Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przemek7652

moja byla

Polecane posty

Gość przemek7652

nie jestem z nia juz 6 -7 miesiecy a raz na jakis czas (2-4TYG ) sie do mnie odezwie i to nie zeby pogadac normalnie tylko mnie doluje i wpedza w jakies kompleksy . ostatnio jak sie dowiedziala ze jezde na imprezy bawie sie to przez sms zaczela mi na psyche wjezdac ze starym kawalerem zostane i zebym sie bawil to kiedys bede mial co wspominac ... bylismy narzeczenstwem przez jakis miesiac i odnosnie tego tez cos wymyslila ze czula ze nie bylem gotowy na malrzenstwo .a powody naszego rozstania byly calkiem inne tylko ona teraz cos wymysli i chyba usprawiedliwienia szuka tego ze juz nie jestesmy razem . wkurza mnie to na maxa bo jak tylko o wszystkim zapomne zaczne zyc wlasnym zyciem to ona sie odzywa i szopki takie odstawia . ja robie sie dostepny na gadu to ona tez itd . nie chce zmieniac numeru tel i i innych o co jej chodzi ? nie chce z nia pojechac tak zeby sie na mnie obrazila juz na zawsze niech po prostu da mi spokoj

Gość tez to mialam11========
nie kochasz jej juz?

Gość przemek7652
a co to za roznica . czekalem 6 miesiecy ze sie wyjasni przez 4 miesiace po roztsaniu zylem jakbym byl w zwiazku . nie mozna zyc zludzeniami tylko trzezwo patrzyc

to nawyzywaj ją i sie odczepi i poplacze i the endd

Gość przemek7652
juz takie rzeczy jej mowilem przez te 7 miesiecy ze powinna mnie nienawidzić az mi glupio niekiedy bylo bo wcale tak nie myslelm a powiedzialem bo wyprowadzila mnie z rownowagi i nic to nie dalo . nie moge zrozumiec po co sie jeszcze do mnie odzywa . i takie rzeczy mowi

zmien nr tel i gg moze probuje sie z toba skontaktowac bo cos do ciebie czuje jeszcze i nie wie jak sie zachowac,ale skoro ty juz nic niechcesz to pozmieniaj wszystkie nr i bedziesz miec spokoj

Gość m22222222222222222222222222
To nie miłość.

Gość przemek7652
nr gadu to bym zmienil ale tel nie moge za duzo osob go ma z ktorymi wspolpracuje . wiem ze to nie milosc bo pamietam jak bylo na poczatku

Gość m22222222222222222222222222
Możesz mieć liczne wątpliwości. Pamiętaj, nie jest ważne tylko to, co na początku- wtedy jest najczęsciej miło. Ważne jak ta osoba traktuje Cie później, a zachowania jakie najczęściej wobec Ciebie manifestuje, nie przelotne chwile, są najbardziej trwałe i prawdopodobnie tak będzie zachowywała sie zawsze. Moj facet jest uwklany w cos podobnego, choc myslalam, ze jest taka dobra dla niego jak ja. Niestety wszystkow skazuje, ze nie, nawet nie dała u namiastki szczęscia, jaka dostał ode mnie. Życzę powodzenia.

Gość przemek7652
dziekuje . wiem ze kiedys bedzie bobrze i ze spotkam wlasciwa kobiete. czasami to mysle z ona jaks pizgnieta jest i to bardzo

Gość przemek7652
a od dawna jestes z nim i od jak dawna on sie meczy z ta swoja byla ?