Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

thomash

Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko

Polecane posty

Gość pinkosia
ja bym kopnęła w doopę taką babę, chciała dziecko to niech teraz je wychowuje sama. Ciekawe czy też będzie cieszyć japę jak się o tym dowie

Gość hahahahahaha.........
kijevna to przeczytaj jeszcze raz moj post z 16.25 I jeszcze raz I jeszcze... I jeszcze... Dotarlo???

Gość kijevna
nic:( musisz miec jeszcze bardziej specyficzne poczucie humoru niż ja

Gość pstrokata
Absolutnie nie bierz z nią ślubu, bo wtedy byłbyś zobowiązany do utrzymywania nie tylko dziecka, ale i jej. Niech wreszcie ruszy tyłek do pracy. Spokojnie realizuj swoje plany i nie rezygnuj z nich w żadnym wypadku, żebyś potem u schyłku życia nie żałował, że przeżyłeś je inaczej niż chciałeś, bo panna Cię zmanipulowała. Kształć się dalej, wyjeżdżaj i żyj tak, jak miałeś zamiar. Ona żyje tak, jak zamierzała, to i Ty żyj tak, jak zamierzałeś, a o dziecko się nie martw, bo jeśli tak bardzo chciała je mieć, to na pewno nie zrobi mu krzywdy. Możesz nawet spokojnie od niej odejść. Bez wykształcenia, bez pracy i z dzieckiem nie będzie atrakcją dla żadnego faceta, więc jeśli kiedyś tam zechcesz do niej wrócić, to zawsze Cię przyjmie. :D

Gość ahahahah
nie czytam tych komentarzy durnych. Gdzie tu obiektywizm, baby? Panienka go w ciula zrobiła a wy na niego z ryjem!:D

Gość maciconosne
bo to sa wpisy kobiet u których zamiast mózgu rzadzi macica

kijevna Twoje slowa "myślę, że powinieneś uświadomić ją, że za nią nie wyjdziesz" Kobieto, mezczyzna SIE ZENI :D czyli autor jako osobnik plci meskiej nie moze WYJSC ZA NIA :D Kobieta wychodzi za maz, mezczyzna sie zeni :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość kijevna
a prawda:) ale od zawsze tak mówię/piszę, więc tego nie dostrzegam:) miło, ze poprawiłam ci humor:)

Wiesz ja nigdy nie wrobilam faceta w dziecko! a jednak jak czytam , jak wszyscy ublizaja Twojej " wieloletniej" partnerce, ktora to! notabene "kochasz"! rzygac mi sie chce....nie chciala bym miec z toba dziecka! nawet gdybys mnie o to prosil na kolanach, caly czas ci najwyrazniej nie przeszkadzalo, ze dziewczyna nie pracuje...a teraz , jest Beeee...bo co?? bo jej zrobiles dziecko!!To wy myslicie tylko "penisami" ale zawsze wina jest kobiety ! jak to jest??...wierze ze nie chciales tego dziecka, mysle ze powinienes odejsc, zostawic dziewczyne w spokoju, a nie pozwalac zeby na publicznym forum zrobili z niej wycieraczke!!..przeciez ponoc kochasz ja!!!

Uuufff :D nareszcie :P Nooo...poprawilas, fakt ;-)

SAMOSIA123 nie nagle jest bee bo nie pracuje tylko facet napisal, ze od jakiegos czasu im sie nie ukladalo. Naucz sie czytac ze zrozumieniem :P

Moze i zostawi. Jego decyzja. ALe tak czasami sie konczy oszukiwanie partnera niestety.

Gość dajciemispokojzhsłem
"na publicznym forum zrobili wyciertaczkę".... to gdzie ma sie facet wyzalic? Znajomym, pani w sklepie? Tutaj jest przynajmniej anonimowo...

Gość oj dana dana
to nie on zrobił jej dzieciaka, jakby wiedzial ze taka sytuacja zaistnieje to uzyl by prezerwatywy, to ona sama zrobiłą sobie dzieciaka na własne zyczenie

Gość oj dana dana
hatsumomo hehe ona odstawila tabletki bez jego wiedzy, jakby wiedzial ze tak zrobila to by z nia nie spał boze...

Gość do SAMOSIA123
co, ty popierasz szmate, chyba ci odpierdoliło, dlaczego facet ma nie pisać, przecież to szmacisko spieprzyło nie dość, że jemu zycie to dziecku. od kiedy to uprawiasz seks tylko dla proreinkarnacji . Nie szkodzi, że chciała dziecko, ja np. uwielbiam szybkie samochody i co, mam okraść bank bo nie mam za co kupić. Mam nadzieję, że ta małpa odpokutuje to.

Gość do SAMOSIA123
chyba taka sama jesteś, a to, że piszesz, że nie wrobiłaś faceta w dziecko to pisać sobie mozna

Gość oj dana dana
proreinkarnacji hahahahahaha :D

Gość vondrackova
Hehe zleciały się matki-polki i zidiociałe baby :D "nie rezygnuj, bycie ojcem to fajne sprawa" albo "musisz stanąć na wysokości zadania, w końcu to twoje dziecko" - tak to jest typowe myślenie pustych idiotek, wiele z takich kobiet zrobiło to samo a potem wylewało żale na forach publicznych że facet je zostawił. Albo wyjechanie z jakimś dzieciątkiem, no ja pyerdole, matki-polki niech spyerdalają na dział ciąża i macierzyństwo. Takim babom należy pokazać gdzie raki zimują, bo wymagać to można, ale należy zacząć przede wszystkim od siebie. Przez takie idiotki normalne kobiety mają przeyebane. Czy te słodkie matki-polki nie pomyślały, że autor może nie chciał mieć dzieci albo że ich nie lubi? I co,ma się zmuszać bo ktoś chciał mu się wpyerdolić w zycie z bahorem? Nie - on tego nie planował, może w sądzie przedstawić sprawę jasno, niech pusta panienka pożałuje swojej decyzji. Pewnie - nie wina dziecka że ma taką pustą zidiociałą matkę, ale baba jest dorosła i niech odpowiada sama za swoje głupie decyzje. Dziecko było jej decyzją, więc niech teraz sama pije piwo, którego sobie naważyła.

Gość vondrackova
sorka, miałam napisać że tu same matki-polki więc niech autor spyerdala z działu ciąża i maierzyństwo

Gość oj dana dana
hatsumoto a to ze nie zrobilas tego specjalnie, a ona zrobila, nie widzisz różnicy? wpadka to nie jest wina żadnej ze stron, a ona go okłamała z premedytacją

Gość no ... masz
Hola, hola z takimi marzeniami, trzeba było wybierać między marzeniami a seksem, a wy faceci chcielibyście wszystko .... dla siebie, a dziewczyny natura inaczej skonstruowała. O ich marzeniach w waszym mniemaniu nie będę wspominać. Przecież wiadomo, nie od dzisiaj, że seks wcześniej czy później kończy się na ciąży, czego DOWODEM jest brak 100% antykoncepcji, nawet nie trzeba odstawiać pigułek.

Gość do Hatsumomo san
następna popierdzielona, jak dziewczyna nie ma obowiązku zabezpieczania sie to po cholerę daje dupy. Ty chyba jesteś faktycznei chora umyslowo. Co chcesz jak królica rodzić dziecko za dzieckiem, jeszcze jak będziesz miała kupę forsy to pal go sześć, ale zazwyczaj takie glupie baby co rodza dziecko za dzieckiem to nie mają i te dzieci klepią biedę. Nie chcesz sie, zabezpieczać to trzymaj nogę na nodze a nie rozkładasz giry.

Gość oj dana dana
no to skoro jej marzenia nie pokrywały sie z marzeniami jego to mogla odejsc i znalezc takiego ktory tez chcialby miec dzieciaka, dlaczego to on zawsze ma sie poswiecac dla niej a ona dla niego nie moze?

Gość oj dana dana
hatsumoto - przeciez wyraznie napisal ze powiedziala mu ze przestala brac tabletki bez jego wiedzy, boze idz stad

Gość glupi moherrrr
od kiedy to posiadanie męża uprawnia do niekontrolowanego rozrodu

Hatsumomo, trochę tendencyjnie myślisz. Dzisiaj jest cudownie, a jutro Twoje życie może być koszmarem. Wczoraj autor kochał i ufał swoją kobietę, a dzisiaj ma ją za największego wroga, życie.

Gość oj dana dana
przeciez on proponował prezerwatywe a ona powiedziala ze nie chce