Boże!dlaczego mi to robisz,nie pomagasz mi!!!teraz muszę układać napis od nowa!"po ułożeniu napisu i dopasowaniu do poprzedniego zauważyłam,że w tym stary napisie był błąd...A gdyby litery się nie rozsypały miałabym wiele okładek do naprawy.Więc Bóg nam pomaga,ale my w tym czasie tego nie widzimy,dopiero po fakcie.A długo już się o to modlisz?

Gość dhahajaj
Ja sie modle codziennie, caly rozaniec i jakos jest fajnie, to mnie tak uspokoja :)

Gość daktyl0000
Moze zły numer wybieracie?

ja też tak mam,jak idę do kościoła to jakiś pech,dlatego rzadko chodzę i nie słucham tych agnostyków i ateistów.Ich wiedza jest taka znikoma.Chyba trafiali na kiepską literaturę albo naoglądali się jakichś głupot.A teraz ,,Baga nie ma"-świry!

Gość watpiacyzxxz
Nie chce mowic o co sie mogle bo dyskusja zejdzie na temat czy w ogoel powieniem sie o cos takiego modlic czy nie a nie o pytanie zadane w temacie. jest to badrzo wazna spraa dla mnie. Wlasciwie nieustannie sie o to modlilem, raz bylo gorzej, raz lepiej. Teraz chetnie lerzalbym krzyzem calymi dniami gdyby tylko mialo sie udac, bo jest naprawde zle. Modle sie o to ponad rok juz.