Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina67

petting a ciążą

Polecane posty

Gość paulina67

Witam, zacznę od tego,że od 5 dni spóźnia mi się okres, miałam dostać miesiączkę 22.02 (przy cyklach 30 dniowych) niestety nadal nic... mam pewne obawy,ponieważ około 2 tyg. temu z moim partnerem zadowalaliśmy sie pettingiem. członek nie wszedł do pochwy,nie było także wytrysku spermy,obawiam się zatem o ejakulat. partner nie dotykał swojego członka,natomiast jego członek był w moich okolicach intymnych,zdarzyło się to chwilowo,dlatego się obawiam,że mógł przenieś plemniki do mojej pochwy. dodam,że wcześniej też mi się zdarzały opóźnienia z okresem,a w tym miesiącu miałam dużo stresu w dodatku byłam w górach-a wiem,że po różnego rodzaju wakacjach mi się opóźnia miesiączka. Mimo tego czuję pewien niepokój. Dlatego proszę o radę lub ewentualne wykluczenie ciąży. Z góry dziękuję.

Gość ssssesesssese
gratuluję, jestes w ciaży. Jak najszybciej do ginekologa :)

Mam nadzieje, że 67 to nie rok urodzenia, bo pytanie z wczesnej podstawówki. Jeżeli było DOKŁADNIE tak jak piszesz nie ma szansy żebyś była w ciąży. Plemniki nie chodzą, jeśli nie dostały się do pochwy "przy pomocy" Twojego faceta to same tam nie doszły, nie dotarły do szyjki macicy i nie dokonały zapłodnienia.

Gość paulina67
na jakiej podstawie tak twierdzisz? jakieś uzasadnienie bym chciała przeczytać,bo wydaje mi się,że jest bardzo małe prawdopodobieństwo dlatego pytam,z reszta nie wiem czy ejakulat wtedy sie wydobyl z czlonka kiedy byl OBOK moich okolic intymnych

Gość paulina67
nie jestem pewna tylko tego czy ejakulat wydobyl sie z penisa podczas chwilowego zetkniecia sie kolo moich narzodow plciowych,jak dla mnie jest male prawdopodobienstwo tego ze mogl je przeniesc reka,poniewaz swoich nadzadow nie dotykal a na moich moglo ejakulatu w ogole nie byc lub znikome ilosci

Gość paulina67
ktos jeszcze ma jakies pomysly?

Gość dżozefina
nie ma żadnej ciąży

Gość paulina67
dziękuję bardzo