Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomek_k_1985

Kobiety dlaczego lubicie koksów?

Polecane posty

Zazdrosny? Ciekawe o kogo, hahaha. Przecież wiekszosc dziewczyn ktore lataja za koksami to głupie pindy. Ile jest warta taka ktora leci tylko na twoje miesnie? zabawne

czy Wy nazywacie siebie koksami? nie czaje was, rozmowa sie tyczy ludzi którzy za sprawa sterydow dostaje to nad czym prawdziwy kulturysta pracuje cale lata

Gość hgdvfgdtdsft
Tomek - skoro takie zabawne, to czemu podnosisz ten temat? I kto powiedział, że laska leci tylko na mięśnie?

Skoro na koksiarzy lecą jedynie głupie dupy na które nawet patrzeć nie chcesz, to w czym problem? Ja - koksiarz będę bzykał swoje głupie dziewczyny a tobie zostawiam te inteligentne ;-)

Gość kutos
to nie o miesnie chodzi cala sila pochodzi z umyslu zeby byc zabojca to trzeba miec instynkt zabojcy, a wszyscy mysla ze jak napakuja to sa zabijakami hahaha pamietam jak pracowalem na budowie to byl taki jeden kulturysta wszyscy sie smiali bo go taczka przewracala taki byl silny buehaha

Gość IMO13258
Tomek dostał wpierdol od koksa i wypłakuje się na kafeterii :D:D:D

Gość Bez pseudonimu jestem...
Koksy sa beee. To napakowani frajerzy az zal ze laski na takich leca. Same puste zdziry. Nie ma to jak normlana umiesniona sylwetka wypracowana na siłowni , bez wpieprzania tych sterydow i tego calego gowna. Piekne umiesnione cialo i do tego zdrowe. To jest to. A nie jakis koks, nie dosc ze w srodku ruina to na zewnatrz brzydal do tego smierdzacy bleee. Wiem co mowie bo na dyskotece widuje takich dosc czesto.

Gość no nie moge...
faceci którzy biorą rózne tego rodzaju specyfiki mają problemy z erekcją i to jest fakt nie podważalny, np. mete. jednak nie zmniejszają członka, no w jaki sposób powiedzcie mi? członek pozostaje taki sam..może co najwyżej nie stawać na baczność.. ludzie pomyślcie trochę..

Problemy z erekcją? Na cyklu? Na cyklu to staje na zawołanie ;-)

Gość mięsniak.,,,
androgen-tak na cyklu staje jak na zawołanie ale skonczysz cykl miną 2tyg i wtedy kolejne 2tyg masz problemy z erekcją :p

Gość polskikox
jakie problemy z erekcją? Wystarczy sie dobrze odblokować po cyklu, a fujara stoi jak sosna.

Gość mięśniak.,,,
no dobry odblok pomaga ale ja po 100tabsach mety wszamałem clomid ale i tak przez jakies 2tyg penis nie byl taki jak zawsze ale po 2tyg wszystko wrocilo do normy :)

Moja dobra znajoma ma męża "ochroniarza z powołania, od zawsze" treningi, siłownia, bieganie, dyskoteki, treningi, siłownia, bieganie... Sam w sobie jest kolesiem bardzo w porządku (poza tym że ją bił kiedy był "na teściu") ale opowiedziałem jej historyjkę z siłowni którą zasłyszałem- kark wyzewnętrznił się drugiemu- "ja tam już nie rucham, szkoda białka"- na co ona powiedziała mi że to normalne, dla mnie to był szok. Większość "siłkowców" to kolesie z anoreksją tylko na odwrót, każdy ma kompleksy i wydaje mu się że jest chudy i wątły, mimo że przez drzwi musi przechodzić bokiem. Opowiedziała mi o typie który latem chodził w kurtce puchowej bo koledzy będą się śmiali że jest za chudy, chociaż był jak szafa gdańska. A mania natręctw to normalka, ryż z kurczakiem musi być o 13, bo o 13.15 to będzie już tragedia życiowa...

Gość mięśniak.,,,
witkacy-jest taka choroba bigoreksja i to co wymieniles to są jej obiawy takie jak to,ze gosc mysli ze jest chudy itp. :) a o co chodzi z tym białkiem i ruchaniem? bo nie do konca zrozumiałem :)

Białko to podstawa w budowaniu masy, a sperma ma wiele cennego białka, więc w chorym umyśle może zrodzić się myśl że tyle co wytryska, tyle ubywa z "masy" tak to sobie tłumaczę :) poza tym to też dobre wytłumaczenie gdy fiutek nie dyga z powodu domorosłych eksperymentów hormonalnych...

Gość mięśniak.,,,
wiem ze białko to głowny budulec miesnia ale teorii ,ze sperma ma białko nie slyszalem hehehe :)

tomek_k_1985 Zazdrosny? Ciekawe o kogo, hahaha. Przecież wiekszosc dziewczyn ktore lataja za koksami to głupie pindy. Ile jest warta taka ktora leci tylko na twoje miesnie? zabawne Tomek ja nie wiem w jakich ty sie kregach obracasz bo twoje teorie sa troche naciagane. Nie wiem czy dla ciebie koksik i dobrze zdudowwany facet to jedno. Parenascie lat lemu gdy zaczelam cwiczyc bodybuilding cwiczylam w grupie facetow ktorzy mieli min 100 kg i jakos nigdy sie z nikim nie przespalam. Osobiscie lubie dobrze zbudowanych mezczyzn ale nie wysterydowanych kolesi z zelem na wlosach :-P

Gość ona__20
wiesz dlaczego? bo On koks wiadomo ze zrani i nie trzeba brac na serio zwiazku mniej boli bo wiesz ze cie zrani a przecietni faceci bardzo sie ukrywaja i po milosci spodziewasz sie malzenstwa a jak juz jestescie rodzina to dupek mysli zdradza i klamie prosto w oczy

Nie woem co '' koksiarstwo'' ma do bycia dupkiem :-p bo to cecha charakterku a nie miesni( czy na odzywkach czy nie) :-P

Gość bajo bongo
Jeśli nie lubię koksiarzy to znaczy, że jestem inteligentna? Zabawne, ale miłe :D Ale nie mam szans u Androgena :O Czy jest tutaj mężczyzna chętny na poznanie inteligentnej z wyżej podanej reguły dziewczyny? :D Spokojnej nocy :)

bajo bongo Jeśli nie lubię koksiarzy to znaczy, że jestem inteligentna? :-P Nieeee przeciez zakladany topik o takim temacie swiadczy o niezmiernej inteligencji mezczyzny :-P

Gość ja ciebie nie lubie koksie
bo glowe masz tylko od tego, ze jesz niom.

Gość bajo bongo
Biest, zacznę poczuwać się w obowiązku do wielbienia tematodawcy :D Teraz największym moim dylematem stanie się to, czy ołtarzyk tworzyć już teraz, czy może jeszcze poczekać na rozwój sytuacji. Ach, dlaczegóż to życie rzuca nam wciąż kłody?

Gość autor koksiuniu czy masz
duzy przywodziciel uda? Bo jak tak, to chodzisz jakbys mial kupe w majtach hue hue hue

Ach, dlaczegóż to życie rzuca nam wciąż kłody? Bo zycie nigdy nie bylo nie bedzie latwe i sprawiedliwe :-)

Gość bajo bongo
I właśnie dlatego jest takie fascynujące i nie pozwala nam spocząć na laurach i się lenić ;) Ideały są nudne.

A ja popiłam na weekend i dorwałam się na imprezie do koksa no i czywiście mnie wydymał :-) podnieca mnie najbardziej jak mnie posówa na rękach ! Inny by tyle siły nie miał :-) a i ptaka nie miał zbytnio durzego bo jak mi w analka zapakował to nic nie bolało wiec Koksy są supcio !

dla mnie najseksowniejszy jest przede wszystkim wysoki facet! (od 185!) dobrze zbudowany, ale nie przepakowany! Szerokie ramiona, silne rece, duze dlonie, umiesnione uda i jak najmniej tluszczu!!! Pakerzy sa oblesni... W dodatku z moich obserwacji wynika ze sile to maja ale moze na podnoszenie ciezarow -na raz, pozniej odpoczynek :D nie czulabym sie z takim bezpiecznie, poza tym masa ogranicza szybkosc ruchow i zakres. O nieee... :D