Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miro 22.,

brak pierścionków u dziewczyny

Polecane posty

Gość miro 22.,

hej, mam do was pytanie chodzę na korki z niemieckiego do pewnej dziewczyny jest starsza ode mnie (ja mam 22 lata ona może mieć gdzieś ok. 28 - 29. Mieszka z babcią i nie ukrywam że mi się podoba nie wiem tylko czy ona ma kogoś - zdjęć faceta w mieszkaniu nie widziałem ani ubrań jest bardzo ładna, mądra wesoła i super zgrabna zastanawia mnie tylko dlaczego nigdy nie ma na palcu żadnego pierścionka bo kolczyki korale i inne takie ma zawsze i to bardzo okazałe duże i widoczne paznokcie też ma zawsze wypielęgnowane i pomalowane nawet w jakieś tam wzorki mam więc do was pytanie czy nienoszenie pierścionków przez dziewczynę coś oznacza znalazłem w necie trochę info. na temat pierścionków na poszczególnych palcach - co to oznacza i gdzie się nosi pierścionek zaręczynowy ale nie ma nic co oznacza brak pierścionków jakichkolwiek przy jednoczesnym noszeniu wszelkich innych kobiecych gadżetów oraz bardzo kobiecym stylu ubioru i sposobu bycia dzięki za odpowiedzi z góry :) będę bardzo wdzięczny

Gość krabekmorskiii24
Może mieć w pępku albo na sutku. Musisz spytać. A jest też szansa że jest transwestytą.

Gość ja nie nosze zadnych
pierscionkow i powiem Ci ze to nic nie oznacza. W moim przypadku :D Korali i wisiorkow tez nie nosze. Kolczyki za to tak. Nie doszukuj sie tego czego nie ma :P

Gość pesymista bez wąsów
ale transy nie są zgrabne bo mają szerokie bary.

Gość koszt ogrzewania podłogowego
nie nosi może, bo nie lubi ;) Ja też nie noszę, w ogóle z biżuterii to tylko kolczyki i to drobniutkie :) I mam 27 lat :P A co do pierścionków zaręczynowych - mmhmm kiedyś nosiłam, ale bardzo krótko i raczej z nieukrywanym niezadowoleniem - ale narzeczony mi nie pasował to może dlatego ;-) Dziś już nie mam takiego problemu i nie noszę nic ;P

a i nie wpadłabym na pomysł, żeby w necie sprawdzać, na który palec mam jakiś pierścionek ubrać, żeby coś oznaczał - myślę, że jeśli dziewczyny noszą to dlatego , że lubią, i na tym palcu, na który im pasuje ;) Albo i nie :)

Gość fajnoł dziołszka
też nie noszę pierścionków , chociaż mam dużo i często kupuję

Gość ja nie nosze pierscionkow
bo ni elubie, przeszkadzja mi. nawet zareczynowy wkladam na wielkie okazje:)

Gość jak nie nosi pierścionków
i mieszka z babcią to napewno shemale

Gość miro 22.,
więc nie ma to jakiegoś znaczenia? dziwi mnie to trochę bo w moim otoczeniu prawie wszystkie dziewczyny zawsze coś mają na palcu najczęściej na tym koło najmniejszego nawet te które nie noszą żadnych innych ozdób i ubierają się bardzo na luzie a ona taka elegancka nauczycielka - to pomyślałem że może to coś znaczyć :) a jak to jest z tym nielubieniem noszenia pierścionków? może tego nie lubić skoro wszystko inne lubi? jak bym miał wybierać wkładanie kolczyków do dziury w uchu czy mieć obwiązaną szyję jakąś apaszką albo koralami 3 razy zawiniętmi dookoła szyi to chyba lepsze pierścionki :-o może to jednak jakiś ukryty symbol?

a co ma do tematu z kim mieszka ;)

może nie lubić zupełnie bez powodu :) Nie trzeba się tu ukrytych znaczeń doszukiwać :) Mi po prostu przeszkadzają pierścionki. A lakier do paznokci mi nie przeszkadza ;) Kobiety nie zrozumiesz ale żadnych znaczeń się tu nie doszukiwałabym ;)

Gość ma znaczenie! znaczy ze jest
wolna i chce zeby faceci to widzieli. nie ma pierscionka (ktory mozna podejrzewac ze jest zareczynowy) ani obraczki, znaczy ze jest do wziecia. ja tez jestem wolna i czasami zakladam pierscionek od mojego bylego (niezareczynowy), to pomyslano ze jestem zareczona. wiec raczej unikam, a jak juz na kciuk zakladam. wtedy nie wyglada na zareczynowy...

Gość ja jestem grafikiem
i mi pierścionki przeszkadzają przy pacy na kompie i nie noszę żadnego - nawet obrączki, mimo ze mam męża i 2 dzieci i tworzymy szczęśliwa rodzinkę :D kolczyki i korale też nosze- chyba trochę jako rekompensatę braku pierścionków :D

Gość miro 22.,
a jeszcze zaobserwowałem że nawet jej babcia ma pierścionki - 2 takie duże złote z jasno fioletowym kamieniem przeźroczystym .... a może to znaczy że ta dziewczyna nie jest po prostu z nikim zaręczona tzn. że jest wolna ? :) chciałbym żeby tak było, bo ciągle o niej myślę ale z drugiej strony boję się że ma kogoś bo jest na prawdę ok boję się wyjść na głupka bo jednak jest parę lat starsza i nie wiem jak zareaguje na jakąś propozycję z mojej strony poza tym ona nie okazuje mi takiego prywatnego zainteresowania jest miła i sympatyczna ale tak jak do wszystkich więc będę po prostu musiał zawalczyć :)

Gość pesymista bez wąsów
zaręczynowy i obrączka to jakiś tam znak że babka zajęta i nie będzie chciała brać ślubu bo już jeden wzięła.

zawalcz ;) Choć z tym byciem wolną to podobno właśnie nienoszenie pierścionków mężczyźni traktują jako informację , że dziewczyna jest wolna i podobnoż przyciąga to ich uwage ;P Ja nie noszę, bo nie lubię ale i tak jakoś uwagi na siebie nie zwracam :P Powodzenia

Gość miro 22.,
do: ma znaczenie! znaczy ze jest to by było po mojej myśli.... chociaż dziwi mnie to jak ona może nie mieć nikogo, bo jest obłędna.. ale to lepiej dla mnie jeden kumpel mi powiedział że jak nie ma żadnych pierścionków to może być rozwódką bo rozwódki wszystkie pierścionki i obrączkę po rozwodzie ściągają bo tak ich nienawidzą jak męża ale o rozwody jej nie podejrzewam :)

Gość miro 22.,
jej babcia to ma nawet kolczyk w łechtaczce i przebite sutki

haha - to dobre ;) Daleko posunięta teoria ;) Obrączkę i zaręczynowy może i by ściągnęła - ale i tak ślad na palcu zostaje jeszcze przez parę m-cy dobrych - a co do reszty pierścionków, to z tym nienawidzeniam niezła teoria ;) Hihihi

Gość miro 22.,
do: koszt ogrzewania podłogowego może ona nie wkłada pierścionków żeby faceci wiedzieli że wolna jest i nie bali się podejść? hmmm.... jeszcze mi się przypomniało... lekcja trwa 45 minut i zwykle nie mamy żadnej przerwy ale raz przyszła też jakaś dziewczynka zapłacić za lekcje i ona wyszła do niej do przedpokoju i parę minut tam rozmawiała więc miałem okazję rozejrzeć się po pokoju i na stoliku pod telewizorem leżało takie kwadratowe pudełko spore i tam były różne korale, branzoletki a na uchwycie od segmentu wisiały łańcuszki ale żadnego pudełeczka specjalnie z jakimiś pierścionkami nie było.... tak jakby ich po prostu nie miała a za to inne ozdoby - full do tego na przedpokoju kilka par szpilek (też obłędnych) więc - nie nosi bo szuka faceta, tak ? już jutro lekcja, nic mi po tych korkach bo i tak się skupić nie mogę na nauce niedobrze bo może mam mnie za matołka :-o

Gość ma znaczenie! znaczy ze jest
rozwodka tez moze byc. nie pisalam, ze oznacza, ze jest nieskalana panienka, a ze jest wolna. wiec moze byc po roznych doswiadczeniach...

Gość Syllliii
mysle ze mozesz zastartowac, jesli nic nie nosi tzn. ze nie ma obraczki ani pierscionka zareczynowego. niektore pary nosza srebrne obraczki, wiec jak ona nic nie nosi to istnieje duza szansa ze jest wolna :)

Ja nie lubie biżuterii, a noszę jedynie pierścionek od mojego chłopaka, póki nie dostane zaręczynowego i noszę go na palcu serdecznym lewej ręki, czyli teoretycznie na tym, na którym nosi się zaręczynowy... I każdy facet w moim otoczeniu zwraca na to uwagę, bo już słyszałam szereg pytań o mój "stan cywilny" po tym jak zobaczyli ów pierścionek... I moim zdaniem powinno to coś oznaczać, ale w dzisiejszych czasach mało kto zwraca na to uwagę..

Moim zdaniem, to znaczy, że jest wolna... Bo chyba pierścionek na palcu nie przeszkadzałby jej w dawaniu korepetycji, prawda?? Zwłaszcza, że inna bizuterię nosi... Więc na pewno chce to zaakcentowac, że jest wolna. Byc moze po jakims trudnym związku...

Gość miro 22.,
chodzę do niej od września na lekcje od niedawna w poniedziałki w czwartki, a wcześniej chodziłem w soboty i środy soboty na 19 nie sprawiała nigdy wrażenia jakby się zaraz po lekcji wybierała na randkę .. muszę w końcu coś z tym zrobić bo się wykończę zawaliłem sprawę w walentynki - mogłem się wtedy ujawnić, ale stwierdziłem że jak kogoś ma to może dostanie od niego pierścionek w walentynki i będzie go miała na palcu ale dalej nic nie ma ja swojej ex na pierwszy prezent kupiłem właśnie pierścionek z oczkiem srebrny, potem kolczyki, kosmetyki itp... kumple też zwykle kupują pierścionek.. jest niesamowita

Więc jeden problem rozstrzygniety: na 99% jest wolna... Tylko powstaje inny problem... co dalej zrobisz??

Gość miro 22.,
no właśnie dlatego tak mnie zastanawia dlaczego nie ma pierścionków skoro wszystkie inne dodatki nosi i to widoczne (w dodatku też chyba drogie) gdyby nie nosiła nic to może nie pomyślałbym że to jakiś symbol, oznaka czegoś.... ale branzoletek to kiedyś miała chyba z dziesięć na ręce - tak od nadgarstka na szerokość chyba z 10 cm. różne rodzaje stukało jej to o biurko tak że unosiła później ręka tak jakby nad blatem więc skoro takie coś jej nie przeszkadza to dopiero co pierścionek?

Gość miro 22.,
do Edyciak: spoko stopka mam pomysł żeby zapytać się jej czy widziała "Czarnego Łabędzia" i zaproponować kino mam nadzieję że mnie nie spławi..